Er Andre Villas Boas den rigtige for os?

skaldes billede
Offline

Jeg kommer lige Jonas på forkant og prøver at rykke debatten herind i stedet for replik boksen. Så kan vi skrive lidt længere indlæg og det bliver mere overskueligt.

 

Jeg kan jo passende starte selv.

Jeg mener helt klar han er den rigtige for os. Han er fremtidens mand, og jeg tror på han nok skal levere. Der er slet ingen tvivl om at resultaterne og spillet ikke har været som vi håbede.

Men man skal også kigge på hvilke spillere vi har ude, og hvem vi stiller med.. Modric er røget i forhold til sidste år. Jeg synes virkelig vi kan se nu hvor stor betydning han har haft, og hvilket bindeled vi mangler nu.

Dembele har været en udemærket erstatning, men ikke lige så god. Og vi er seriøst på røven nu hvor han er ude. Huddlestone som jeg har haft stor fidus til tidligere kan slet ikke sammenlignes med de 2. Han er blevet for tung, og har ikke det drive og mangler speed for at kunne udgøre vores kreative midt. Gylfi som nok er hentet som en back up og måske erstatning på den plads har ikke vist sig god nok. Man kan frygte vi har lavet en Liverpool og købt en spiller som bare havde en heldig halv sæson.

Ud over det mangler vi parker som var det helt store bindeled og arbejds hesten hele sidste sæson.

 

At snakke om Harry er i min verden helt væk. Vi kan ikke have en manager der var så liderlig for at komme væk, og brugte alle muligheder for at fortælle hvor gerne han ville det. Han gjorde det fint for os, og var med til at rykke os. Desværre viste han også at han ikke kunne holde fokus og tabte fuldstændig små kagerne efter jul.

Så ved jeg godt der kørte meget omkring landstræner jobbet osv. Men det skal man kunne distrahere sig fra, og levere. Vi skal huske vi smed 13 point (!) og endte som en heldig 4'er.  Og det på trods af vi havde alle chancer for at ende på en 3. plads.

Jonas den snak om AVB har været heldig og bare haft et godt hold er noget pjat. Som jeg skrev tidligere så ville det gøre næsten alle vindende trænere dårlige, for dem som vinder er som regel dem som har det bedste hold. AVB er ung og præsterede med Porto, om han også havde vundet CL og FA cuppen kan vi jo egentlig kun gætte på? Hvem ved.. Det generations skifte som chelsea har lavet nu, og har succes med er trods alt det han startede. Mata som han hentede ind er måske deres vigtigste spiller pt.

AVB skal have tid og så skal resultaterne nok komme, det er jeg ikke i tvivl om...

In Villas Boas We Trust

"When Gazza came to the Spurs training ground for the first time got the ball, went round 8 players as if they were not there and then smashed the ball into the net."

gazza10s billede
Offline

 Helt enig med Skalde her.... Kunne Ekotto bare blive klar kunne Jan V sagtens spille på midtbanen indtil Dembele igen er klar, de andre er for tunge og kan ikke sætte folk af, de kan heller ikke tager nogle meter op igennen kæderne som er vigtige for at skabe overtal...  Overtal som skal skabe rum for bla Bale og lennon.. Det er livs vigtigt at have forsvarsspillere som kan føre bolden frem, derfor ville en kæde med Walker,Kaboul, Jan V og Ekotto gøre en stor forskel i det fremadrettede spil, især i AVB system...

 

Vores skader gør, at AVB ikke 100% kan vise det optimale spil fra vores hold.....

 

Ind Villas Boas We Trust...

 

 

 

Kaninens billede

 Jeg skal være den første til at sige at jeg mener vi har spillet kedelig bold under AVB, men jeg skal helt ærligt også sige at jeg tror på manden og at vores spillere bare skal lære systemet at kende.

Og vi har trods alt nye spillere i Dembele, Gylfi, Dempsey, Vertongen, samt de unge, der bliver brugt. Rom blev ikke bygget på en dag og det gør det nye Spurs heller ikke.

 

Av Believe. Wink

jonaspoulsens billede
Offline

Ja, ved dårlig nok hvor man skal starte

Som jeg allerede sagde da vi ansatte AVB, så var jeg meget skeptisk. I min verden mangler han stadig at bevise noget på den store fodbold himmel. Jovist han har haft en rigtigt flot sæson i Porto for et par år siden, hvor han overtog et virkeligt klassemandskab. På det Porto hold er alle de bærende krafter skiftet til større ligaer, hvor de spiller med stor succes. Jeg vil faktisk gå så vidt at sige at man skulle være en ualmindelig dårlig manager hvis ikke man kunne præstere med det materiale han havde til rådighed der.

Når jeg nu læser kommentarer fra alle dem som er begejstret for AVB er der flere ting som springer i øjnene.

1: Han er god taktisk.

Det syntes jeg er skudt helt ved siden af. I gennem hele hans karriere har spillet samme system. Det fungerede super i Porto hvor stort set alle spillere passede i hans koncept. I Chelsea lykkedes det ham slet ikke på samme måde, da klubben ikke havde spillerne som passede 100% ind i den stil. Alligevel valgte han stædigt at holde fast i sin taktik, i stedet for at spiller en formation/taktik som passede på de spillere som han havde til rådighed. Det samme problem ser vi tydeligt hos os. Om vi møder United på udebane eller Wigan på hjemmebane, så går ind til kampen med samme defensive instilling. To holding midtbanespillere og kun 1 angriber. Vores modstandere har allerede inden kampstart læst dette taktiske oplæg, og de får os lukket ned med ganske få midler. Og ja, nu vil folk sikkert himle op med at vi har mange skader osv, og det er også korrekt. Men i stedet for at så skifte taktik (som passer de resterende spillere i truppen) så vælger han stadig at holde fast i hans 4-5-1 selvom alle kan se at det slet ikke fungerer. I hjemmekampene mod Norwich og WBA var begge hold os overlegne og de burde ret og slet have vundet over os. Alligevel vælger han samme koncept mod Wigan, hvilket så resulteret i et fortjent nederlag. At han er så forblændet af sit system kom især til udtryk i anden halveg da han vælger at udskifte Defoe med Adebayor, i stedet for at satse på begge angribere.

I min verden er en taktisk god manager en som kan læse og analysere modstanderen, samt tilpasse opstilling og taktik efter modstanderen samt spillermateriale. Den evne besidder AVB tydeligvis ikke, så derfor spiller vi som vi gør.

2: Mandskabspleje

Allerede mens han var manager i Chelsea modtog han hård kritik for hans mandskabs pleje. Kritiken gik i sær på at spillere mente at han taktisk var helt forkert på den, samt han ikke var lydhør overfor indputs og ideer fra spillere og stab. Blandt andet mente han er klubbens to største stjerner, samt bedste spillere Drogba og Lampard ikke passede ind i taktikken. De blev derfor ofret på alteret til stor modstand i både spillertruppen samt på tilskuerpladserne. Alt i alt kan man sige at det var et modigt kald, facts er bare at stemningen og balancen på et fodboldhold er super vigtigt. Det missede han fuldstændigt. Så ved jeg godt at AVB sympatisørerne vil komme skrigene med ord som gernerations skifte osv, og det er også korrekt. Men at lave en generations skifte ved at sætte holdets bedste spillere af, er bestemt ikke vejen frem. Det skulle man have gjort nænsomt og forsigtigt. Stlle og roligt skulle man køre de unge i position og give dem spilletid når muligheden bød sig.

Kigger vi på mandskabspleje/balance hos os, så mener jeg også det er helt hen i vejret. Vi har i sommers signet en af verdens pt bedste målmænd. I stedet for at stole på ham vælger han i stedet Friedel (som har gjort det okay), men slet ikke har Lloris niveau. Det samme kan sides om Adebayor. Vores sidste sæsons topscorer samt assistkonge, har slet ikke fået lov at starte de gange han har været klar. En meget uforståelig dispotion i betragtning af at han nu vælger kun at spille med angriber. Derudover er jeg meget utilfreds med den behandling som Dawson har fået. En klubmand og fighter af gudsnåde bliver pludselig skrottet (ala Drogba og Lampard) selvom det er tydeligt for enhvert at holde pt, mangler leder og fighter typer.

Udover det overnævnte finder jeg det meget besynderligt hvordan profiler fra sidste sæson som Dempsey, Gylfi og Walker pludselig ikke kan spille fodbold mere. De virker alle totalt blottet for selvtillid og uden tro på egen evner. En del af ansvaret må ligge hos AVB, da det er hans opgave at sørge for at spillerne føler sig på toppen og præsterer.

3: Manglende kvalitet i truppen:

Manglende kvalitet i truppen er en anden påstand som AVB sympatisørerne kommer med. Her er jeg igen uenig. Mener faktisk at vores hold er fuld på højde med sidste sæson.

Målmand: Her er vi blevet væsentligt forstærket. Hvis bare AVB ville bruge Lloris, så har vi en målmand til de næste 15 år.

Forsvar: Selvom kongen trådte tilbage, så mener jeg at vi er blevet væsentligt forstærket. Ikke mindst pga. Vertongen og Caulker som begge er klasse spillere. Derudover har vi Gallas, Dawson og Kaboul centralt. Det fås ikke bedre. På backsne har vi nogle af ligaens bedste. Walker (årets højreback sidste år) samt BAE (min personlige favortit på venstre) Som backups har vi på højreback Smith (dygtig engelsk U-21 spiller, netop nu på udlån) og Naughton. På Venstre back er vi dækket ind af Naughton og Vertongen når BAE er ude. Klar opgradering fra sidste år hvor vi kun havde Rose.

Midtbanen: På midten har vi mistet Modric som er meget stort tab. Ham har vi erstattet af Dembele, som i mine øjne er en meget spændende spiller. Derudover har sendt VDV til Tyskland. Ikke det store tab, hvis I spørger mig (den diskution har været igennem 100 gange så den gider vi ikke tage igen) Han er blevet erstattet af Dempsey. En spiller som har gjort det rigtigt godt de sidste 3 sæsoner. Han laver en del mål samt en del assist. Desværre har vi slet ikke fået den Dempsey at se endnu, og her mener jeg at AVB har en del af skylden. En anden ny spiller er Gylfi. En klassespiller hvis i spørger mig. Spillede helt fantastisk i Reading hvor han lavede 22 mål i 43 kampe som midtbane spiller. Det gav ham en titel som årets spiller i Reading samt the Championship, samt en billet til Bundesliga klubben Hoffenheim. Her spillede han super i sin første sæson, hvor han ligeledes blev kåret til årets spiller i klubben, samt var på top 3 over årets køb i Bundesligaen. Sæsonen efter var han del skadet, samt Hoffenheim skiftede træner. Det betød at han kom til Swansea på en 6 måneders lejekontrakt. Der så vi jo alle hvordan han igen strålede og spillede fantastisk. Mange Swansea fans mente faktisk at han skulle kåres til årets spiller der også, men han blev det ikke da han kun spillede der i de få måneder. På midtbanen har vi også fået en "ny" spiller i Hudd. Hudd sad ude stort set hele sæsonen med en skade. Året for inden var han en bærende kraft på det hold som spillede os i CL. Jeg ser det som et stort plus at han nu igen er at finde i truppen (måske ikke som starter)

Angrebet: Her ser vi måske lidt tynde ud i det vi kun har Defoe og ADE. Jeg havde gerne set at vi havde beholdt Saha som backup, men AVB ville det anderledes. Kan ADE holde sig frisk tror jeg dog at vi har den angriber som skal lave de små 20 mål samt et hav af assist.

Min optimale formation ville i dag se således ud:

Hjemme mod de mindre hold:

Lloris

Walker, Vertongen, Kaboul, BAE

Lennon, Parker, Dembele, Bale

ADE, Defoe

Ude mod de bedre:

Lloris

Walker, Vertongen, Kaboul, BAE

Lennon, Sandro, Parker, Bale

Dembele

ADE 

 

Kigger vi på hvordan idealopstillingen så ud for små 2 år siden da vi kvalificerede os til CL, så kan folk da kun mene at vi er blevet bedre.

Gomes, Kaboul, Dawson, King, BAE, Lennon, Hudd, Modric, Bale, Crouch, Defoe

Så alt i alt mener jeg at vi er bedre end vi har været de sidste par år. Vi er bare nødt til at spille efter vores spilleres styrker, som er hurtige omstillinger, samt en mere direkte tilgang til tingene. Nu laver vi ikke andet end at trille bolden fra side til side.

Nu har jeg så kommet med mit bud på hvorfor at AVB ikke er den gud/geni som mange gør ham til. Nu vil jeg bare gerne vide hvorfor i mener at denne mand er så dygtig, når han nu taktisk kun kan en taktik, intet aner om balance på et fodboldhold, samt vælger at spille så defensivt, selvom han ved at det ligger i klubbens DNA at skulle frem over stepperne.

Jonas

 

kcs billede
Offline

Dette er en spændende tråd! Jeg slår fast med det samme, at for mit eget vedkommende, er der fortsat opbakning til AVB. Jeg mener han skal have længere snor, jeg synes fortsat der er mange "spændende" sider af ham - men jeg er også enig med Jonas i meget af nedenstående.

Det positive med AVB - so far....:

- Vi står bedre defensivt, selvom vi har lukket en del mål ind i enkelte kampe. Vi er bedre organiserede og mange af de mål vi har lukket ind har været kludemål og/eller personlige fejl.

- Vi har et fast koncept, som spillerne forhåbentligt med tiden bliver trygge ved. Det har været lidt halv-kedeligt her i starten, omvendt var det også det man af og til sukkede efter under Harry.

- Han virker til at have en stærk mentalitet. Bukker ikke under for presset udefra ifht. at Ade, Dawson og især Lloris skal spille. Det vidner om karakter. Det samme kan siges og 4-5-1/4-4-2 diskussionen.

Det negative:

- Vi har spillet kedeligt, fastlåst og usikkert - især med de "mindre hold". Det virker på mig som om spillerne ikke er impulsive nok, hvilket fx er det en Bale og en Walker bl.a. lever af. Jeg vil næsten gå så langt som at sige vi ikke har spillet en hel god kamp endnu. Jeg husker Reading kampen som fin, Man UTD kampen (selvom vi naturligvis var heldige) og til dels Villa kampen. resten har været på meget små marginaler, selv mod ringe modstand! 

- Jeg mener ikke vi er omstillingsparate nok. jeg savner, ligesom Jonas, at vi spiller 4-4-2 mod de "mindre" hold - med både Ade og JD. Jeg mener en midtbane med Sandro eller Parker som "holding-midfielder" er stærk nok til at erobre bolde uden at vi skal være 5 mand på midtbanen.

- Hans ry i England er imod ham. Folk husker Chelski-tiden - også på WHL hvor der allerede ulmer uro. Pressen er "efter" ham og hans konfronteres altid, efter et nederlag, med Chelski-tiden. jeg frygter dte kan have indvirkning på truppen også.

- Vores indkøb præsterer ikke godt nok. Dembele og JV har været gode. Lloris og ADE bruger han (uforståeligt) nok ikke. Dempsey og Gylfi er totalt væk og virker blottede for selvtillid og tro på egne evner.

 

I øvrigt mener jeg heller ikke at truppen er så god som mange gør den til. Jeg mener den er på grænsen til middelmådig med få spillere der har det EKSTRA der afgører fodboldkampe. Desuden er det klart at afgangen af spillere som Modrid, VDV og King spiller ind. Det var topklassespillere, der spillede HVER gang! Modric er savnet helt SINDSYGT meget - og jeg fatter fortsat ikke hvorfor vi havde så travlt med at komme af med VDV. Han ville passe godt ind, han havde den x-factor der skulle til og han lavede mål. Dempsey og Gylfi når ham ikke til sokkeholderne - og kommer desværre ikke til det.

Mine forventninger til sæsonen har ikke ændret sig selvom vi tabte til Wigan. Vi skal slåse med om 5. pladsen - i længden tror jeg ikke vi er til top 4. Vi skal være glade for at Ars også flopper for tiden, men vi ved jo at de pludselig rammer en lang stime med mange point! Det kommer vi ikke til i samme grad. Vi er på niveau med Newcastle, Liverpool og Everton - imo. På den lange bane har jeg dog fortsat troen på AVB.

 

kofoeds billede
Offline

 Tak til de herrer for rigtigt gode indlæg! Det er sådan noget, der er med til at gøre Spurs.dk til et fedt site!! 

Jeg synes Jonas har fat i meget rigtigt. Det e svært ikke at være delvis enig, eller i det mindste ikke se konturerne af store problemer indenfor nærmeste fremtid. 

Jeg  er enig med dig, hvad det taktiske angår. Som jeg selv tidligere har påpeget, er stædighed ikke nødvendigvis en dyd, hvis det medfører ufleksibilitet, og det synes jeg, vi ser tendensen til hos AVB. Naturligvis skal Lloris og Ade spille. To spillere af en klasse, som vi normalt har haft svært ved at tiltrække.

Den defensive tilgang taber kampe og den bløder opbakning hos fansne. Vi kan tilgive meget, men at spille defensivt hjemme mod Wigan og tabe, er meget, meget svært! 

Du har muligvis ret i din analyse af vores underpræsterende spillere. Under alle omstændigher er såvel Gylfi som Clinten skuffelser indtil nu.

Hvis vi ender som nr. 7-10 i ligaen, ryger AVB ud, og så er det nok sket med hans karriere på topplan. 

Håber på bedring, og bakker stadig op, men er sgu noget nervøs! 

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

atyrapfhs billede
Offline

Det er altid fair at tage en debat, men jeg forstår sgu ikke helt hvorfor den kommer nu.

Efter 10 kampe deler vi en fjerdeplads med to hold som vi bør kunne overhale over resten af sæsonen. Det i sig selv bude være godkendt når man ser på at vi har skiftet træner og har solgt to af vores tre største profiler.

Sæsonstarten har været præget ikke blot af at nye spillere skulle spilles ind, men også af længerevarende skader til 5 af de spillere, som vi havde regnet med skulle være i ideal-11eren (Ade, Dembele, Parker, Kaboul, BAE). Desuden tror jeg at meget var lagt an på at vi midtbanen skulle bygges op omkring Moutinho. At den handel faldt på gulvet kan AVB i al fald ikke klandres for. Også på den baggrund er sæsonstarten godkendt.

AVB's CV er glimrende hans alder taget i betragtning. Han har lært faget i England med Bobby Robson og Mourinho som de største indflydelser, det er i sig selv godt. Hans bedrifter med Porto er også svære at komme udenom. Jonas har da en pointe i at han arvede et godt hold, men der er lang vej fra en trup af gode spillere til et hold som vinder tre turneringer på en sæson og går gennem turneringen uden nederlag og med 27 sejre i 30 kampe.

Kan heller ikke se at hans tid i Chelsea diskvalificerer ham. Det som Di Matteo har stor succes med lige nu er 95% videreførelsen af det som AVB startede. Di Matteo blev selv hentet af AVB som assistenttræner.

Spillestilen er umiddelbart lidt mindre underholdende end Redknapps til tider kompromisløse offensiv. Redknapps stil var dog alt for afhængig af enkelte spillere og for nem for modstanderne at dæmme op for. Hvis forsvarerne sad tæt på Bale, Lennon og Vaart eller disse spillere ikke var i topform, så blev vi til et meget ordinært hold. AVB bygger et system op som gør at vi får kampene på vores betingelser ved at holde noget mere på bolden og presse højt, og selvom vi ikke er der endnu, så er det uden tvivl vejen frem.

Det var positivsiden.

Af det negative er der selvfølgelig at der har været nogle meget tvivlsomme indsatser ikke mindst i weekenden. Spillet bærer præg af at det offensive spil ikke flyder. Huddlestone, som har været ude det meste af to sæsoner, har pludseligt ansvaret for at sætte offensiven i scene. På trods af gode ting er hans form der ikke helt, og på en fremskudt midtbane kommer han til kort i de defensive tilbageløb, da han, uanset hvad man ellers mener om ham, løber omtrænt lige så hurtigt og elegant som en søelefant. Dembele har gjort det godt men er skadet og helt overordnet er det tydeligt at Moutinho eller en lignende spiller er den manglende brik i puslespillet.

Så er der de konkrete spillervalg, som oftest er det der skiller vandene, når man diskuterer for eller imod træneren.

Brad eller Hugo? Jeg kan ikke få øje på at det gør nogen forskel hvem vi spiller med, da begge gør det godt. Jeg kan undre mig over at Hugo ikke bliver brugt mere, men hans tid kommer nok.

Ade eller Defoe? En surreel diskussion, da Ade kom til helt uden træning og siden har været småskadet hele tiden. Hans tid kommer nok.

Gallas og Caulker fremfor Dawson? Her undrer jeg mig en del, men Caulker har gjort det godt, og når en træner vælger en anfører (Gallas) er det jo også naturligt at han får lang snor, uanset at der er udfald for at sige det mildt.

Uanset hvad så er jeg overbevist om at vi nok skal komme tilbage på sporet og en fjerdeplads er stadig helt åben. Vi må snart få spillere tilbage fra skader, ikke mindst Dembele og en Adebayor i form har været savnede, og så kommer der et transfervindue i januar, hvor der er mulighed for at gå efter den midtbanestyrmand, som vi savner så meget og evt. endnu en angriber.

Som jeg ser det kan det kun gå fremad, fra et trods alt ikke ringe niveau, og jeg tror på endnu en fjerdeplads i år, og ikke mindst på at vi kan cementere vores plads som et af de helt store hold i England på længere sigt.

Fremtiden er liljehvid og in AVB we trust - COYS!

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

Tranholms billede
Offline

 Er fuldstændig enig med dig Rasmus!!! 

Mr Gin/Tonic

DenFedes billede
Offline

 Også her!

 

 

eastupperblocks billede
Offline

atyrapfh skrev:

Det er altid fair at tage en debat, men jeg forstår sgu ikke helt hvorfor den kommer nu.

Efter 10 kampe deler vi en fjerdeplads med to hold som vi bør kunne overhale over resten af sæsonen. Det i sig selv bude være godkendt når man ser på at vi har skiftet træner og har solgt to af vores tre største profiler.

Sæsonstarten har været præget ikke blot af at nye spillere skulle spilles ind, men også af længerevarende skader til 5 af de spillere, som vi havde regnet med skulle være i ideal-11eren (Ade, Dembele, Parker, Kaboul, BAE). Desuden tror jeg at meget var lagt an på at vi midtbanen skulle bygges op omkring Moutinho. At den handel faldt på gulvet kan AVB i al fald ikke klandres for. Også på den baggrund er sæsonstarten godkendt.

AVB's CV er glimrende hans alder taget i betragtning. Han har lært faget i England med Bobby Robson og Mourinho som de største indflydelser, det er i sig selv godt. Hans bedrifter med Porto er også svære at komme udenom. Jonas har da en pointe i at han arvede et godt hold, men der er lang vej fra en trup af gode spillere til et hold som vinder tre turneringer på en sæson og går gennem turneringen uden nederlag og med 27 sejre i 30 kampe.

Kan heller ikke se at hans tid i Chelsea diskvalificerer ham. Det som Di Matteo har stor succes med lige nu er 95% videreførelsen af det som AVB startede. Di Matteo blev selv hentet af AVB som assistenttræner.

Spillestilen er umiddelbart lidt mindre underholdende end Redknapps til tider kompromisløse offensiv. Redknapps stil var dog alt for afhængig af enkelte spillere og for nem for modstanderne at dæmme op for. Hvis forsvarerne sad tæt på Bale, Lennon og Vaart eller disse spillere ikke var i topform, så blev vi til et meget ordinært hold. AVB bygger et system op som gør at vi får kampene på vores betingelser ved at holde noget mere på bolden og presse højt, og selvom vi ikke er der endnu, så er det uden tvivl vejen frem.

Det var positivsiden.

Af det negative er der selvfølgelig at der har været nogle meget tvivlsomme indsatser ikke mindst i weekenden. Spillet bærer præg af at det offensive spil ikke flyder. Huddlestone, som har været ude det meste af to sæsoner, har pludseligt ansvaret for at sætte offensiven i scene. På trods af gode ting er hans form der ikke helt, og på en fremskudt midtbane kommer han til kort i de defensive tilbageløb, da han, uanset hvad man ellers mener om ham, løber omtrænt lige så hurtigt og elegant som en søelefant. Dembele har gjort det godt men er skadet og helt overordnet er det tydeligt at Moutinho eller en lignende spiller er den manglende brik i puslespillet.

Så er der de konkrete spillervalg, som oftest er det der skiller vandene, når man diskuterer for eller imod træneren.

Brad eller Hugo? Jeg kan ikke få øje på at det gør nogen forskel hvem vi spiller med, da begge gør det godt. Jeg kan undre mig over at Hugo ikke bliver brugt mere, men hans tid kommer nok.

Ade eller Defoe? En surreel diskussion, da Ade kom til helt uden træning og siden har været småskadet hele tiden. Hans tid kommer nok.

Gallas og Caulker fremfor Dawson? Her undrer jeg mig en del, men Caulker har gjort det godt, og når en træner vælger en anfører (Gallas) er det jo også naturligt at han får lang snor, uanset at der er udfald for at sige det mildt.

Uanset hvad så er jeg overbevist om at vi nok skal komme tilbage på sporet og en fjerdeplads er stadig helt åben. Vi må snart få spillere tilbage fra skader, ikke mindst Dembele og en Adebayor i form har været savnede, og så kommer der et transfervindue i januar, hvor der er mulighed for at gå efter den midtbanestyrmand, som vi savner så meget og evt. endnu en angriber.

Som jeg ser det kan det kun gå fremad, fra et trods alt ikke ringe niveau, og jeg tror på endnu en fjerdeplads i år, og ikke mindst på at vi kan cementere vores plads som et af de helt store hold i England på længere sigt.

Fremtiden er liljehvid og in AVB we trust - COYS!

Jeg behøver ikke at tilføje meget mere her Atyrapfh..... Du har skrevet 99% af alt hvad jeg mener.... Eneste ting er at jeg håber at han lærer af de fejl han laver her i starten... (som f.eks den mod Wigan med at tage Defoe ud i stedet for at satse 4-4-2 i en kamp som den)... Ellers så bliver tålmodigheden hurtigt kortere hos mange..... For han er som nævnt meget, meget ung endnu og har mulighederne for at udvikle sig til én af de bedste trænere i verden over en årrække. . Hvorfor ikke få lov at gøre det hos os..??. Han har evnerne og kan vi gi' ham lidt støtte og en længere snor, så kan vi pludseligt hen ad vejen stå med et sammentømret koncept, hvor AVB har haft lidt tid til at forme sin trup og sætte sine idéer igennem.... Vi har brug for at alle i klubben trækker samme vej lige fra andetholdet til Levy, så alle ved hvor vi skal hen... Men det kræver lige lidt tid....

Det kræver også at vi skal være lidt realistiske omkring hvor god vores trup egentlig er pt... Specielt uden Parker, Dembele, BAE, Kaboul og Adebayor (som ikke er på niveau endnu efter skader og en sløv sommer-optakt)... OG UDEN store personligheder og playmakere som Modric og VDV... Der kun er blevet erstattet af Dembelé... Et januar transfervindue med (forhåbentlig) opbakning fra Levy til forstærkninger vil også pynte.

Vores mål må være at ha' en træner der kan være et langtidsprojekt og en styrmand i klubben som f.eks Wenger, Fergie og Moyes i deres klubber... Eller som Jürgen Klopp har været igang med i Dortmund et par sæsoner nu.. De er også startet fra 0 og i en forholdsvis grøn alder.... Det er den eneste måde jeg tror vi kan få længevarende og stabile resultater på. Selvom starten skulle være hård. Og jeg tror også det er sådan planen er med AVB.... Skal vi skifte træner hver 2-3 år, så rykker vi os aldrig for alvor og får måske kun glimtvis gode og sjove oplevelser blandet med jævne skuffelser. Som vi altid har haft i Tottenham. Og det er jeg sgu træt af.

AVB skal selvfølgeligt være modtagelig for den kemi og stemning der er omkring Spurs og justere i de ting han evt. tager fejl af her i begyndelsen og lære kulturen.... Det er svært efter Chelsea-sagaen at skulle vinde mange af os over... Han var jo nærmest dømt på forhånd... Og det synes jeg, specielt når man tænker på hans kun 35 år, er en lidt unuanceret måde at gøre det på... Vi ved jo udmærket godt at han skal bruge lidt tid... Og det er heller ikke sikkert det ender med en 4. plads i år... Men derfor kan det godt blive en god sæson med gode oplevelser alligevel... Og så håber jeg at vi så kan angribe fuldt ud i 2013...

COYS !!!

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

spursfcs billede
Offline

Også fuldstændig enig med Rasmus.

Synes det er rart at så mange bakker AVB op - troede faktisk ikke der var så mange..

Vil også gerne rose de mange gode indlæg i den her tråd - bare jeg dog havde de evner.

jonaspoulsens billede
Offline

Efter 10 kampe deler vi en fjerdeplads med to hold som vi bør kunne overhale over resten af sæsonen. Det i sig selv bude være godkendt når man ser på at vi har skiftet træner og har solgt to af vores tre største profiler.

0 point i de to næste kampe kunne meget vel betyde en placering som nummer 11-12 stykker. Finder folk det tilfreds stillende nu hvor vi snart har spillet 30% af sæsonen?? Jeg gør hvertfald ikke.

 

Sæsonstarten har været præget ikke blot af at nye spillere skulle spilles ind, men også af længerevarende skader til 5 af de spillere, som vi havde regnet med skulle være i ideal-11eren (Ade, Dembele, Parker, Kaboul, BAE). Desuden tror jeg at meget var lagt an på at vi midtbanen skulle bygges op omkring Moutinho. At den handel faldt på gulvet kan AVB i al fald ikke klandres for. Også på den baggrund er sæsonstarten godkendt.

Enig i at skaderne selvfølgelig har spillet en rolle. Men hvorfor har han så ikke skiftet taktik som passede bedre de spillere han havde til rådgihed?? Alle hold får mange skader på tidspunkter i sæsonen. Kunsten er jo så netop at finde opskriften på hvordan man stiller op med de resterende spillere. Sagen omkring Moutinho giver jeg ikke noget for. Selvfølgelig havde vi været bedre stillet havde vi haft ham. Det samme kan siges om Messi og Ronaldo. Desværre er de ikke klubben, så man må få det optimale ud af de spillere man nu engang har. Det mener jeg ikke AVB gør. Selv med skaderne burde vi kunne spille bedre mod hold som Norwich, WBA samt Wigan.

 

AVB's CV er glimrende hans alder taget i betragtning. Han har lært faget i England med Bobby Robson og Mourinho som de største indflydelser, det er i sig selv godt. Hans bedrifter med Porto er også svære at komme udenom. Jonas har da en pointe i at han arvede et godt hold, men der er lang vej fra en trup af gode spillere til et hold som vinder tre turneringer på en sæson og går gennem turneringen uden nederlag og med 27 sejre i 30 kampe.

Kan heller ikke se at hans tid i Chelsea diskvalificerer ham. Det som Di Matteo har stor succes med lige nu er 95% videreførelsen af det som AVB startede. Di Matteo blev selv hentet af AVB som assistenttræner.

Nu mener jeg selv at Tottenham er en stor klub, så jeg føler det var meget satset at hyre en manager som "kun" har været managers for større klubber i lidt over 1 1/2 sæson. Har det lidt på samme måde som da vi hyrede Ramos. I hele hans karriere havde han stort set kun haft succes hos Sevilla, mens han var blevet fyret stort set alle andre steder. Den store forskel på Di Matteo og AVB er at Di Matteo valgte at spille med klubbens bedste spillere, samt fik skabt den balance som manglede da AVB var træner. Chelsea virker som en enhed, samt de udstråler spilleglæde. Ting de fuldstændigt mistede unde AVB.

 

Spillestilen er umiddelbart lidt mindre underholdende end Redknapps til tider kompromisløse offensiv. Redknapps stil var dog alt for afhængig af enkelte spillere og for nem for modstanderne at dæmme op for. Hvis forsvarerne sad tæt på Bale, Lennon og Vaart eller disse spillere ikke var i topform, så blev vi til et meget ordinært hold. AVB bygger et system op som gør at vi får kampene på vores betingelser ved at holde noget mere på bolden og presse højt, og selvom vi ikke er der endnu, så er det uden tvivl vejen frem.

Syntes det er naivt først at skrive at AVB system ikke har fungeret pga manglende stamspillere, hvorefter man fremhæver 2-3 spillere som værende nøgler for Harrys succes. Syntes netop at man under Harry kunne forvente at der blev angrebet fra flere fronter. Det første år vi blev nummer 4, spillede vi primært 4-4-2. Årene efter blev der mest spillet 4-5-1 grundet VDV. Ja, det er rigtigt at spillet dalede i takt med formnedgang til spillere som Bale, Lennon, Modric og VDV. Alligevel var det sjældent at alle spillede skidt på samme tid. I denne sæson har både Bale og Lennon set skarpe ud. Alligevel skaber vi ingen chancer. Igen mener jeg at det skyldtes AVB's manglende evne til ville ændre sin taktik/formation. Hvorfor fortsætte med 4-5-1 når man ikke pt. har spillerne til det. Især på hjemmebane mod de mindre hold er det helt hen i vejret.

Et af de store kritik punkter af Harry (og med rette) var hans manglende rotation af truppen. Det har vi heller ikke set AVB gøre så meget i. Det skyldes selvfølgelig skaderne, men også det fact at AVB har solgt stort set alle vores squad player. (Jenas, Kranjcar, Corluka, Dos Santos, Bassong og Pineear) Mange af disse i god form ville stadig kunne bidrage med noget til vores hold, hvis de bare fik lidt spilletid i ny og næ.

Jeg håbede inderligt at jeg tager fejl angående vores fremtid og at AVB kunne blive en legendarisk spurs manager gennem mange mange år (syntes egentligt at han virker yderst sympatisk), desværre siger min mave fornemmelse (ligesom da vi hyrede Ramos) at dette "ægteskab" vil få en sørgelig udgang.

gazza10s billede
Offline

 Helt enig med Rasmus, godt skrevet og med en solid fodbold viden, tak for det:)

 

Jonas Poulsen du glemmer fuldstændig hvorfor  Abramovich  hyrede AVB, det var ham som ville have en ny spillestil til Chelsea og et generations skifte,og mere offensivt spil, at AVB så alligevel ikke fik tiden kan jo ikke tilskrives ham alene, det siger sig selv, man kan ikke bare implementere  et nytsystem på få mdr, det tager år før det er muligt også begrundet mange nye spillere som skal lære kulturen i pl,det samme gørt sig gældende hos SPURS, det er fuldstændig nossens at give kritik.. Vi mangler 5 startere på holdet, noget som pt er afgørende for vores spil....

ind AVB ve trust.......

jonaspoulsens billede
Offline

Er da udemærket klar over hvorfor Abramovich hyrede AVB. Men at komme som ny manager til en klub og tro at man uden videre kan smide tre af klubbens bedste spillere og største stjerner på bænken, uden at det ville give uro, vidner om stor naivitet hos AVB. Han skulle gradvist have lavet overgangen, så den var blevet mere flydende.

Ja, du skriver at vi mangler 5 på holdet som afgørende for vores spil. Det er det fact som rammer hovedet på sømmet. Hvorfor stille op i en formation som vi ikke har spillere til??? Hvorfor er det så farligt for AVB at prøve at stille op i fx. 4-4-2 på hjemmebane mod Wigan, når det nu er det vi har spillerne til pt. Det er det som skræmmer mig allermest. Har bestemt intet imod at man laver nyt system osv, man skal bare først gøre det når man har spillerne til det. Har vi alle mand klar, kan vi måske spille flot fodbold i hans taktik også er det fint. Men når man som nu har alle de skader, er man nødt til at finde alternativer. Og det vil AVB ikke

atyrapfhs billede
Offline

Jeg er enig med Jonas o.a. i at taktikken ikke virker fleksibel nok, at der ikke bliver roteret nok og at indsatsen i en del af kampene har været meget skuffende.

Jeg tror den grundlæggende forskel ligger i om man tror på træneren og hele hans projekt eller ej.

Vi har nok nogenlunde samme syn på de ting vi ser i kampene. Jeg tror blot på at vi er på vej i den rigtige retning og at de problematiske ting vil blive bedre med tiden (og tidsnok til at få noget ordentligt ud af sæsonen). Andre har en anden holdning. Helt 100% fair.

Så er holdningerne naturligvis vendt om hovedet når det kommer til synet på Redknapp. Også fint nok.

Jonas og andre har da både ret og grund til at kritisere, særligt hvis man er af den opfattelse at det i høj grad er trænerens skyld og er bange for at det ikke bliver bedre. Jeg mener så bare noget helt andet.

COYS!

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

Lasse Sands billede
Offline

Jeg synes det er dejligt med en saglig diskussion her på siden. Derfor har jeg lyst til at give mit syn på sagen.

Jeg synes det er fuldstændig forkert at dømme manden efter så kort tid. Jeg tror ikke man skal lade sig rive med af medierne, som jo mener noget forskelligt efter hver kamp.

Jeg synes man skal tænke på, at AVB som ny manager i klubben skal:

- indføre et nyt spilkoncept. Det tager tid.

- spille et nyt hold sammen (der er mange nye på centrale pladser).

- skal kæmpe mod en engelsk presse, som han kom til at provokere som Chelsea manager. Bare lyt til de engelske medier som roser Rodgers i Liverpool, og som ikke tvivler på, at successen nok skal komme. Den kredit har AVB ikke fået.

- Skal leve op til en manager, som Redknapp, der har haft kæmpe succes.

- stadig lærer om engelsk fodbold..det tager tid..selvom han har erfaring fra Chelsea.

Når man tager ovenstående i betragtning synes jeg faktisk det er helt ok, at vi indtil videre ligger a point med nummer 4, ligger lunt i svinget i Euro Leugue og har spillet flere gode kampe. Men giv nu manden en sæson eller to. Ellers er vi ikke en skid anderledes en Chelsea, der fyrer løs af trænerne. Lur mig om ikke Di Matteo er fyret engang til marts, når Chelsea ligger nummer 4 og er ude af CL. Jeg er nemlig ikke så sikker på, at AVB var skyld i sidste års fiasko i Chelsea.

Hvis man vil noget på længere sigt må man give manden tid. Han skal have tid til at signe sine egne spillere. Jeg tror ikke Adebayor og Sigurdsson er "hans" spillere. Sigurdsson var signet tidligt og Adebayor var vel nærmest givet i lang tid efter sidste sæson. Resten af truppen er arvet.

Så mit budskab er: accepter at det tager tid med vores nye direktør i klubben. Han MÅ have kvaliteter, når han kan vinde Euro League med Porto. 

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Igen i dag gravede AVB sit hul lidt dybere. 0 skabte chancer mod et ringe spillende City mandskab. Mancini laver de rigtige udskiftninger, AVB laver alle de forkerte. Derfor vinder City i dag.

Og lasse. Ja AVB vandt EL, men det samme gjorde Ramos med et dårligere Sevilla mandskab endda to gange i træk. I dag er han manager for et midterhold i Ukraine. AVB går samme skæbne i møde.

kcs billede
Offline

Det jeg finder mest alarmerende, er den manglende udstråling og  måske - spillelyst hos vigtige spillere. Lennon, som ellers startede fint i denne sæson er blottet for ideer- og har en til tider opgivende udstråling. det samme kan siges om Bale, som ligner en spiller der tøjles alt for meget - fremfor at lade ham spille på intiution - hvor han er allerbedst. Walkers udstråling og gejst er slet ikke at sammenligne med sidste år. Og hans offensive raids, der er hans force - dem ser man slet ikke mere. Mon det er fordi han ikke har lyst eller mod på det??? - jeg tvivler. Dempsey har spillet som lort, men ligner heller ikke en mand der sprudler af lyst og vilje.

Jeg frygter at spillerne føler sig for fastlåste i det meget faste - og til tider defensive koncept. Lad os håbe AVB modbeviser de kritiske stemmer.

eastupperblocks billede
Offline

Jeg mener stadig at meget af det skyldes at vi ikke har en ordenlig central figur på midten lige pt til at tage dirigentstokken og fordele spillet ud til bl.a. Bale, Lennon og angriberne... og hive de andre op, når det halter lidt... og for alt i verden holde tempo i vores spil.

Det der kendetegner et godt hold er at man har den mand på midten der river spillet til sig... SPECIELT, når tingene ikke kører optimalt.... en fast spilstation, som altid kan søges og som altid kan holde gang i afleveringerne..... Kigger man på City i går, så var David Silva instrumental i at holde dem igang selvom de tydeligvis var hæmmede af de seneste svingende kampe. Og det er ham der gør det uventede med oplægget til Dzeko's sejrsmål... Selv Yaya Toure med sin power og uortodokse stil har reddet City mange gange på den måde.

Hvad betyder Cazorla, Arteta og Wilshere for Ars*** .... Masser af løb, hurtige afleveringer og chanceskabende momenter. Og at man altid kan hive en scoring frem, selvom det kniber.... Hvad betyder Mata, Hazard, Oscar for Chelsea... (Lampard tidligere).. Det samme.

Og selvom Scholes, Giggs er blevet gamle... så har de disse vigtige egenskaber i sig og har haft det gennem mange år, bare at kunne vise initiativ, suge boldene til sig og iscenesætte de andre på holdet.... Cleverley er ved at gøre det samme nu hos United.

Vi kan også nævne flere fra de andre hold, som altså betyder de 10-15% mere bid i det offensive spil og at holdet hænger sammen mellem kæderne..... Gerrard, Sahin hos Liverpool... Fellaini, Osman i Everton .... Ben Arfa, Cabaye i Newcastle.... Nolan i West Ham o.s.v...

Lige nu uden Dembéle kan jeg ikke se det på vores hold..... Og jeg vil endda mene at vi skal ha' én til playmaker af højere kvalitet med hurtighed, overraskelsesmomenter og vilje til at dirigere holdet.... Det er sgu alfa og omega for ethvert hold at man har sådan en type eller to.... Der gør alle de andre spillere rundt om sig bedre og giver dem bedre muligheder for at udfolde sig..... (Nu hvor Modric er væk, kan vi se hvor meget han har betydet... Det har ikke været småting han har bidraget med og betydet for at vores spil var flydende.)

I går mod City var det ufattelig tydeligt..... Specielt i anden halvleg hvor City skruer op for tempoet... At vi ikke kan følge med centralt, når vi er oppe i det niveau..... Sandro er den eneste pt, jeg mener har niveau til toppen af ligaen... Men han er jo ikke spilfordeler og dirigent.... Parker når han kommer tilbage i form ja... Men han er heller ikke den type vi mangler til selve pasningsspillet..... Dembéle har niveauet og har også allerede bevist hvor vigtig han er for os pt... Mens han har været væk, har det mildest talt ikke været prangende... med ham 13 point ud af 15 mulige....  men det burde bare ikke kun hvile på Dembéle og vi burde stadig kunne klare os uden ham.

Jeg synes det viser at Araya fik ret i at det kan komme til at koste os at det ikke lykkes med Moutinho-handlen. Og at man samtidig var nødt til at sige farvel til Modric og VDV..... Derfor håber jeg at vi reagerer i januar og styrker os med en kvalitets-playmaker.... og gerne en angriber til at supplere. Adebayor skal jo til African Nations Cup....

Lige nu mener jeg at hverken Hudd, Dempsey eller Gylfi leverer på højt nok niveau... Og de sløver vores spil... Det er påfaldende at sådan en som Tom Carroll (ved godt det er Maribor).... går ind og er så iøjnefaldende kreativ og hurtig i tanke og handling, som han var i den kamp...

Hudd kan godt spille kreativt og slå gode bolde.... Men ham alene som den der skal sørge for at binde spille og holde tempoet og iscenesætte de andre, det går bare ikke i disse topkampe hvor tempoet er så vigtigt..... Var han nu bare atletisk oveni, ligesom f.eks Yaya Toure... Så kunne det sagtens gå... Jeg har ikke noget imod at Hudd spiller.... Men lige nu mangler han en støtte, som kan hjælpe ham med ansvaret og tempoet fremad banen.

COYS !

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

spurs0804s billede
Offline

Man kan så spørge sig selv, hvorfor AVB ikke gav Carroll muligheden igen, når alternativerne har fejlet næsten hver gang?

COYSs billede
Offline

 Det er vel alt, alt for tidligt at diskutere, om manden er den rette for os. Jeg håber på, at klubben giver ham tid, for vi har brug for stabilitet. Og det kan godt være, at det tager en sæson eller to, før noget egentlig grundlag at bedømme på er til stede. Han skal også have tid til at købe de rette spillere.

Men når det er sagt, må vi som fans i det mindste kræve energi og motivation, og det kan jeg ikke se hos spillerne. De virker, som også flere har peget på, låste og hæmmede i deres spil. Men jeg glæder mig, til AVBs virkelige offensive stil kommer frem, for som det er nu, er det ikke kønt. Og da vi lige pt. heller ikke rigtigt får point, er det ærligt talt noget hø.

Jeg kan også godt være en smule bange for, at hans påståede taktiske geni er en smule overdrevet, men jeg håber inderligt, at mine anelser bliver gjort til skamme.

eastupperblocks billede
Offline

spurs0804 skrev:

Man kan så spørge sig selv, hvorfor AVB ikke gav Carroll muligheden igen, når alternativerne har fejlet næsten hver gang?

Rutine, fysik og kampens vigtighed har jo nok vægtet højere... Samme udgangspunkt som i udekampen mod United... Der lykkedes det jo at holde stand.... Gjorde det bare ikke i går.

Vi havde uffatteligt mange boldtab og dårlige afleveringer centralt i går. Og mange dueller vi tabte...  I hvert fald i anden halvleg...

Så kan man altid være bagklog og sige bagefter at det var gået bedre med 4-4-2 eller med andre spillere inde på de nævnte positioner.... Det er jo bare ikke sikkert... Kan være vi havde tabt 3-0 eller lignende... Kan også være vi havde vundet. umuligt at gisne om Smile

Kvaliteten på midten var bare ikke god nok i går til at stå imod og til at holde bolden i egne rækker og få lidt mere flow /tempo på... Og vi gav dem bolden næsten med det samme at vi fik den eller prøvede på at sætte angreb igang. Selv uden Dembéle burde sådanne essentielle ting være på plads hos de spillere der skal tage over.... Det kan man så konstatere at de ikke var.

Når midten af banen ikke fungerer (hjertet på holdet) .... Så vil det både smitte af bagtil og fremad på banen... Huller, dumme boldtab/tabte dueller, man bliver fanget på forkerte tidspunkter, modstanderen får bedre vilkår til at styre kampen og vi kan blive ved.

 

 

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

spurs0804s billede
Offline

@east, AVB er IMO nødt til at ændre noget, hvis spillet ikke fungerer og i min bog ville Carroll i stedet for Dempsey have været oplagt (også lidt i bagklogskabens lys Wink ) Jeg husker hvordan Bale kun fik chancen fordi BAE var skadet (anden træner, samme "problem"). Tænk, hvis BAE ikke var blevet skadet - så havde vi nok lejet Bale ud til Millwall el. lign...

kcs billede
Offline

Jeg er enig med COYS ovenfor. Jeg tror at de fleste mener, at det er for tidligt at gå i panik. De fleste har nok også forståelse for at indførelse af et nyt koncept - sammenholdt med at vi har mistet 3 store profiler i sommeren - alt andet lige tager lidt tid. Derfor skal AVB også fortsat have snor.

MEN - der er ingen grund til at pakke tingenes nuværendes tilstand ind. Spillet har været ringe, defensivt, uden ideer, uden overraskelsesmomenter og uden power. Groft sagt, så har vi spillet ufattelig kedeligt og ikke-attraktivt - og det gider jeg personligt ikke se. Og jeg mener faktisk godt at vi kan spille underholdende fodbold - uden at defensiven og strukturen skal sejle (som mange peger på er alternativet).

AVB skal - IMO - fortsat have tid. Men der skal snart ske forbedringer. OGSÅ selvom vi har vigtige spillere skadet - det har alle de andre også.

Ardiless billede
Offline

http://www.teamtalk.com/news/24685/8244450/Monday-Moan-AVB-too-clever-to...

Nielss billede
Offline

kc skrev:

Jeg er enig med COYS ovenfor. Jeg tror at de fleste mener, at det er for tidligt at gå i panik. De fleste har nok også forståelse for at indførelse af et nyt koncept - sammenholdt med at vi har mistet 3 store profiler i sommeren - alt andet lige tager lidt tid. Derfor skal AVB også fortsat have snor.

MEN - der er ingen grund til at pakke tingenes nuværendes tilstand ind. Spillet har været ringe, defensivt, uden ideer, uden overraskelsesmomenter og uden power. Groft sagt, så har vi spillet ufattelig kedeligt og ikke-attraktivt - og det gider jeg personligt ikke se. Og jeg mener faktisk godt at vi kan spille underholdende fodbold - uden at defensiven og strukturen skal sejle (som mange peger på er alternativet).

AVB skal - IMO - fortsat have tid. Men der skal snart ske forbedringer. OGSÅ selvom vi har vigtige spillere skadet - det har alle de andre også.

 

Jeg er egentlig enig. Men er der en, der kan forklare mig, hvad konceptet er ? Bare fordi et nyt koncept skal ind, hvorfor skal vi så spille så dræbende kedeligt. Og hvorfor pakker vi os ned, når der 0-1 og 1-1 som mod City. Jeg forstår ikke mandens dispositioner. Jeg vil gerne give ham snor, men jeg føler lidt, at jeg ikke ved, hvad giver snor til. Spillede han også så kedeligt med Porto?

eastupperblocks billede
Offline

Her er lidt fra Mark Lawrenson fra BBC...

I don't think manager Andre Villas-Boas knows his best team yet.

Tottenham supporters need to remember Villas-Boas has only been in charge for a matter of months and they need to be patient.

Hopefully his chairman Daniel Levy is the same and I don't think there is any need for them to worry - I know they would love to finish fourth, which might be beyond them, but I think they will finish in the top six at the very least which would be a decent achievement in the first season with Villas-Boas in charge.

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

Nielss billede
Offline

Det er også fint at slutte i top seks. Men det betyder også, at vi, udover det momentum vi har tabt, kommer til at tabe mere

gazza10s billede
Offline

 Hvordan Niels... Hvis spille materialet ikke pt er til at forsætte momentum og vi ender som nr 6, kan vi så ikke genvinde momentum næste år????

jonaspoulsens billede
Offline

Top 6 er imo slet ikke acceptabelt. Kigger vi på holdene omkring os, så har vi da klart det bedste. Arsenal har solgt deres to bedste spillere Song og RVP og har erstattet dem med mindre gode spillere. Everton er vi bedre end. Punktum. Liverpools hold er slet ikke på niveau, og det samme kan siges om Newcastle.

Så vi får vist aldrig større chance for at slutte i top 4 end i år. At AVB så nok skal få det ødelagt er en anden sag. Men at sige man skal være tilfreds med top 6, når folk nu sidste år var skuffet over en 4 plads, er imo helt ude i hampen.

Nielss billede
Offline

gazza10 skrev:

 Hvordan Niels... Hvis spille materialet ikke pt er til at forsætte momentum og vi ender som nr 6, kan vi så ikke genvinde momentum næste år????

 

@ Jonas. Jeg er faktisk enig. Jeg vil heller ikke være tilfreds med top 6, men jeg affinder mig med det som en følge af, at AVB skal indfinde sig. At jeg så ikke forstår, hvor manden vil hen endsige hans midler er en anden sag. Men jeg vil da ikke undergrave hans forløbige autoritet.

Og nej, gazza, vi kan ikke genfinde, al den stund at vi kan se, hvor meget vi mangler Modric og VDV. Og jeg tror ikke, vi kan holde på vores gode spillere og tiltrække nye og bibeholde en god ånd om AVB, hvis vi ender på en 6. plads, og ergo kan vi ikke genoprette et tabt momentum, som hørte en anden tid til.

ccs billede
Offline

 

Som afledt funktion af dagens resultat mod Ars**** - og de deraf følgende diskussioner om såvel AVB som spillermaterialet han har til sin rådighed, har jeg nedenfor linet vores trup som den er angivet her på siden, op. Dertil har jeg knyttet mine egne, upartiske kommentarer - som givetvis vil kaste nogle enige, og nogle meget uenige kommentarer af sig ..

 

1

Heurelio Gomes   FORTID

 

2

Clint Dempsey    BRUGBAR SUB - MEN IKKE EN REEL STARTOPSTIL. SPILLER

             3

Danny Rose (udlejet til Sunderland)  HAR SINE KVALITETER - MEN PERS. TROR JEG IKKE PÅ ROSE SOM "FAST" SPURSSPILLER I DE KOMMENDE ÅR

             4

Younes Kaboul  SUPERSOLID OG BØR VÆRE I START-11'EREN NÅR HAN IGEN ER KLAR.

 

5

Jan Vertonghen  KLASSESIGNING FRA SÆSONSTART .. FORHÅBENTLIG LILLYWHITE I MANGE ÅR FREM

 

6

Tom Huddlestone  HAR SINE KVALITETER, MEN I MIN OPTIK OPVEJER DE IKKE MANGLERNE .. ER MEGALANGSOM, BÅDE MED OG UDEN BOLD .. FAIR OG BRUGBAR SUB - MEN IKKE EN START-11'ER I MIN BOG

 

7

Aaron Lennon WELTKLASSE NÅR HAN ER SKADESFRI .. SIKKER START-11'ER !

 

8

Scott Parker  STYRMAND, ANFØRER, OG NÆRMEST UERSTATTELIG (HAR DET VIST SIG)

 

9  

 

10

Emmanuel Adebayor KLASSESPILLER PÅ DE GODE DAGE, UENGAGERET KRUKKE PÅ DE HALVDÅRLIGE DAGE, OG IDIOT PÅ DE FORKERTE DAGE (SOM IDAG) BRUGBAR - OG REELT UDEN ALTERNATIV I TRUPPEN (KÆMPE ORGANISATORISK FEJL !!)

             11

Gareth Bale WELTKLASSE - HÅBER VI FORTSAT KAN HOLDE PÅ HAM !

 

12  

 

13

William Gallas ERFARING OG KØLIGT INDRE GØR DET IKKE ALENE .. MANDEN ER FOR LANGSOM, FOR PLACERINGSSVAG, OG GANSKE ENKELT OVER-THE-HILL.  UD !!!!

 

14

 

 

15

David Bentley (udlejet til Rostov)  FORTID

 

16

Kyle Naughton  DER ER MASSSER AF FREMTID I KYLE NR. 2, MEN HAN ER VEL REELT IKKE KLAR TIL PL ENDNU ... !?HELT FIN SOM BÆNK/INDSKIFTNINGSSPILLER.

 

17

 

  18

Jermain Defoe SOM MED ADE : UDEN REEL TRUSSEL I TRUPPEN .. DEFOE ER KLASSE NÅR HAN HAR SINE GODE DAGE ..

 

19             Mousa Dembele FREMTID OG HÅB LIGGER DER I DEMBELE .. NÆPPE MODRIC-NIVEAU, MEN DOG EN BRUGBAR OFF. ORIENTERET MIDTBANESPILLER SOM MODVÆGT TIL DE 4 DEF. VI HAR

 

20

Michael Dawson KLASSEMIDTERFORSVARER NÅR HAN HAR EN TÆNKENDE SPILLER VED SIN SIDE. BØR ROTERE MED JV OG KABOUL OM DE TO PLADSER.

 

21

Jermaine Jenas (udlejet Nott. F. ->31.12.12) FORTID

 

22

Gylfi Sigurdsson JEG VAR RIMELIG OPTIMISTISK ANG. GYLFI DA VI SIGNEDE HAM INDEN SÆSONSTART .. HAN HAR SKUFFET BIGTIME !! Sad .. LAD OS HÅBE DER STADIG ER EN BRUGBAR SUPERSUB I HAM ... MEN JEG TVIVLER ..

 

23

Carlo Cudicini  GOD BACKUP FOR BACKUP'EN ..

 

24

Brad Friedel  KLASSE TRODS SIN HØJE HØJE ALDER .. MEN MED 15 GANGE SÅ MEGET FORTID SOM FREMTD .. NR. 2 PÅ MÅLMANDSPLADSEN I MIN BOG

 

25

Hugo Lloris KLASSESIGNING INDEN SÆSONSTART. FORHÅBENTLIG VORES NR. 1 I MANGE ÅR FREM

 

27             Yago Falqué  LOVENDE TAKTER ET PAR GANGE VI HAR SET HAM .. MEN VEL TRODS ALT IKKE TIL AT BYGGE PÅ NU OG HER .. MÅSKE EN MAND TIL FREMTIDENS SPURSHOLD

 

28

            Kyle Walker SUPER I DET OFFENSIVE, OG VEL OGSÅ BEDRE I ÅR END SIDSTE ÅR I DET DEFENSIVE .. ALT FOR MANGE HJERNEBLØDNINGER I DE FØRSTE KAMPE I ÅR .. MEN FREMTIDENS MAND UDEN TVIVL

 

29

Jake Livermore JEG SER ALTSÅ IKKE DET STORE LYS I EN MAND DER KAN LØBE SOLEN SORT, MEN SOM AFLEVERER PÅ TVÆRS OG TILBAGE 14 UD AF 15 GANGE .. DER KAN VÆRE FREMTID I LIVERMORE - MEN LIGE NU SER JEG INGENTING I HAM

 

30

Sandro KÆMPE HJERTE OG 110% INDSATS HVER GANG. SANDRO VED MAN AT MAN KAN REGNE MED ..

 

31

Andros Townsend  UNG FYR MED LANGT STØRRE MANGLER END KVALITETER .. FREMTID MÅSKE - MEN NUTID I PL, NEJ !!

 

32

Benoit Assou-Ekotto  HOLD OP HVOR VI SAVNER BAE .. KLASSESPILLER - MED EFTERHÅNDEN FORBAVSENDE FÅ UDFALD .. SIKKER START-11'ER NÅR HAN ER KLAR IGEN

 

33

Steven Caulker UDEN TVIVL FREMTIDENS MAND I MIDTERFORSVARET .. MEN UMIDDELBART BØR HAN VÆRE BAG JV, KABOUL OG DAWS HVIS ALLE ER KLAR ..

 

37

Harry Kane (udlejet til Norwich) HAR ALDRIG SLÅET TIL NÅR HAN HAR FÅET CHANCEN .. NÆPPE EN PL-SPILLER HOS OS I FREMTIDEN

 

38

Ryan Mason HVEM VED - FREMTID MÅSKE .. MEN DER ER MEGET LANGT TIL SPILLETID PÅ MIDTBANEN

 

39

Adam Smith (udlejet til Millwall 31.01.13) ADAM WHO ??

 

45

Jonathan Obika SOM KANE OG MASON MEGET LANGT TIL NOGET DER NÆRMER SIG PL-NIVEAU..

 

46

Tom Carroll HAR FORHÅBENTLIG EN STOR FREMTID HOS OS, OG HAR GJORT DET FANTASTISK NÅR HAN HAR FÅET SINE CHANCER I ÅR .. MEN HAN ER JO IKKE TYPEN VI SKAL BYGGE OP OM NU - HANS TID SKAL NOK KOMME !

 

 

Vi har 33 spillere listet op - af dem er 5 udlejet .. det giver 28, hvoraf 4 er målmænd. Altså 24 markspillere at vælge og vrage imellem for AVB - forudsat at alle var klar ... Til kampen idag var i hvert fald 5 af disse skadet (BAE, Parker, Dembele, Kaboul og Caulker. Altså 19 mand at vælge imellem til en trup på 18 (heraf 2 målmænd) - så reelt kan han kun vælge tre mand fra ... Det sætter nogle ting i et vist perspektiv - især når man hertil lægger, at AVB med sin meget sene ankomst (Levy dit fjols) kort inden sæsonstart, reelt ingen indflydelse på sammensætningen af truppen har haft ... endnu ! Min konklussion er meget simpel : Vi er rigtig rigtig stærke - også stærke nok til top-4 - i stærkeste opstilling .. men der er til gengæld også meget meget langt fra de første 11 til de næste der skal træde til ved skader, karantæner mv. ...

 

4. pladsen er ikke spor urealistisk - men den er på ingen måde givet i år 1 for en ny træner, med en trup som ovenfor angivet .. Vi kan vel realistisk ende alt ml nr 4 og nr. 8 ..

Jeg er dog stadig, uden den mindste grad af tvivl, på AVB-holdet !!! 

 

COYS

spursfcs billede
Offline

Fremragende gennemgang af truppen, er stort set enig i det hele.

Caulker er dog i min bog 3. valg efter Vertonghen og Kaboul.

Dembele har ikke Modric klasse, men den vigtigste spiller som vi mangler pt. IMO.

 

Dejligt Claus at vi er min. 2 mand på AVB-holdet

In AVB we trust!

COYS!

gazza10s billede
Offline

 In AVB we trust!

COYS!

spurs0804s billede
Offline

Ikke helt skævt cc. Jeg støtter også AVB - endnu. Vi kan ikke vurdere før vi har de centrale spillere tilbage fra skader

whiteharts billede
Offline

 Synes AVB får det maksimale ud af forudsætningerne, når man tager skader og solgte mega stjerner i betragtning.

Og manden gør det ikke på den nemme måde ! - han kunne have taget mange flere "nemme" valg i løbet sæsonen, men går ikke på kompromis.

det tror jeg er rigtigt, men jeg forstår helt enkelt ikke målmands rotationen - men håber det er noget med at beskytte lloris..........

 

Bogges billede
Offline

Jeg er 99% enig i din oplistning, cc.

Det er en mellemsæson for os, med eller uden skader og karantæner.

Dog er jeg meget begejstret for Defoe. En lille sort perle.

COYSs billede
Offline

Uanset at manden selvfølgelig skal have en chance for at få det hele til at fungere, ser jeg gerne (som jeg har sagt det før) noget vilje og galskab (dog ikke af Ade-slagsen).

Det bliver skønt, når de skadede spillere kommer tilbage, for så begynder det hele åbenbart at fungere, mener flere. Og når vi så får købt ind i januarvinduet, bliver det endnu bedre.

Men som det ser ud lige pt., så er det uagtet moderne træningsmetoder og state-of-the-art taktiske systemer røvkedeligt at se på. Og vi vinder jo heller ikke lige i øjeblikket. Som medkommentatoren sagde i slutningen af gårsdagens kamp, så ligner vi et hold, der ikke er sammenspillet og uden koncept.

Nu er uafgjort ude mod Lazio ikke nogen katastrofe, ligesom vi har mødt nogle rigtigt gode hold på det seneste. Men faktum er, at det ser meget sløjt ud med vores spil. Spillerne ligner en flot saltstøtter uden energi og idéer. Med hensyn til spillet vil jeg gå så langt som til at hævde, at vi med nogle meget få undtagelser har spillet direkte dårligt i år. Vi producerer jo ikke rigtigt nogen chancer.

Som jeg har sagt flere gange, skal manden selvfølgelig have mulighed for at få det til at fungere, men jeg ville ønske, at jeg kunne have manges stålsatte tro på, at det bliver rigtigt godt. Jeg vælger at lukke øjnene og håbe på, at det bare bliver lidt bedre, gerne snart.

In terms of AVB I am somewhat sceptical.

Drakes billede
Offline

Det eneste AVB har lavet godt i denne her sæson, er købet af LLoris, Vertonghen og Dembele. Resten har godt nok været dårligt!

Købet at dempsey og Sirgurdsen, fater jeg simpelthen ikke når han vil spille med meget boldbeesidelse.

Fatter heller ikke forlængelsen af Defoe, det kan godt være at han er en rigtigt god spiller, men han passer heller  ikke ind i AVB´s spillestil.

Oven i købet, så når man ikke har fåret de spiller man gerne vil have, og har fået andre typer, så spiller han ike en gang efter de spiller typer man har, det synes at bare virker meget uinteligent, så er det jo også klart at det går så dårligt!

Det kan godt være at han ikke fik Moutinho eller Wilian, men så synes at at vi lige så godt kunne beholde Dos Santos (som ville passe perfekt i AVB system)  og så Pienaar, i stedet for at bruge penge på nogen som ikke passer ind alligevel, og tager pladser.

Jeg synes at man skulle haved ventet til næste sæson, eller havedt kigget på andre spiller!

Skulle lige ud med mine frustrationer

eastupperblocks billede
Offline

Klasse post CC.... Er 100% enig i det meste.... Man skal nemlig lige kigge truppen igennem nøgternt for reelt at se hvad AVB har at arbejde med... Vi er altså ikke så godt besat som vi går og tror sådan rent kvalitetsmæssigt.... Og specielt ikke med den "røde tråd" og automatiske rygrad i truppen, som forgængeren havde så rigeligt af.

Vi har ikke en indarbejdet trup endnu som er formet til AVB.... Det kræver 1 måske 2 vinduer endnu for at det er nogenlunde på plads.... Og der har Levy bare at bakke op omkring sin egen fremtidsvision med AVB eller så sælger han fuldstændigt manden.... Og det er sgu ikke fair.

Klasse angriber mangler vi (konkurrence til Defoe og Ade) .... Og en klasse playmaker, så Dembéle ikke står alene og vi ikke er sårbare kun med Démbele af nævneværdigt niveau på den plads.... Jeg er enig i at Hudd ikke har hurtighed og evnerne til det allerhøjeste niveau, som kræver tempo, tanke og handlig og ikke mindst masser af løb...

Tom Carroll har talentet til det og han skal nok få sin tid hos os.... Men lige nu kræver det en mand som prompte kan gå ind og sætte sit præg på holdet, rive resten med og dirigere fra starten. Modric har betydet uffatteligt meget for os de seneste par år og han har været hele grundstenen i den måde vi har spillet på. Det erstatter man ikke bare lige. Og slet ikke med kun dem vi har nu.

Jeg ser også gerne en klasse højreback, så Walker kan få mere konkurrence. Er bange for at han måske bliver lullet i søvn, da han ikke bliver udfordret nok. Og derudover kan han ikke spille alle kampe. Så bliver vi alt for nemme at ha' med at gøre i den side.

Det kan godt være at nogle siger... Hvorfor har AVB så hentet Dempsey, Gylfi m.m..... Men jeg tror helt sikkert at bl.a. Dempsey var et "panikkøb", da Moutinho gik i vasken.... AVB har helt sikkert haft andre tanker og andre ønsker ved nogle af positionerne.... Men enten har det ikke formet sig som ønsket ellers har Levy haft grænser for bud.

COYS !!

*** Spurs fans tore into AVB after they were beaten by Arsenal last weekend and that was no surprise - it is just the way they are.

Lose a game when you are Tottenham boss and you are in a mess. Lose three league games in a row, including a north London derby, like Villas-Boas has done, and you are really in trouble.

I don't really get what the fuss is about. They are eighth in the Premier League, when the best they can expect to be is fourth, fifth or sixth. There has been little in the last three or four years to suggest anything different, because there are better teams than them. ***

 

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

jonaspoulsens billede
Offline

Som Drake rigtigt er inde på, så bruger AVB ikke spillerne optimalt. Hvorfor sælge Dos Santos og Pineear når det netop er spillere som passer ind i det system han vil spille ?

Ja, Dembele har i den grad været savnet. Men under Harry havde vi jo heller ikke ordentlig backup, når Modric gik i stykker. Alligevel fik vi det til at fungere.

Nej, det dårlige spil skyldes uden tvivl at spillere ikke er fortroligt med spillestilen, samt det fact at spillestilen måske ikke ligefrem passer dem. Med typer som Lennon og Bale på kanterne, så burde vi være garant for mange chancer, desværre skal de i AVB system ligge så langt fremme at de aldrig bliver sat i scene.

Håber stadig og tror på at AVB vil lave sit system om så det passer på de styrker vi har i truppen, ellers så er jeg gevaldigt bange for at dette mareridt ingen ende vil tage

kcs billede
Offline

Som en af de, der har stillet spørgsmåltegn med AVB, vil det være på sin plads at være positiv også. Dejlig stime vi har gang i nu. 4 sejre i træk. Spillet forbedres, omend vi endnu ikke kan holde niveau over en hel kamp. Flere af vores profiler begynder at træde i karakter, hvor de for nogle uger siden spillede fastlåst, uinspireret og kedeligt. Jeg tænker Især på Bale, Lennon og Walker (som har løftet sit offensive spil igen). Derudover er jeg stadig ikke imponeret over Dempsey, men der sker dog forbedringer. Han spiller ok i Fulham kampen og scorer en kasse i aftes.

Jeg forstår dog stadig ikke at vi til tider overgiver initiativet i kampene. Senest i aftes mod Pana (der var pivringe) og klarest mod L'pool, hvor vi var deciderede heldige med at få point. Jeg synes også at vi spiller lidt for langsomt ganske ofte, som mod Fulham ude, hvor kampen vel ender 0-0 hvis ikke keeperen dropper på Sandros hug.

Bottom Line er dog at vi vinder kampene og ligger godt til i ligaen, ligesom vi er videre i EL. Spillet er på vej til det bedre. Vi laver også pænt med mål efterhånden. Jeg forstår hvorfor mange har stillet og stiller sig kritisk overfor AVB. Personligt ser jeg dog fine tegn i den rigtige retning.

COYS.

jonaspoulsens billede
Offline

Helt enig med KC. Syntes der har været mange positive tendenser de sidste par uger. Spillet er blevet lidt bedre, og spillere som Walker og ikke mindst Dempsey ligner folk som er på vej mod formen.

På negativ siden er som KC påpeger, vores manglende evne til at performe over 90 min. I går har vi en periode på ca. 25 min hvor vi melder os totalt ud mod en ringe græsk hold, som meget vel kunne have kostet et mål mere mod os. Nu var vi igen heldige, men det kan ikke blive ved med at gå. I går syntes jeg også at AVB var for længe om at reagere. Det var tydeligt at Carrol slet ikke kunne følge med, da PAna begyndte at presse os lidt højt (han mangler meget endnu før han er tæt på holdet) så havde gerne set Dembele ind noget før.

jonaspoulsens billede
Offline

Lad os tage diskutionen fra Shout boxen videre her.

At sige at vi ikke kan spille hurtigt at noget vrøvl. Vi har Lennon og Bale som vel er ligaens to hurtigste kanter. Begge to har været i fin form i denne sæson, desværre bliver de brugt forkert, eller bliver sat forkert op.

Imo er vores trup den 4 bedste, efter Chelsea, og de to manchester klubber. I forhold til sidste år har vi en bedre målmand, bedre forsvar og stort set det samme angreb (minus Saha) På midten er Modric et kæmpe tab, no doubt. VDV var humør spiller. Genial på de gode dage, og total umulig på de dårlige. Desværre spillede han kun godt i ca. hver 4-5 kamp.

Så har vi skader pt, men det har alle hold. Nogen er endda noget hårdere ramt end os, så den undskyldning køber jeg altså ikke. Især set i lyset af at vi altid haft sindsyg mange skader, men stadig har præsteret (under Harry og Jol) At være ny manager behøver heller ikke at være en undskyldning. Kigger vi på andre nye managers så har de fleste klaret sig langt bedre. Clark hos WBA, Laudrup hos Swansea og Hughton hos Norwich. De får alle pt det mest optimale ud af deres materiale.

Facts er bare at vi har spillet rigtigt rigtigt dårligt i langt de fleste kampe. Vi skaber slet ingen chancer og vores mål er ofte mere tilfældigheder end det reelt er gode angreb. Vi har set i glimt at vi stadig kan spille fremragende (fx. de første 15 min mod pool), desværre er det bare alt for sjældent.

Jeg har det ligesom Friis. Jeg ville ønske at AVB var manden for Spurs de næste 40 år, med meget succes tilfølge, facts er bare at han pt har skuffet. Mange af de fejl han begår er de samme som han begik hos Chelsea, og desværre syntes jeg at man ser en tydelig tendens i den måde Chelsea spillede under AVB også den måde vi spiller i dag.

gazza10s billede
Offline

 Prøver at give mit syn på den komplete opstilling med vores nuværende spillere i truppen..

Hugo på mål..

Walker, Kaboul, Jan V og Bae i fireback kæden..

Paker/sandro på den defensive.. 

Lennon, dembele og Bale

fremme defoe og Ade.. 

Med Bae tilbage vil vores opspil bliver flyttet længere frem i venstresiden, fordi Bae er en teknisk stærk spiller som ligger nogle andre afleveringen ( vinkler som er vigtigere, plus nogle andre løb) end Feks Jan V som ikke er naturlig VB.. At modstanderne nu skal holde fokus på begge vores kanter/backs vil bringe mange flere huller længere oppe på banen, som igen vil gøre vores pasnings muligheder langt farlige op igennem kæderne istedet for at flytte bolden tilbage eller på tværs af banen..

 Med Jan V i midteraksen har vi en spiller som kan føre bolden frem og dermed skabe overtal, fordi han er stærk med bold, ikke så hurtig  med meget mere forudsigende i hans spil, det er især hans kompetencer i defensiven..

Kaboul er hurtig og kan løbe de lange bolde som bliver sparket hen over forsvaret op igen, det giver ro, så vores backs ikke behøver at tage forbehold til de bolde, hvis der kommer nogle omstillinger på os, modsat nu, hvor Gallas, Jan V og Walker står længere tilbage som så igen påvirker de omstillinger vi skulle gennemføre..

Med Parker tilbage, har vi den leder og indpisker som vi mangler, dette skulle gerne give noget mere frihed til Dembele, som er manden som skal sætte vores hurtigere kanter og angribere op, alt i alt nogle spillere som er med til at styrke konceptet og dermed til flottere foldbold og give AVB nogle helt andre muligheder i forhold til nu...

Vores trup må meget gerne udvides lidt til Jan. hvis det ellers er muligt..

Så skal AVB og holdet levere varen, for spillerne er der, når de "fleste" er klar igen..

Mit lille besyn på vores situation og muligheder fremadrettet..

In AVB we trust...

COYS

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Fint indlæg Gazza.

Ja, det bliver super at få de spillere tilbage. Jeg frygter bare at vi så har andre ude med skader. Kan ikke huske i de snart 25 år jeg har holdt med spurs, at vi har haft en skadesfri start 11

Får vi en optimal start 11 er der da ingen tvivl om at spillet vil blive bedre, facts er bare at det får vi aldrig. Det jeg savner er at vi hele tiden for det optimale ud af de 11 spillere som har til rådighed. Selv med de skader vi har, så burde vi være bedre end mange hold i PL (læs Norwich, WBA, Wigan) Jeg føler bare at vi ikke spiller efter de spilleres styrker, men i stedet hele tiden prøver systemer som spillerne ikke er konfortable med.

Med Bale og Lennon klar er jeg tilhænger af 4-4-2 (ikke ude mod de store hold) Den fart de besidder er umulig at dække op for hvis man kan isolere dem i en mod en situationer. Det vil sige masser af indlæg, så der er folk i boxen vigtigt.

I søndags, syntes jeg faktisk at vi skulle have spillet 4-5-1. Vi har intet ud af to på toppen, men en så langsom venstre kant. Det var alt for let for Everton at lukke Lennon ned, da det var det eneste speed vi havde.

Mod de mindre hold kunne jeg faktisk godt tænke mig at se Hudd og Dembele ved siden af hinanden. De vil begge kunne skabe noget fremad banen, samtidigt med at de begge "fylder" inde midt på.

Syntes truppen og de spillere vi har inviterer til offensivt fodbold. Man skal bare sætte holdet rigtigt op i forhold til dem som er til rådighed. Det er her jeg syntes at AVB fejler, og hvor jeg føler at Harry var rigtig dygtig.

jonaspoulsens billede
Offline

Faldt lige over dette indlæg fra en Bruger på bold.dk

Det er lidt interessant, hvis man ser på statistikkerne. Tottenham´s målscore er 0-9 i de sidste 10 minutter, hvis man ser på kampene så langt i sæsonen. Overordnet taber man det sidste kvarter 3-10. Bryder man kampen ned i intervaller på 10 minutter eller et kvarter frem til dette, er målscoren positiv eller neutral i samtlige intervaller. Ser man samtidig på Chelsea´s tal for sidste år, hvor AVB havde tøjlerne i store dele af sæsonen, er tendensen nøjagtig den samme.

Det åbner for nogle spørgsmål. Er det koncentrationen, for dårlig fysisk træning, manglende udskiftninger eller bare de forkerte? Enhver med en smule kendskab til PrL ved at de sidste minutter er vitale og det er typisk her topholdene skiller sig ud, så det er forhåbentlig ikke AVB´s oplæg.

Nielss billede
Offline

jonaspoulsen skrev:

Ser man samtidig på Chelsea´s tal for sidste år, hvor AVB havde tøjlerne i store dele af sæsonen, er tendensen nøjagtig den samme.

 

Før jeg vil give AVB skylden, kunne det være interessant at se statistikken for nogle flere hold. Når hold som United er gode til at score til sidst i en kamp, de ellers spiller dårligt, så må der jo være flere hold, der lukker mål ind til sidst. Der er vel altid en tendens til, at mål falder sent, når det ene hold mentalt har givet op og det andet bliver mere desperat/selvsikkert som en følge af det.

Men jeg mangler dog stadig forståelse for AVB's tilgang til sagerne, fordi jeg synes, han spiller på marginalerne på alle tænkelige måder. Og jeg forestiller mig, vi er et grelt tilfælde af at smide tingene på jorden. Men så meget mere taler for, at AVB ikke kun skal have tid; i min verden mister han min tro på projektet, hvis han ikke snart ændrer på sin tilgang til projektet. Ellers vil han i min verden begynde at minde om komiske Ali...

arayas billede
Offline

Ja Jonas det er jo PRÆCIS det vi har pointeret med AVB, og at folk ikke kan se det fatter jeg intet af.... det er skræmmende og trist! mit bud er ikke dèt fact at han skifter ud, det skal han gøre, men at NÅR han gør det så ved de ikke hvad de skal, vores spillere er bedst med bolden og jeg synes vi overlader initiativet de fleste gange han skifter defensivt ud og de spillere der kommer ind er meget sjælent med i kampen....

Johnny Unitas aka Vertonghen er gammel venstre back og hans løb frem i banen har tidligere på sæsonen, som Walker i sidste, været langt mere hyppige, men mit bud er at AVB simpelthen forbyder dem at gå med frem!!

Tror heller ALDRIG vi får alle de 11 bedste klar, og jeg mener 100% som Jonas at vores hold med Bale, Dempsey, Dembele, Gylfi og Lennon på midten og cyklen og Defoe oppe foran (også selvom cyklen spiller hængende) helt sikkert bør spille LANGT mere offensivt end vi gør, men de ovennævnte spillere er i gazzas, easts og spursfcs øjne en elendig offensiv der INTET kan og derfor har AVB ikke noget ansvar for de mange ringe præstationer, for som de siger, hvad skal manden gøre?? Shock :O

Det jeg har fået ud af AVBs snart halve sæson er at han går efter ikke at tabe, ude som hjemme og det er noget pis synes jeg.....

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

jonaspoulsens billede
Offline

Selvfølgelig lukker andre hold også mål ind til sidst i kampene. Der er dog ingen som har gjort det så meget som vi har i år. Faktisk vildt at vi snart på en halv sæson i PL ikke har scoret et mål efter det 80 min. Kan ikke huske at have oplevet noget lignende.

Tranholms billede
Offline

 I siger det er træneren vi andre siger det er den elendige bænk, det et fact! Vi har helt 100 et problem der skal løses, men hvordan det skal gøres bliver vi nok aldrig enig om....

Mr Gin/Tonic