Noen her der bruger TV2 sputnik?

Anonyms billede

Hey! :) Jeg har nå brugt TV2 Sputnik til at se Premier League den siste måneden, og det har begynt å irritere meg at deres live sending henger 3-4 minutter efter den reelle live-sending. Så om jeg f.eks. går inn på en annen gratis stream på internett, så er kvaliteten dårligere, men selve sendingen ligger alltid 3-4 minutter foran TV2 Sputnik sendingen. Det er måske et lille problem, men det er riktig irriterende å vite at det man ser er 3-4 minutter bag det man kan se på en annen nettside (dog med dårligere kvalitet).

Er der andre som har merket dette med TV2 Sputnik?

Chantelous billede
Offline

 Har ikke selv TV2 Sputnik, bruger viaplay. Synes du burde overveje at skifte til viaplay, hvis du har pengene til det. Udover at der nogle få gange er lidt bøvl med det så fungere det rigtig godt. Og viser alle Tottenhams (premier league kampe) Og nogen gange kan man også se Europa med dem. (Da de var i Champions League kunne man se dem alle)

Lupuss billede
Offline

 Og med de 159,- på Viaplay får du også adgang til alle af TV3' serier (Der foruden Paradise o. lign bræk også tæller gode serier såsom Mad Men og An Idiot Abroad ). Foruden et meget fint udvalg af film.