Forsvarssituationen

AndreasBangs billede
Offline

 Nu hvor Dawson er ude står vi endnu engang med et decimeret forsvar. Vi kan håbe King kan holde, og dermed er problemet ikke helt så stort, men historien siger jo, at han måske kan spille mod Liverpool, men så får han sikkert en skade der holder ham ude et par måneder. Og når det sker, så står vi med et meget usikket forsvar.

Så står vi tilbage med Kaboul og Bassong.. Det er jeg personligt ikke helt tryg ved. Jeg mener de begge har et potientiale, og de er begge fine reserver, og gør det ofte fint som makker til en af de andre, men som starterpar holder de ikke niveau. 

 

Ikke for at fortsætte alt det "hvad nu hvis", men det er ikke holdbart kun at have to centrale forsvarsspillere, d ae vel også kan rende ind i skader. men hvem skal så vikariere, forudsat de andre ikke er klar.. 

Jeg mener at Corluka ville være det oplagte, især nu hvor der er en god HB ud over ham, og hellere ham end Hudd

 

Men hvad mener I?

COYSs billede
Offline

Jeg mener, at det er helt uholdbart, at vi nu skal sætte vores lid til, at King kan spille mere end én kamp 'in a blue moon'.

Men der er jo ikke andet for, end at Bassong og Kaboul må spille, og når én af dem går i stykker, må det blive Corluka.

Hmm...det var vist godt, at Bassong ikke blev solgt!

Mon ikke klubben bør hente mindst én midterforsvarer i næste vindue?

bjarkehs billede
Offline

Skadessituationen er vanvittig! Det er absurd. Vi er så pressede! NOT HAPPY! Håber på et King-mirakel!!!

AndreasBangs billede
Offline

 Bassong røg ikke af sted netop fordi vi ikke fik Cahill

Men jo, eller i det mindste får en eller anden med ekspertise i skadesforebyggende træning tilknyttet. der må da kunne findes en eller anden forsker der har lavet studier om den slags, og mon ikke vi kan tilbyde en højere løn end et forskningssted, på trods af vores lønloft..

 

Mit største problem med en duo i Bassong og Kaboul er at ingen af dem umiddelbart slår mig som værende ledere, og at de vil  påkræve en mere tilbageholdende def midt end jeg bryder mig om. 

Men på den anden side, jo lavere forventninger jo mindre er skuffelsen, når vi taber hjemme til Swansea og de andre lortehold vi fejler mod

Crelles billede

 

 

 

eastupperblocks billede
Offline

Jeg har før nævnt i replikboksen at spillerne selv kan være med til at forebygge skader og være i god form, så det ikke udelukkende er klubbens ansvar... En god professionel med rette indstilling og vilje er selv interesseret i at gøre kroppen en tjeneste, så den kan klare mere og tåle mere.

Selvfølgeligt har klubben et ansvar i at dosere træningerne, træne på den rigtige måde og også tage hensyn til hvad spillerne kan tåle og hvor mange kampe de kan klare.. Der er jeg helt enig. Og der må man også udvikle sig som klub, ligesom man gør på fodboldbanen og på det økonomiske område.

Nogle spillere er selvfølgeligt også af natur mere skrøbelige end andre. Som jeg mener vi har en del af. Vi har ikke mange muskelbundter og fysiske pragteksemplarer på vores hold. Og vores spillestil hjælper heller ikke ligefrem på at modstanderen skåner os eller at vi kommer i uheldige situationer på banen og træningsbanen... Vores kære rival Arsenal har også altid mange skader. Deres spillere er heller ikke fysiske pragteksemplarer plus at mange af dem har skrøbelige ben og en lang skadeshistorik.

Men her er et godt eksempel hvad man som spiller selv kan gøre - Jermain Defoe: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2036651/Jermain-Defoe-turned-Arsenal-man-Tiberius-Darau.html

Jeg tror som nævnt at det har meget at gøre med hvilke type spillere man har på holdet... Og hvilken stil man spiller med. og om spillerne af natur har en god fysisk eller en udsat krop. En spiller der er fysisk stærk og godt gennemtrænet plus har en høj spilintelligens og pladseringsevne på banen undgår oftere akavede situationer om det så er dueller eller uheldige trin/løb/kropspositurer og lignende... (Hvis man kigger på vores forsvarsspillere så har mange af dem problemer med spilintelligensen, bortset fra King, der så uheldigvis har en krop af glas....Og kig så på City's forsvar, som er store og stærke og altid et skridt foran modstanderen, jeg tør vædde på at de har en langt højere chance for at undgå skader end vores forsvarsspillere har)

Med den rette træning kan noget af det forebygges, men jeg tror ikke på at man kan undgå mere end enkelte få skader, med mindre man henter fysisk stærkere spillere til klubben eller spillerne selv hjælper ekstra til.... Og så mener jeg at det vigtigste er at man doserer kampene rigtig på de enkelte spillere... Ingen spillere kan klare PL, cup-kampe, Europa og landskampe oveni i moderne fodbold... Det er tempoet og intensiteten simpelthen for høj til.

 

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

DenFedes billede
Offline

Med fare for at få revet hovedet af, så kunne man også mistænke Harrys kaffeklub for, at spillernes grundform simpelthen bare ikke er god nok med en masse belastningsskader til følge.

 

 

gazza10s billede
Offline

eastupperblock

jeg er meget enig.. Synes dit indlæg er meget flot beskrevet  med de mange forskelllige aspekter..

Flot flot og berigende

 

eastupperblocks billede
Offline

DenFede skrev:
Med fare for at få revet hovedet af, så kunne man også mistænke Harrys kaffeklub for, at spillernes grundform simpelthen bare ikke er god nok med en masse belastningsskader til følge.

Ja.. det skal da heller ikke udelukkes DenFede... Smile ... Skulle det være tilfældet, så må spillerne så jo være endnu mere på dupperne i forhold til eget initiativ. Og i forhold til at pleje deres egne karrierer. Være endnu mere interesseret i at holde sig i form og ikke blot sige, jamen så slapper vi da bare af... Det kan snildt være det der er sket for dovne hunde som Bentley, Jenas, Hutton o.s.v.

Det handler om respekt begge veje... Og ansvar begge veje... Van Gaal var jo lidt af en svinehund i Bayern. Det lykkes til at starte med..  men gik hurtigt den anden vej, da spillerne i Bayern er gode professionelle der kan passe på sig selv.. Og derfor i længden behøver en træner der forstår dem og kan give dem lidt frirum til at både at være alvorlige og lege til træning.

Derfor vil spillere der af eget initiativ kan holde sig som proffer og tænke på deres karriere også klare sig bedre under Harry.. hvorimod dem der i forvejen er lidt lade i attituden, ikke vil kunne hives op, da Harry er lidt mere afslappet i det... Det er bare min teori Smile

Det er ikke for at forsvare Harry eller noget... Blot den situation jeg tror at man som spiller bedst kan klare sig under Harry (så længe han er træner).... Det kan være noget helt andet under en anden træner... Men generelt mener jeg at spillerne selv skal tage ansvar og gøre en stor del af træningsarbejdet uanset hvor man spiller. Både i klubben og udenfor klubben... Det er deres arbejde, kroppen er deres vigtigste redskab og de får trods alt en pæn løn Smile

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

DenFedes billede
Offline

Jo jo, naturligvis er spillere i sidste ende selv ansvarlige. Men de træner jo en del, og hvis træningsregimet er lidt tvivlsomt, skal der en masse selvtræning til, og der er der måske ikke tid til. Hvad ved jeg? Synes bare at det er bemærkelsesværdigt, at vi er så hårdt ramt.

Det er helt sikkert grundformen, den er gal med.

 

 

Jesper Rosengaards billede
Offline

Meget enig i begge dine indlæg eastupper. Rigtig gode pointer du kommer med og dejligt at se Defoe gør noget ud af det!

eastupperblocks billede
Offline

DenFede skrev:

Jo jo, naturligvis er spillere i sidste ende selv ansvarlige. Men de træner jo en del, og hvis træningsregimet er lidt tvivlsomt, skal der en masse selvtræning til, og der er der måske ikke tid til. Hvad ved jeg? Synes bare at det er bemærkelsesværdigt, at vi er så hårdt ramt.

Det er helt sikkert grundformen, den er gal med.

Helt sikkert DenFede... Vi er også langt hen ad vejen enige Smile

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

Crelles billede

 Altså at give Harry skylden for vores mange skader er altså helt ude i skoven.. Ja han har det overordnede ansvar for holdet, men mht skadesforbyggede træning og deres generelle fysiske form er det jo sundhedssektoreren i klubben der har ansvaret. De har jo fysiske trænere der står for den del af træningen , så den kan man sgu ikke skyde over på Harry og helt generelt har vi haft det problem i mange år.. 

 

Helt generelt er der jo en del kritik fra udlandske eksperter om at man træner for meget i england og det er (sammen med den meget fysiske spillestil) nok en stor del af grunden til at der helt generelt er en meget større skadesfrekvens i england end i andre lande..  

 

Om man så har spillere med en skrøbelig fysik er en anden sag, men er jo også langt hen af vejen et spørgsmål om uheld. 

 

 

 

 

AndreasBangs billede
Offline

Nu ved jeg ikke helt hvordan det foregår, men det er vel et delt ansvar mht skader.

Prøver lige at dele det op, i forhold til hvad der IMO kan forventes af de forstellige parter:

Spillere: 

De skal kende deres krop og være klar over hvad den kan og ikke kan klare, og hvilke træningsmetoder der styrker de områder der er størst risiko for skader. Hvis de ikke mener at den nuværende træning gør det godt nok har de to muligheder, Ordne det med personlig træner, der kan hjølpe målrettet med alt der kan have indflydelse, også sådan noget som kost. De kan også appelere til trænerstaben  om at der bliver lavet noget skadesforebyggende træning. (Jeg spiller selv divisionshåndbold, og der har vi, grundet mange skader af overbelastningskarakter, fået vores trænere til at indlægge lidt skadesforebyggende i opvarmningen) Hvad Defoe har gjort er super, men det er jo ligeså meget det mentale han har arbejdet med, så vidt jeg har forstået

 

Harry: 

Han har alt andet lige hovedansvar for, at der er ordentlige træningsforhold, også at den fysiske træning er af høj nok kvalitet. Hvis han ikke mener at træningen er et problem er der vel ikke så meget at gøre, men så burde han i det mindste råde de spillere der er skrøbelige til at søge ekstern hjælp.

 

Klubben: 

Der bør være et krav om at spillerene har de bedste forhold også i forbindelse med den skadesforebyggende træning, og derfor bør de i kontrakter stille krav til at spillerne gør deres, og så skal klubben selvfølgelig også stille det bedste til rådighed. 

Det kan godt være svært at skille klubben og Harry ad, men mener, at der er en forskel, og at klubben kan gå ind og gøre noget ved et emne der påvirker rådigheden af deres medarbejdere, der med skader ikke er i stand til at udføre det de egentlig er ansat til, og derfor kan de godt stille krav til den del af træningen. 

 

Lupuss billede
Offline

 Hørte en af kommentatorerne på United - Benfica i går snakke om, at Giggs, der har haft mange skadesproblemer dyrkede Yoga et par timer om dagen, for at holde skaderne nede. 

Det skulle eftersigende være så effektivt, at der nu var blevet ansat en Yoga-træner i United! Så måske skal vi have fat i sådan én Wink ?

spurs0804s billede
Offline

Lupus skrev:

 Hørte en af kommentatorerne på United - Benfica i går snakke om, at Giggs, der har haft mange skadesproblemer dyrkede Yoga et par timer om dagen, for at holde skaderne nede. 

Det skulle eftersigende være så effektivt, at der nu var blevet ansat en Yoga-træner i United! Så måske skal vi have fat i sådan én Wink ?

Er det hende Imogen Thomas Tongue

atyrapfhs billede
Offline

Nu er Caulker også ude i to måneder, selvom han pt. slet ikke spiller hos os.

Det må vist bare være en god gammeldags forbandelse, der hviler over Spurs' forsvarere.

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

Crelles billede

 Nej det er sgu da Harrys skyld!!! Fordi han altid  drikker kaffe - kan du ikke se lodikken??

Crelles billede

hvorforer er det at jeg altid dobbelt poster?