Bedste XI under Tim Sherwood

bjarkehs billede
Offline

 Hvad mener I er bedste XI under Tim Sherwood med den nuværende trup? Ud fra forudsætningen at vi skal spille 4-4-2, som alt tyder på.

Jeg mener det er: Lloris, Rose, Vertonghen, Chiriches, Walker, Eriksen, Sandro, Paulinho, Lennon, Soldado, Adebayor.

Det giver sådan en skæv 4-4-2 med Eriksen i en halvfri rolle på venstrekanten. Det kan selvfølgelig godt give lidt problemer. Særligt defensivt hvor Rose bliver ekstra presset, da han ikke altid har den nødvendige opbakning. Så det betyder, at Rose skal løfte sin defensiv - ellers kan det godt blive skidt.

Jeg har svært ved at se en fremtid for Gylfi med den formation, Holtby får det også svært tror jeg

kcs billede
Offline

Spændende tråd. For det første ser jeg gerne at TS i enkelte udekampe (som fx ude mod SCUM) spille 4-3-3/4-5-1. Det lader til at 4-4-2 er det foretrukne system, og med enkelte tilrettelser, så kan det også godt lykkes.

bedste 11 - IMO:

Hugo, Walker, JV, Vlad, Rose, Lennon, Pau, sandro, CE, Soldado, Ade.

Jeg mener dog at det er svært at komme uden om Dembele, der har været forrygende (bortset fra SCUM kampen i weekenden). Omvendt er det tæt på umuligt at undgå Sandro i form. Jeg ser Pau som MVP i dette system idet han er box-to-box og både kan dække af for forsvaret samt være farlig i den anden ende. der skal roteres - og det bliver der også behov for hvis vi klarer os videre i EL.

Towns er den oplagte sub for Lennon/CE. Daws er en oplagt udfordrer til Vlad - især når man møder nogle hold, der vil pumpe lange bolde i feltet til en stor angriber (Som Spam, Stoke eller lign). jeg ser Daws som vigtig for vores hold. Han er en leder og er hovedstødstærk, men mod små, vævre modstandere, har han det svært.

Jeg tror at TS vil beholde Gylfi, idet han kan afdække mange pladser på midtbanen, men er enig med Bjarke i at Holtby får det svært (jeg tror han skydes af i dette vindue). Det samme kan siges om Lamela og Chadli, der må kæmpe om at være 4. valg på kanten (med alle friske).

Ligeledes ligner Capoue en spiller, som TS ikke ser det store i. Han har ikke brugt ham synderligt meget, og det er lidt ærgerligt, synes jeg, idet Capoue i Sandros fravær, er den spiller der kan bringe nødvendig fysik på midtbanen. Bentaleb ligner en spiller TS tror mere på - og han er da også bedre med bolden (og ligner en spiller med en spændende fremtid), men han beskytter ikke 4-backkæden godt nok i en 4-4-2.

bjarkehs billede
Offline

 Grundlæggende er jeg enig. 

Daws er en vigtig spiller for os. Men ikke en oplagt starter. Med Vert og Vlad har vi 2 spillende forsvarere. Så kan Daws spille mod de mindre hold og er en god indpisker og rollemodel. 

Bentaleb ser meget spændende ud (en slags klon af Dembele), men mangler noget fysik for at kunne begå sig på midten endnu.

Gylfi er en tweener. Derfor får han det svært tror jeg. Er hverken kant eller central midtbanespiller. Derfor passer han bare skidt ind. Holtby kan meget bedre bruges centralt. Derfor tror jeg mere på ham end Gylfi (ikke at jeg tror meget på Holtby, er ellers meget begejstret for ham)

Halils billede
Offline

 Jeg er enig i opstillingen undtaget på et punkt: Christian Eriksen.

TS snakker en del om bredde og komme frem over stepperne. Her passer Eriksen ikke ind i den tankegang på venstrekanten, så ideelt set, så tror jeg TS vil udskifte Eriksen med Townsend.

Som tidligere skrevet, så er det lidt uheldigt, at der er blevet brugt store beløb på offensiv spillere der hovedsageligt(hvis ikke udelukkende) har spillet i 4-5-1 opstillinger.

Det er dog rigtigt gode spillere, så med noget tilvænning kan de forhåbentligt også få succes. Eriksen er et tidligt eksempel på dette. Det er ret åbenlyst, at han ikke har spillet meget 4-4-2, men alligevel har han jævnt med succes allerede på trods af det manglende kendskab til systemet og dermed nogle ret specielle aktioner.

bjarkehs billede
Offline

 Det kan godt være jeg er den eneste, men jeg synes Townsend er elendig. I PL har han scoret på et indlæg der sejlede ind, hans afslutninger lader meget tilbage at ønske. Derudover er han a one trick pony, der kun har sit træk ind i banen og en tynd afslutning. Nøj, jeg er godt nok ikke begejstret for det han laver. Squad player at best!

Mejses billede
Offline

 Jeg synes ikke at Townsend er så dårlig som du gør ham til bjarkeh Smile Han er lynende hurtig og kan nemt sætte en mand eller to. Er enig i at hans slutprodukt ikke har været specielt godt, men det tror jeg sagtens kan trænes. Så længe at han spiller i venstre side kan jeg sagtens se ham gå i vores start elver Smile

 

kcs billede
Offline

Du er hård ved Towns, Bjarke Smile Jeg kan dog godt følge hvor du vil hen... Men som @Mejse skriver, så mener jeg også det afhænger af at Towns slutprodukt, i hvert fald i PL, har været/er for ringe.

For hans tempo, hans driblinger, at han kan sparke med begge ben - det mener jeg nu udgør et fint potentiale. Og så er han selvisk, meget selvisk. Det deler vandene. Jeg kan meget godt lide at Towns er ærgerrig efter at lave mål. det var Bale fx også (uden sammenligning overhovedet).

Jeg tror at Towns vil fortsætte sin udvikling og ser ham som en coming-man i vores start-11. Men pt. er han efter Lennon i niveau, som alle vores andre kantspillere.

MortenSkarbys billede
Offline

 Har svært ved at se en start XI uden Dembele. I min verden er han en fremragende spiller.

Så mit bud ville gå på

 

Lloris - Walker - Vlad - JV - Rose - Lennon - Sandro - Dembele - Eriksen - Soldado - Adebayor

 

 

Hoddles billede
Offline

Ser ud til at det enten er Paulinho eller Dembele der skal findes plads til, ellers er de fleste vist enige i den optimale starter pt. Jeg er mest til førstnævnte, da han sørger meget mere tempo i spillet hvor Dembele varmer bolden alt for meget. Begge er dog klassespillere og havde vi spillet 451/433 ville begge naturligvis være på holdkortet, da deres kompetencer hver især er meget brugbare.

bjarkehs billede
Offline

MortenSkarby skrev:

 Har svært ved at se en start XI uden Dembele. I min verden er han en fremragende spiller.

Han har alle attributterne til at være en fremragende spiller. Men jeg synes, han holder lidt for meget på bolden. Hvis han bare slog en førstegangsaflevering en gang i mellem ville han sikkert blive fremragende, men der er ikke meget hurtig boldomgang i ham - desværre. Men han har da absolut en plads på vores hold, men ikke blandt de bedste 11 efter min mening.

MortenSkarbys billede
Offline

bjarkeh skrev:

MortenSkarby skrev:

 Har svært ved at se en start XI uden Dembele. I min verden er han en fremragende spiller.

Han har alle attributterne til at være en fremragende spiller. Men jeg synes, han holder lidt for meget på bolden. Hvis han bare slog en førstegangsaflevering en gang i mellem ville han sikkert blive fremragende, men der er ikke meget hurtig boldomgang i ham - desværre. Men han har da absolut en plads på vores hold, men ikke blandt de bedste 11 efter min mening.

 

Han er fysisk dygtig, og jeg synes også han er rigtig dygtig til at holde på bolden. Ja han er af og til lidt for langsom til at give den videre. Men han har en god spilforståelse, og får oftest skilt sig af med bolden på en fornuftig måde. Jeg synes han er en rigtig god spiller.

bjarkehs billede
Offline

Det synes jeg også. Paulinho er bare bedre synes jeg. Med til at binde spillet sammen og gøre spillet hurtigere. Og det har lidt mere værdi.

Men Dembele er helt sikkert en god spiller, der er meget værdifuld og skal have spilletid - ingen tvivl om det. Og jeg synes han generelt har løftet sit spil under TS

Mabbutts billede
Offline

 

Jeg mener personligt ikke, man kan sige noget som helst om, hvem der er de 11 bedste.

For der er stor forskel på, at spille på udebane i Manchester City, eller hjemme mod Stoke.

Selv i det forældede system 4-4-2 fra 1970'erne, 80'erne og 90'erne, vil der være forskel på hvem jeg ville vælge og det som nævnt om vi spiller på udebane mod en klassemodstander, eller en noget lettere modstander på WHL

Jeg er kæmpe tilhænger af Bayern Munchen og Real Madrid systemet 4-2-3-1 hvor systemet kræver 2 målfarlige fløje (dem ejer vi desværre ikke) og en god offensiv midt (eller hængende angriber om man vil) og selv i Harry Redknapp tiden, spillede vi lidt på den måde og dermed ikke den gammeldags 4-4-2 hvor man i dag kommer i undertal med det system, på den centrale midtbane.

For HR brugte Hudd som 6'er, Modric på 8'ern og VDV på 10'ern og bagved Addbayor, så havde vi så Bale på den ene fløj, så vi også dengang havde en målfarlig mand på fløjen, selvom Bale ikke scorede så mange mål i HR tiden og derved spillede HR faktisk med 3 centrale midtbane spillere, men absolut ikke den forældede 4-4-2 

Jeg troede godt nok i august på, at Lamela og Chadli ville have kunne score i AVB's 4-2-3-1 system fra de 2 fløje, men her har jeg absolut, foreløb taget meget fejl og i 4-4-2 passer de bare ikke.

NB: Jeg vil dog personligt altid spille med Towsend, fremfor snurretoppen Lennon, det skyldes ene og alene, at jeg ikke vil spille 4-4-2 hvor Lennon som ægte ving er god. Men bruge Towsend der kan gå begge veje og ikke mindst bruge begge ben, for det kan Lennon godt nok ikke. Så ville jeg også godt give Lamela chancen, som den offensive midt, eller hængende angriber om man vil, som han spillede i Roma, inden vi evt. kassere ham.