Fremtidige Spurs-stjerner

Anonyms billede

Ud fra tabellen i Elite-gruppen ser det jo ud som om at vores ungdomshold klarer det ganske udemærket. 
Men da jeg personligt synyes jeg har lidt svært ved at følge med hos de enkelte spillere i truppen, tænkte jeg at jeg ville spørge nogle af jer Spurs supporters! Er der nogle profiler på vores U-21 hold, som virkelig skiller sig ud eller vi kan regne med slår igennem i løbet af 1-2 sæsoner? Smile
 

Sehesteds billede
Offline

 Nu er det ikke fordi jeg ser kampene, men følger med i hver kamp på twitter. Et navn som tit popper op er Ceballos, Luongo og Parrett. Jeg har som sagt ikke den store indsigt i deres evner pt. men som det ser ud for vores U21 i øjeblikket tror jeg bestemt, at vi snart vil få mere at se til dem. Og både Luongo og Parrett har fået en kamp eller to for førsteholdet. Så mon ikke det er nogle som får chancen på 1. holdet hvis de fortsætter. 

 

En anden perle, som jeg personligt forventer mig meget af er Alex Pritchard. Han er på nuværende tidspunkt udlejet, men har set et par kampe med ham, og jeg er positiv over for ham. Har fulgt ham lidt og glæder mig rigtig meget til at se ham begynde at få nogle minutter hist og her på 1. holdet. 

arayas billede
Offline

Pritchard nåede kun at blive skiftet ind 2-3 gange for Peterborough inden han blev skadet og lånet annuleret...

Ser desværre ikke noget lys i nogen af dem!! men håber som alle andre på der dukker èn op, men tvivler, vi får ca èn brugbar spiller hvert 20 år, og vores ungdomsafdeling koster ca.20.mill£ om året så det er dyrt...

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

Sehesteds billede
Offline

 Nå okay, det vidste jeg ikke. Men nu udtalte jeg mig også kun på baggrund af hans NextGen kampe, som de viste på tv. Der så han meget lovende ud. 

Så dvs. at alle andre hold i PL heller ikke får nogen spillere op? Vi ligger trods alt på 1. pladsen i U21 BPL i Elite gruppen og dermed burde der vel være større chance for at vi får flere spillere op end de andre. Og hvis så at ingen hold i PL får spillere op, ser det godt nok sort ud for fremtiden og der ligger et kæmpe pres på klubberne længere nede i rækkerne, samt udenlandske klubber. Tror ikke helt det udsagn holder. Selvfølgelig får vi ikke en verdensstjerne fra hver årgang. Men derfor er det stadig vigtig at kunne sikre bredden og stabilitet fra ungdomsakademiet. 

arayas billede
Offline

JAmen jeg håber da heller ikke at min påstand holder, men noget tyder på det! Du kan jo starte med at nævne mig de 3 sidste førsteholdsspillere fra egne rækker, og nej Jake Livermore er ikke first team player, han er back up!

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

alfieconns billede
Offline

Selv om det koster voldsomt med at pleje en ungdomsafdeling, så er det jo vejen frem med fairplayreglerne. I går fik endnu et godt resultat med en ny 4-0 sejr i en kamp hvor Ceballos skulle have været en af de bedste. Store klubber som real madrid har ham i kikkerten, men lad os nu se. Parret og Friedericks fik jo en del kampe i EL under Redknapp, men er  holdt ude under AVB. Holdet er er i øvrigt blevet slemt ribbet pga de mange udlån, men ser fortsat ud til at klare sig. Lad os bede til at vi kan producere nogle nye stjerner. Hvis f.eks Ceballos eller Luogo skulle bryde igennem, så er det strengt taget ikke spillere vi selv har produceret, selv om de kommer til at tælle som sådan. Det samme gælder Walker og Naghton, så det gælder jo også om at finde dem i tide og så udvikle dem, bla. via lån, som ser ud til at blive betalt tilbage.

bjarkehs billede
Offline

Personligt bliver jeg mere og mere begejstret for Tom Carroll. Ja, han ligner hvor stenene ikke er faldet ned endnu, og han mangler i den grad muskelmasse, men der er altså fodbold i den knægt. Det kan godt blive en ny Modric. Han har kvaliteterne til det. Så må vi se om han også har disciplinen og fighterviljen til at blive en rigtigt god spiller, men jeg er forsigtigt optimist. De sidste mange spillere vi selv har udviklet, som Marney, Livermore og ham der skiftede til Wolves (kan ikke lige huske navnet) var kun squad players. Mangler at udvikle en stjerne. Det har vi ikke gjort siden King.

alfieconns billede
Offline

 John O'Hara

COYSs billede
Offline

alfieconn skrev:

 John O'Hara

Var det ikke Jamie O'Hara?

alfieconns billede
Offline

 jo, selvfølgelig. Spillere forsvinder hurtigt ud af ens erindring, når de ikke længere er relevante.

eastupperblocks billede
Offline

I nyere tid... de seneste år i hvert fald, må man jo også konstatere at tålmodigheden til at bringe nye unge ind og gi' dem spilletid ikke har været til stede.... Er talentet stort og åbentlyst nok.. ja, så er der selvfølgeligt altid plads... Men nogle har også brug for spilletid på højeste niveau for at udvikle sig det sidste stykke...

Det er der bare ikke plads og tid nok til i takt med at vi jagter CL-pladsen hver sæson efterhånden.... Taber vi en kamp hvor der er gamblet med opstillingen eller med spillere i periferien, så bliver træneren slagtet med det samme... Hvis det lykkes er han en helt... Meget simpelt... Det er enten eller.. Ikke midt i mellem.

Jeg tror ligeså meget at trænerne holder igen med disse unge... Med mindre at der er accept og givet lov til en omstrukturering eller accept af at nu tager man en middel sæson... Og det gør vi ikke pt i Spurs.

Jeg tror dog at AVB er mere villig til langsomt at sluse et par unge ind over længere tid end f.eks Harry var. AVB er god for vores unge spillere.

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

atyrapfhs billede
Offline

AVB er som Harry ikke specielt god til at få spillet klubbens egne unge talenter langsomt ind på holdet. Hold som United og endda Chelsea gør det "bedre" på den front.

Jeg synes så heller ikke at det nødvendigvis er et stort problem.

Når en ung spiller en sjælden gang får spilletid, får de også så meget kritik af fansene at man bliver helt flov (ikke mindst på denne side), og fair nok. De spiller ofte ad helvede til. Eneste undtagelse er vel Carroll, som overordnet set får en god behandling.

Den taktik for talentudvikling som klubben har brugt i de seneste mange år, lader til at virke udmærket. Academyspillere og meget unge indkøb bliver lejet ud til de lavere rækker i de sene treenageår og arbejder sig langsom op gennem rækkerne, til de kan spille fast på en lavererangerende PL hold - og så henter vi dem hjem og begynder at bruge dem. Caulker, Walker og Naughton er gode eksempler og nu er der så en chance for at vi får spillere som Rose og Townsend tilbage på et niveau, hvor de måske kan være deres plads på banen værd. Og hvem ved om Pritchard, Soulman, Luongo eller hvad de nu allesammen hedder er klar til førsteholdet om en sæson eller to.

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

alfieconns billede
Offline

Og så klarer vort u 21 hold sig forrrygende selvom de er blevet ribbet for en masse spillere. 3-1 ude over Liverpool. De fører vist med 10 oversydende point. Ceballos er vist en spiller ,der presser sig på

skaldes billede
Offline

 hvad mef ham Fryers? 

Gør han det godt? Er han tæt på truppen nogen der ved noget?

"When Gazza came to the Spurs training ground for the first time got the ball, went round 8 players as if they were not there and then smashed the ball into the net."

Sambamans billede
Offline

skalde skrev:

 hvad mef ham Fryers? 

Gør han det godt? Er han tæt på truppen nogen der ved noget?

Ja det er godt nok ikke meget man for at vide om Fryers. 

Han har startet inde i en del U-21 kampet, men tættere på tror jeg ikke han har været.

Jeg tror ikke engang han har siddet på bænke for 1.holdet, eller er det mig der tager fejl???

Og han for nok endnu mere konkurrence når Rose kommer tilbage til sommer...

 

jonaspoulsens billede
Offline

Der er desværre ingen af U21 spillere som er tætte på holdet Sad

Trods en alt for smal trup (som nogen mener) så ser vi ingen ungdoms spillere omkring holdet (bortset fra Carrol) Syntes godt at vi kunne have brugt nogle i EL. De må trods alt kunne noget når de fører Elite group så suverænt (eller så er Sherwood bare en fantastisk træner)