Streaming-tjenester! (Guide)

Lupuss billede
Offline

 Hej alle!

Op til hver kamp, bliver der altid efterspurgt "links" til kampene - og man kan lynhurtigt ende på den ene mere utroværdige side efter den anden - It's a jungle out there! Derfor har jeg lige samlet nogle sider/programmer til jer, der gerne vil se Spurs på computeren!

Anbefalede programmer

Jeg anbefaler alle, til at installere Sopcast / Streamtorrent. Kvaliteten på disse streams er oftest markant bedre end de flash-streams du finder på nettet. Begge programmer er sikre og fylder ikke din PC med virus og andet spam:

Sopcast Download: http://www.sopcast.com/
StreamTorrent: http://www.softpedia.com/get/Internet/File-Sharing/Stream-Torrent.shtml

Du kan nøjes med Sopcast, StreamTorrent er efter min erfaring lidt mere forvirrende og stabilt. 
 

----Hjemmesider----

Sopcast Channel Links: http://www.livefootballol.tv/sopcast-channel-list.html

Hvis du har downloadet sopcast og installeret SopCast finder du dine kampe her. Tryk blot på klublogoet øverst, vælg kampen, og derefter hvilken "udbyder" du vil have. Anbefalet er "YES" og "Bloodzeeds".

myP2p http://myp2p.mu/
Klasikkeren over dem alle. Alle sportsgrene og tonsvis af streams. Har også links til 3parts programmer som netop Sopcast, mens udbuddet af traditionelle flash-streams er stort.

Firstrow: http://www.thefirstrow.eu/

Min personlige favorit, hvis alt andet fejler. Nemt at finde rundt i, og mange links. Du kan desuden også finde streams til MOTD og andre engelske fodboldprogrammer.

----Betalingssider----

Hvis du vil have en mere stabil udbyder, så kan det være en god idé at finde pungen frem, og smide nogle penge. Oftest følger der også et udvalg af serier/film med.

Viaplay: www.viaplay.dk
Jeg var med fra starten af, men hoppede af igen, da de simpelthen var for ustabile. Nu skulle der være mere styr på det. For 199,- per måned for du adgang til alle kampe, CL og masser af film og serier.

Tv2Sport - PL http://tv2sport.dk/streaming
For 110,- kroner om måneden får du adgang til et udvalg af PL-kampe. Alle bliver vist, men du kan ikke være sikker på, at netop DIN kamp bliver vist direkte, og du kan derfor blive nød til at se den forskudt senere. "Kanalen" streamer hele døgnet og viser også programme som "Premier League review" og "PL fanzone"

Har du nogle forslag, så skriv dem endelig herunder, så skriver jeg dem ind i tråden. Hvis moderator er med på det, kunne det være fint at gøre tråden "klæbrig".

Enjoy
//Lupus

Ps. Rodekassen

Slår alt andet fejl, så kan du evt. checke disse sider. Jeg kender dem ikke ret godt, så være lidt påpasselig Smile

http://shadygiz.blogspot.co.uk/

http://www.wiziwig.tv/competition.php?p ... e=football

http://www.vipbox.tv/sports/football.html

http://www.atdhe24.net/

http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/

 

Ardiless billede
Offline

Jeg bruger ofte atdhenet.tv

 

Benny Petersens billede
Offline

Hej.

Jeg bruger også www.stopstream.tv, der er rimelig god.

KaSpurss billede
Offline

I sidste sæson, brugte jeg meget sopcast på www.livefootballol.tv. Jeg synes bare det er sjællent jeg finder et sopcast link, som er online i denne sæson. Synes stort set altid de er offline. Er der andre der har samme problem? 
Sidste år kunne man stort set se hver eneste kamp i HD der inde. Ærgerligt man ikke kan i lige så stor grad i denne sæson. Men det kan jo være at der er andre der fint får det til at fungere? 

Modrics billede

Firstrowsports.eu er den absolut bedste side med op til 7 links på alle PL kampe. Du kan også få en App til din PC, som du blot sætter i gang og værgsgod så er der gratsi bold på flere 100 kanaler. I god kvalitet. Minus er at, der skal lukkes et par reklamer ned, men ellers har jeg de seneste mange år ingen problemer oplevet.

Lupuss billede
Offline

 Modric - tror lige jeg skal prøve appen! Jeg har set den, men frygtede at det var noget gøgl/malware/virus Wink

Gravenslunds billede
Offline

 Jeg er ovenud begejstret for viaplay. Det kører virkelig godt, både på min computer, ipad og iphone, mangler lige at smide det på min ps3 dog...

Prisen er dog en helt anden sag, men så er det dejligt at kunne gøgle sig til et gratis abbonement på arbejdet Smile

Yido!

Modrics billede

Hiver lige en gammel tråd frem...

Er der nogen, som har erfaringer med Viaplay på PS3/PS4?

- Er kvaliteten af billed og lyd god?

- Er det en værdig overtager fra min TV-pakke?

Norgaard86s billede
Offline

Jeg steamer Viaplay via en Xbox og der er kvaliteten rigtig fin. Jeg bemærker ikke nogen betydelig forskel fra almindelig TV til stream. Har siden sæsonstart kun haft Viaplay og det har jeg ikke fortrudt.

Personligt har jeg selv opsagt alle tænkelig tv-pakker for i stedet at gå efter Viaplay. Vil ikke betale for de store pakker blot for at kunne se Spurs.

 

 

Gravenslunds billede
Offline

Viaplay på ps3 kører her som smurt i glidefedt. perfekt...
 

Yido!

Borres billede
Offline

Problmet med Viaplay er nu at de ikke viser alle kampe live længere, der er kommet nogle nye rettigheder siger de selv som gør at de i weekenden kun viser de kampe der også er i TV live men hverdagskampen viser de vist alle live.

 

Det er udelukkende PL vi taler om.

 

Jeg er selv fan af viaplay men jeg sidder ikke og ser kampen på min iMac eller PS3 hvis den alligevel er i TV.

 

Nogle der kender til om disse rettigheder måske bliver ændret igen?