Holdet og fremtiden

Thomas91s billede
Offline

Hey guys! 

 

 

Jeg synes det er på tide denne tråd bliver oprettet, for det første fordi jeg ikke kan nå og følge med i de 10.000 beskeder der flyver rundt i shoutbox med folks meninger. Derfor vil jeg gøre det lettere for folk som mig at kunne læse folks meninger omkring dette emne. 

 

Nu er sæsonen snart ovre og jeg er ganske tilfreds med en fin sæson. Vi har trukket sejre hjem, som jeg på forhånd aldrig havde troet at vi skulle vinde. Men vi har samtidig os smidt dumme point væk mod hold vi ikke burde have problemer med. 

 

Der vil altid være folk i dette forum, som er uenige i hvordan vi spiller fodbold? Det er os helt fint. Men hvis vi skal kigge på de resultater vi har skabt mod vores direkte konkurrenter, kan vi så være tilfredse?

Jeg synes det er utroligt at hver eneste gang jeg kigger ned over shoutbox, ser jeg at en eller anden gut som helt sikkert er det største taktiske geni mener at AVB ikke forstår en pind af det hele. Jeg vil ligge hovedet på bloggen og sige det sådan her, hvis vi skal vinde nogen trofæer i fremtiden er det med ham ved roret! Jeg tror på hans projekt, jeg tror på at det spil han arbejder med at få infiltreret på holdet, vil blive en succes i sidste ende.

Men for at det kan lade sige gøre er det os vigtigt at vi får det rigtige spillermateriale. Vores talentudvikling ser ud til at begynde og bære frugt og vi kan inden for de nærmeste sæsoner begynde og få flere med op i førsteholdstruppen. Men jeg mener stadig vi mangler noget, specielt dem med fart i støvlerne. Jeg er lidt ked af at vi har hentet "middelmådige spillere" som f.eks. sigurdsson og dempsey. Jeg mener personligt selv ikke at de tilføjer holdet det helt store. Ligesom jeg mener at med BAE's nuværende niveau, burde han ikke engang få lov at sidde på bænken. Huddlestone skal kraftigt overvejes om han stadig skal være i klubben.. jeg mener ikke selv han skal have lov, da jeg synes vi har centrale spillere nok.

Derfor mener jeg at følgende spillere skal forlade klubben til sommer: Dempsey, sigurdsson, huddlestone og BAE.

Jeg tror på at vi allerede snart har en erstatning for BAE klar i fryerz, de resterende er overskydende i forhold til vores fremtidige mandskab.

Der er sikkert mange som ikke er enig i min mening og jeg vil med glæde gerne diskutere tingene. Jeg gider bare ikke længere en shoutbox hvor man ikke kan uddybe sig uden at man skal fylde hele siden op. Smile

Chantelous billede
Offline

Jeg synes ikke skal af med Dempsey eller Sigurdsson, giver ingen mening når vi i forvejen brokker os over skader og en smal trup. Huddlestone og BAE er jeg enig i. Vi får Rose tilbage og vi har Fryers. Hvis der bliver købt spillere ind kan jeg gå med til at Dempsey ryger. Men ikke Gylfi. Han har slet ikke fået chancen for at bevise noget og jeg spår ham en stor fremtid. 
Kan ikke se så mange af vores spillere skal forlade truppen, ser mere at vi skal få folk ind. Få en stor trup og derefter smide dem fra vi ikke kan bruge. 

Det kan godt være der er nogen nu som går under kategorien "ikke brugbar" men.. Der er ikke andre end dem?

Thomas91s billede
Offline

 Men hvad hjælper en stor trup hvis de alle sammen vil spille inde på midten?

Jeg ser hverken dempsey, gylfi eller holtby som fløj? og vi ønsker os samtidig en playmaker, der skal ind og styrer spillet. 

Jeg har svært ved at tro på at gylfi kan blive mere end bare en squad player og henter vi en playmaker, vil han så gå med til at være 3-4 valg på den offensive midtbane?

jeg har den forestilling at vi går ud og henter to fløje næste transfervindue, så vi har noget gardering i de forskellige turneringer og hvis der kommer skader evt. Det materialle vi har nu, kan vi simpelhen ikke bygge fremtiden op om. 

Jeg tror på at når holtby bliver spillet ind i løbet af pre-season, så kommer han til at være vores nye playmaker. Hvor bale så skal ligges hen på banen er det næste mysterie. 

Jeg tror bare ikke at vi henter nye angriber i sommerpausen, jeg tror på fløje og det er så os alt. måske en moutinho kommer til os. Det ville aflaste den gode dembele lidt. 

Highroad748s billede
Offline

 Hugo, Kyle W, Michael(Vlad), Jan V, Danny R, Paulinho, Sandro, Christian, Lamela, Chadli, Roberto S. Det er min favoritopstilling. Så med Andros, Dembele, Lennon, Gylfi, Kyle N, Jermaine, Adebayor, Capoue, Holtby, Harry K.

 

Masser af spillere kvalitet og det tager tid at spille så mange spillere sammen.

 

Coys.

Drakes billede
Offline

Her er min farvorit startopstilling:

------------------Lloris-----------------

Walker----Vlad----Jan V----Rose

----------------Capoue---------------

---------Eriksen----Holtby----------

Town--------------------------Chadli

----------------Roberto---------------

IND Lamela i stedet for Town hvis/når han slår igennem - IND Gylfi hvis Chadli ikke spiller sig op med nogle kampe i træk.

Alternative startopstillinger man kunne tæste:

---------------------Lloris-----------------

Walker----Kaboul----Jan V----Rose

--------------------Capoue----------------

--------------Holtby----Dembele-------

Town----------------------------Eriksen

--------------------Roberto---------------

ELLER

 

------------------Lloris-----------------

Walker----Vlad----Jan V----Rose

----------Sandro----Holtby----------

Lennon------Eriksen--------Town

------------------Kane-----------------

ccs billede
Offline

Foranlediget af Whiteharts indlæg i shout-boksen, kommer her et par betragtninger om vores bedrifter hidtil i denne sæson :

Som Whitehart skriver, så har vi i årevis kæret om offensiven, og mere eller mindre bevidst givet køb på defensiven, med deraf følgende kampe med masser af aktion i begge straffesparksfelter - og mange mål både for og imod .. Dette har ikke båret os det sidste stykke, da vi især mod de rigtig gode hold (top 4-5) år efter år er blevet kynisk straffet for vores sloppy defensiv .. Derfor har vi - år efter år - lige akkurat forpasset det forjættede CL-land (bortset fra efter 4. pladsen i sæsonen 2009/2010).

Nu prøver vi så at vende tilgangen lidt på hovedet, og kommer med en stærk defensiv, og en haltende offensiv (trods store investeringer i den offensive del af truppen). Selvfølgelig er det sjovere at vinde 7-4 end 1-0 som Araya også skriver i shout-boksen, men det er jo ikke reelt det valg vi står overfor .. Hvis vi med vores "gamle og naive" tilgang kunne have fået 13-2-2 i 17 tællende kampe i denne sæson, så tror jeg alle, incl. AVB, ville foretrække det Wink Sandheden er bare, at der sandsynligvis ikke havde stået 13 ud for sejre, og at vi sandsynligvis ikke havde ligget delt nr. 2-3-4 i PL med den tilgang .. Til gengæld havde vores PL-målscore nok været noget mere eksotisk end 9-5 efter 10 kampe ..

HVIS vi kan sikre os den stabilitet set over en hel sæson der gør, at vi kan komme steppet op, og blive ml. nr. 1-4 når sæsonen er slut, er det så ikke det værd !? Omvendt vil det give et mægtigt bagslag, og et frygteligt ramaskrig fra "AVB-haterne", hvis vi ikke evner at tage det sidste step, samtidig med at vi har givet køb på "vores" spillestil der for rigtig mange fans (mig selv inklusiv) er en vigtig bestanddel af Tottenham-dna'et ...

Jeg håber og tror, at vi med den "nye", lidt mere snusfornuftige tilgang til fodboldspillet, sideløbende kan bygge på i de offensive rækker, så vi kan ende ud med at få en god kombination - og dermed præcis det der gør at vi vil kunne bide os fast som et "ægte" tophold - nemlig en solid defensiv, OG en potent offensiv .. Grundlaget er bedre end i mange mange år (jeg har været med på Spursvognen siden 1981, og har aldrig oplevet en trup som denne ! ), så det vi (desværre) nok bare skal erkende, er at vi skal være bare en lille smule mere tålmodige ....
Jeg tror på at vi i Christian Eriksen har fået nøglen til de offensive problemer som Bale alene var svaret på sidste sæson .. Når han (CE) og Lamela kommer igang for alvor, vil vi blive helt utrolig giftige, og Soldado vil få de bolde at arbejde med som har været en frygtelig mangelvare i de første 17 kampe .. Soldado's potentiale som goalgetter er på allerhøjeste niveau, men han skal have de rigtige bolde at arbejde med - og det har han endnu ikke fået ..

Set neutralt er det jo ikke underligt, at vores trup ikke fyrer på alle cylindre endnu, efter den forholdsvis store udskiftning hen over sommeren, men der måtte gerne være små tegn i sol og måne på at det går fremad i den offensive afdeling .. Det synes jeg faktisk også at der var i 1. halveg igår mod Everton, men det skal gerne følges op i de næste kampe (EL torsdag bliver nok ikke så svært Wink, men især hjemme mod Newcastle på søndag måtte det gerne sprudle over et længere stræk) ..

Jeg havde personligt ikke regnet med at vi lå så godt til på nuværende tidspunkt i hvad jeg på forhånd troede ville blive en "transformations-sæson" - til gengæld havde jeg heller ikke troet at vi kun ville have scoret 9 mål i 10 PL-kampe ... Jeg er overordnet set vældig tilfreds med resultatet af disse to kombinerede "overraskelser", især hvis alternativet vel sagtens havde været at vi nu havde ligget omkring nr. 8-9 i PL med 14-15 point, men f.eks. en målscore på 19-19 ...
Jubeloptimistisk som altid tror jeg bestemt på at målene nok skal komme, og når det sker får vi vores "gamle" Tottenham tilbage - men nu kombineret med forsvars- og målmandsspil på absolut europæisk topniveau .. Watch out Bayern og Barca - The Spurs are comming after you !! COYS

spursfcs billede
Offline

CC - Meget flot og velskrevet, kunne ikke selv have skrevet det så godt, er meget meget enig i dine betragtninger.

Kunne være spændende at læse AVB-haterne's kommentarer til det Wink

Lindbergs billede
Offline

Jeg ved ikke om jeg falder ind under din kategorisering som "hater" (generelt er jeg lidt irriteret over hvordan folk på dette forum skal stemples som det ene og det andet og gøres personligt ansvarlig for spillere og træners præstation), men jeg synes det spil vi viser for tiden er noget af det dårligste jeg har set os spille i flere år.

Vi spiller uden tempo og ide, og det kan en betondefffensiv ikke gøre op for.

kcs billede
Offline

@Lindberg. jeg er helt enig i at det er voldsomt trættende at folk sættes/sætter sig selv i bokse. Efterhånden er det ulideligt - dag ud og dag ind - at skulle læse om det evige tovtrækkeri mellem de to lejre. Og oftest er folk lige stædige. den ene "lejr" forsvarer AVB uanset hvor ringe han gør. Den anden kritiserer ham uanset hvor godt han gør det... Trættende...

jeg er enig i at det offensive spil er alt, alt for mangelværende. Det er et problem, der skal løses ASAP, da vi ikke kan forvente at holde vores superstærke defensiv.

Til gengæld er jeg også enig med @cc i at fundamentet er bedre end set længe. Ja - under Harry spillede vi noget underholdende offensiv bold - og havde nogle offensive profiler (Bale, Modders, VDV) der var stærkt underholdende og meget spektakulære rent offensivt. Men man havde bare aldrig fornemmelsen af at vi kunne vinde de store kampe. FX mod Man U eller Chelski. Den fornemmelse synes jeg at man har under AVB. At vi kan vinde alle kampe - ude som hjemme....

Hoddles billede
Offline

spursfc skrev:
.

Kunne være spændende at læse AVB-haterne's kommentarer til det Wink

Det er lidt som om at du konstant gør en dyd ud af at grave grøfter og balkanisere samt pådutte folk diverse anti/pro-mafia begreber. Og inden du siger at det ikke var dig der startet, så er det helt sikkert rigtig Smile Men det ændrer ikke ved at det i høj grad er med til at gøre debatterne på spurs.dk trættende og barnlige, og det gør at der er mange der falder fra. Vi skulle gerne kunne nuancere lidt og ikke se alt sort/hvidt.

 

Dette er ikke ment surt eller flabet, men nu fik jeg luft da det har irriteret mig meget Smile

Hoddles billede
Offline

 EDIT: Nå, jeg kan se at de to der har skrevet efterfølgende, er inde på noget af det samme. Beklager, det var ikke for at starte en anti-Spursfc mafia ;-.)

spursfcs billede
Offline

Tak for den Hoddle.

Kommentaren om AVB-haters var skrevet i sjov, derfor var der smiley bagefter, men den rammer åbenbart så hårdt at du har behov for at give mig det jeg opfatter om en sviner - fair nok.

Jeg synes det er fint at vi alle har forskellige holdninger til tingene i vores klub, og har ikke det mindste imod at du og andre ikke er enige med det jeg skriver.

Fordi jeg tit driller Jonas og Friis med at de er medlem i anti AVB mafiaen er jo ikke ensbetydende med at jeg ikke respektere deres holdninger, men det er vel netop her det skal diskuteres?

Nu havde CC gjort sig den ulejlighed at skrive noget jeg var enig i, så kunne jeg ikke lade være (i sjov) at stikke til dem som jeg ved har en anden holdning. Kunne jo være de for en gangs skyld kom med noget brugbart Wink (det var en smiley mere)

Er ked af hvis jeg er medvirkende årsag til at debatterne bliver trættende og barnlige, men måske bunder det i at man ikke kigger på om der bliver brugt smileys eller ej....?

spursfcs billede
Offline

Lindberg skrev:

Jeg ved ikke om jeg falder ind under din kategorisering som "hater" (generelt er jeg lidt irriteret over hvordan folk på dette forum skal stemples som det ene og det andet og gøres personligt ansvarlig for spillere og træners præstation), men jeg synes det spil vi viser for tiden er noget af det dårligste jeg har set os spille i flere år.

Vi spiller uden tempo og ide, og det kan en betondefffensiv ikke gøre op for.

Brugte hater fordi det var brugt i et tidligere indlæg, plejer ikke at bruge det udtryk, jeg plejer at skrive pro/anti AVB, som jeg så også får hug for af Hoddle.

Er 100% enig i at vores offensive spil ikke er godt nok, og at vi ikke tilspiller os nok chancer, det synes jeg også man ser meget tydeligt på målscoreren. For antal chancer har ofte sammenhæng med antal mål.

Men overordnet set er jeg meget tilfreds med AVB, og tror på at han nok skal få os til at spille godt i det offensive igen. Til gengæld har vi (som tidligere skrevet i replikboksen) aldrig i min tid som fan (26 år) stået bedre defensivt end nu, og det synes jeg i den grad at AVB skal have kredit for. Og er helt enig med KC i at man altid sidder med en følelse af at vi kan vinde de store kampe, netop fordi vi ingen mål lukker ind.

kcs billede
Offline

@spursfc - Jeg vil lige sige, ifht. mit indlæg ovenfor, at det ikke var henvendt til dig, men mere det generelle debat-niveau/emne på siden. Den ender ofte ud i en endeløs debat om for/i mod AVB...Hvilket jeg i øvrigt synes er helt fedt, hvis altså den holdes på sagligt niveau og ikke bliver en omgang gentagende mudderkast, hvor det egentlig blot handler om at være uenige.... Og det synes jeg ofte det ender i - altså to lejre, der smider argumenter afsted med fokus på at man i hvertfald ikke MÅ være enig Smile

Jeg synes det er sundt der debatteres. Det er vel netop det sådan en side bl.a. er til for. Det er bare trættende når det er de samme argumenter, der gentagende gange smides afsted.

COYS (og så var det jo i øvrigt ikke det denne tråd skulle handle om.....)

Hoddles billede
Offline

spursfc skrev:

Er ked af hvis jeg er medvirkende årsag til at debatterne bliver trættende og barnlige, men måske bunder det i at man ikke kigger på om der bliver brugt smileys eller ej....?

Forstår godt brugen af smileys, men hvis der kommer stikpiller efterfulgt af smileys i hvert indlæg, bliver det bare mere end indforstået til sidst. Jeg synes kun det er fint med lidt personlige drillerier, men de er måske mere passende i på private foraer og afsporer bare tit debatterne..hvilket mine indlæg også gør nu. Back on track..COYS

jonaspoulsens billede
Offline

Jeg ved desværre ikke om vi har rykket os så meget som folk mener i denne sæson. Hele sidste sæson spillede vi generelt meget skidt. Der havde vi Bale til at redde vores R** og sikre os en hulen masse point.

I år har spillet været endnu dårligere. Vores offensiv er ikke eksisterende og trods vi "kun" har lukket fem mål ind har forsvaret til tider været på gyngende grund. Grunden til der kun står 5 ud for mål imod skal IMO findes i Lloris. Han har gang på gang reddet os med vågent og godt målmands spil. Jeg syntes stadigvæk at der "sløses" for meget i defensiven hvilket nok skal ses i lyset af de skader vi stadig døjer med dernede.

At vi stadig ligger i den sjove ende af tabellen er imo det rene held. Vi har tre gange i år vundet 1-0,  hvor målet er sat ind efter tvivlsomme straffespark. Ikke at de point er dårligere end andre, så sidder jeg hele tiden med en fornemmelse af det bare er et spørgsmål om tid før vi smider flere point. Selvfølgelig sidder vi alle og håber på at spillet snart bliver bedre. Desværre er det ikke lige noget i sol, måne og stjerne der peger på at det går den vej. 1 havlegen mod Everton var okay, men det skyldes vist mest af alt vinden, som gjorde det meget svært for Everton at cleare bolden (så vi jo også med os i anden)

I cup kampene har vi ikke heller ikke spillet godt. jovist vi har en fin sejr over Villa, men den kamp kunne meget vel have gået anderledes hvis dommeren havde dømt efter reglerne og givet Villa straffe og Jan V et rødt kort. At vi lukkede kampen kort tid efter, var bare super.

så lad os håbe at vi torsdag og søndag endelig ser den fremgang vi alle hungrer efter.

COYS 

gazza10s billede
Offline

 Fuldstændig enig med cc... Du har ramt en vigtig point, det kan selv det skæve øje se.... 

Drakes billede
Offline

Er helt enig med jonaspoulsen!

COYSs billede
Offline

Jeg vil meget gerne betegne mig selv som AVB-kritiker eller skeptiker. Jeg fornægter ingenlunde, at vi ligger godt til i ligaen, og at et fundament bygges nedefra, for nu at bruge gazzas ord.

Men jeg er da også enig i jonaspoulsens betragtninger om, at forsvaret har set mere kritisk ud i mange situationer, end de få mål fortæller. Omvendt har vi haft bolden rigtig meget, hvorfor man måske kan indvende, at vi blot lige mangler de sidste afleveringer for at producere flere chancer. Men helt overordnet ser jeg det sådan her:

Hvis vi ikke forbedrer vores placering fra de seneste års 5. og 4. pladser, hvor vi med underholdende og offensiv fodbold og med et væsentligt billigere hold klarede det flot, er det så værd at bruge mange millioner på nye spillere og sætte vores offensive varemærke over styr? Det mener jeg ikke!

Men naturligvis skal holdet have noget tid til at finde sammen. Man skal bare ikke være blind for, at vi fans også kræver noget fra de mange dyre indkøb, vi har. Så holdet og AVB har ikke uendelig med tid. Der SKAL leveres ét eller andet i år, der kan retfærdiggøre de mange indkøb og vores spillestil, som den ser ud lige nu. Hvad det lige er, kan jeg ikke sige firkantet. Så lad mig kræve fremskridt - på den ene eller anden måde. For nuværende er jeg realistisk, men skeptisk.

spursfcs billede
Offline

COYS skrev:

Men naturligvis skal holdet have noget tid til at finde sammen. Man skal bare ikke være blind for, at vi fans også kræver noget fra de mange dyre indkøb, vi har. Så holdet og AVB har ikke uendelig med tid. Der SKAL leveres ét eller andet i år, der kan retfærdiggøre de mange indkøb og vores spillestil, som den ser ud lige nu. Hvad det lige er, kan jeg ikke sige firkantet. Så lad mig kræve fremskridt - på den ene eller anden måde. For nuværende er jeg realistisk, men skeptisk.

Bare lige for at slå en ting helt fast, så har vi overskud i det sidste transfervindue, selvom vores trup i den grad er blevet bedre. Men man skal ikke undervurdere tabet af Bale..

 

COYSs billede
Offline

spursfc skrev:

COYS skrev:

Men naturligvis skal holdet have noget tid til at finde sammen. Man skal bare ikke være blind for, at vi fans også kræver noget fra de mange dyre indkøb, vi har. Så holdet og AVB har ikke uendelig med tid. Der SKAL leveres ét eller andet i år, der kan retfærdiggøre de mange indkøb og vores spillestil, som den ser ud lige nu. Hvad det lige er, kan jeg ikke sige firkantet. Så lad mig kræve fremskridt - på den ene eller anden måde. For nuværende er jeg realistisk, men skeptisk.

Bare lige for at slå en ting helt fast, så har vi overskud i det sidste transfervindue, selvom vores trup i den grad er blevet bedre. Men man skal ikke undervurdere tabet af Bale..

 

Siden truppen i den grad er blevet bedre, er det vel også et fair krav, at vi forbedrer os og præsterer på et højere niveau.

spursfcs billede
Offline

Ja på sigt er det et fair krav IMO, men det ses tydeligt at især Lamela ikke endnu på nogen måder er klar til at spille PL. Men som jeg tidligere har skrevet, så synes jeg at Carling Cup kampen mod Hull viste en snert af forbedring. Håber så meget at han får en succes oplevelse mod Sheriff, så han også er med til at gøre truppen bedre..

Jeg synes i hvert fald det er alt for tidligt at kalde ham et fejlkøb - mange har allerede glemt hvor lang tid der gik inden Bale slog igennem.

 

arayas billede
Offline

Absolut COYS, og at hive den med overskud frem er jo en joke eftersom alle ved vi fik en syg overpris for Bale, men det viser lidt om hvor jihad agtige AVB supporterne er. Lidt sjovt at folk skreg på at Arry skulle fyres fordi vi ik blev nummer 3, men nu kan AVB spille lige så elendigt det passer ham men er 100% fredet.. rystende!

Meget enig med dig Jonas...dog ikke med vinden, synes vi spillede rigtig godt i 1 halvleg, men skabte som altid intet, 0 redninger fra modstanderne i de sidste 2 kampe siger alt...

CC... gamle dreng, jeg er vild med dine indspark, men selvfølgelig ikke enig, kun lidt hvis du mener at snusfornuftig betyder røvsygt for det er jo det det er... kunne godt tænke mig at vide hvorfor vi skulle ligge og rode rundt som nummer 8-10 efter 10 kampe hvis ikke defensiven havde virker? svaret er jo lige foran os og det er fordi du tager med hvor håbløse vi er frem ad banen, men hvorfor er det at vi er det? AVB har fået alt hvad han peger på, vi har købt for ca.700 millioner offensive spillere, men det eneste vi skal hører på er at banen er smal, at kampe imod Hull ikke er en vm finale, at flere ikke kan sproget osv. osv. Men det er jo ikke det der er problemet, problemet er klokkeklart vores taktik. Vi spiller helt vandvittigt ensformet, der er intet moment af ændring i nogen som helst kampe og AVB har endnu ikke vist han kan ændre en kamp taktisk, der er ganske enkelt ikke en plan B. Offensivt ligner vi noget der er løgn. Det er værd at bemærke at vi er under massiv kritik fra egne fans, medier og andre fans og det havde vi aldrig været hvis vi bare havde spillet noget der minder om god fodbold frem af banen, men nu ligger det som en tung dyne og måske mental barriere over holdet, vel fortjent desværre. Vi har nu spillet 17 kampe i denne sæson og ja der har været nogle målrige kampe i diverse cups på en meget billig baggrund, men det har ikke givet holdet nogen offensiv selvtillid og jeg tror det hænger sammen med hvor elendige de hold er vi har slået, spillere får heller ikke selvtillid af venskabskampe i juli måned. Selvfølgelig kan AVB lærer af det her, men jeg hæfter mig også ved vi nu har spillet på samme måde siden oktober/november sidste sæson og det er skræmmende elendigt og jeg forstår udmærket hvorfor han blev fyret i chel$ki, der havde han ikke resultaterne at gemme sig bag... Vi har som sagt spillet 17 kampe på præcis samme måde og på intet tidspunkt har alle nye spillere været på banen samtidigt, mener kun at huske 3 har startet inde i samme kamp og alligevel tuder folk over at holdet skal spilles sammen, men kig dog på de andre hold omkring os, nye managers og mindst lige så mange nye spillere og de spiller markant bedre.... synes det er en tynd tynd undskyldning efter 17 kampe uden fremskridt, 3 gode halvlege er hvad vi har fået ud af 34... jeg drømmer om at alle slår til, men den vigtigste der skal slå til er AVB, pt. er det kun resultaterne vi kan bruge til noget, spillet er en joke.... og det er vel at mærke med den KLART KLART KLART bedste trup nogensinde, i særklase bedste trup!

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

gazza10s billede
Offline

 AVB

Our most successful Manager in terms of points/games played seems to be getting a lot of stick lately. A more attractive playing style and goals will come as the team continues to gel. The first half against Everton was one of the best 45 minutes we have played this season. Ten matches in and we are 4th averaging 2 points per game. Last year that average would have got us 3rd. We've kept 7 clean sheets in 10 league games for the first time in our history according to Official sources and 13 in 17 in all matches. Mr Villas Boas you are surely spoiling us.

 He must be doing more right than wrong at the moment. All the old pro's and pundits will tell you that a tight defence is the best foundation on which to build a winning team. jamen med alt det held, hvordan ender det så ikke... In AVB we trust.. COYS

COYSs billede
Offline

gazza10 skrev:

 AVB

Our most successful Manager in terms of points/games played seems to be getting a lot of stick lately. A more attractive playing style and goals will come as the team continues to gel. The first half against Everton was one of the best 45 minutes we have played this season. Ten matches in and we are 4th averaging 2 points per game. Last year that average would have got us 3rd. We've kept 7 clean sheets in 10 league games for the first time in our history according to Official sources and 13 in 17 in all matches. Mr Villas Boas you are surely spoiling us.

 He must be doing more right than wrong at the moment. All the old pro's and pundits will tell you that a tight defence is the best foundation on which to build a winning team. jamen med alt det held, hvordan ender det så ikke... In AVB we trust.. COYS

Det er en fin tekst, du har klippet ind der. Du må åbenbart mene, at disse ord er sandhed. Jeg kunne skrive det modsatte!

hvad er kilden til denne visdom?

Highroad748s billede
Offline

 Meget enig og godt skrevet. Coys

 

 

paulinho<3

gazza10s billede
Offline

 COYS.. Er det fakta??? Er der nogle tal som ikke passer ?  

http://jimmyg2.blogspot.dk/2013/11/its-all-coming-out-at-tottenham.html

 

ccs billede
Offline

gazza10 skrev:

 COYS.. Er det fakta??? Er der nogle tal som ikke passer ?  

http://jimmyg2.blogspot.dk/2013/11/its-all-coming-out-at-tottenham.html

 

Super artikel-link gazza ... incl. spot-on bedømmelser af spillerne, såvel dem som leverer, som dem der underpræsterer og bør sendes videre til januar !

COYSs billede
Offline

gazza10 skrev:

 COYS.. Er det fakta??? Er der nogle tal som ikke passer ?  

http://jimmyg2.blogspot.dk/2013/11/its-all-coming-out-at-tottenham.html

 

Jøsses, gazza, du har godt nok en interessant tilgang til fakta! For at svare dig klart, så: Nej, dette er ikke fakta. Dette er en holdningsbåret tekst, og du kan simpelthen ikke fremstille det som fakta.

Det er muligt, at de tal ang. antal sejre vs. kampe og point er korrekte. Det er de sikkert. Men at fremstille disse holdninger om spillere og spillet som fakta er ganske simpelt forkert, og det er lige så meget fakta, hvis jeg siger, at holocaust er en myte (hvad jeg naturligvis ikke mener). Det er absurd og demonstrerer på meget fin vis, hvad der er galt med din måde at agere på i en diskussion.

Men lad os nu prøve at kigge på det indlæg, som du henviser til, nemlig fra d. 5. november. Skribenten samler op til sidst: "Seems people are just looking for reasons to have a go at Andres. God knows why at this stage of the season. Spurs fans have had it too good lately. It's not exciting but it is effective and I anticipate better things to come." Altså kritiserer han fans for at være efter din makker AVB, hvilket han ikke kan forstå. Og han forudser, at det bliver mere underholdende. Nostradamus ville være stolt over endnu én, som kan se ind i fremtiden. Jo, det er sandelig fakta. Eller NOT! Storm P sagde det fint, da han sagde: "Det er svært at spå. Især om fremtiden". Men her ophøjer du denne skribent til rent faktuelt at ytre sig om, hvordan vores spil vil udvikle sig. No wonder, du støtter AVB, uanset hvad han gør. For du og Jimmy G2 ved jo, hvad der sker i fremtiden, og så kan vi jo ikke være kritiske i forhold til vores spil, da det vil udvikle sig positivt. Go'nat, mand. Økseskaft!

Men en sjov øvelse kunne i øvrigt være at kigge lidt længere ned i samme blog. Dit citat er fra den 5. november. Men prøv at kigge lige nedenfor under d. 29. oktober efter Hull-kampen. Her skriver samme skribent om vores spil:

"We are playing too methodically, too ponderously, too cautiously and it's not good to watch which defeats the point of the whole enterprise in the first place. Another game with over 60% possession but very few chances created. [...] So another great result at the end of a so-so performance. Yes they parked the bus, but with the talent available we aught to be able to hot wire the offending vehicle and drive it off the park. Well they're not going to give us the keys voluntarily are they."

Med andre ord kritiserer samme skribent vores spil for at være, ja, røvkedeligt og for forsigtigt, ligesom han kritiserer "us", hvilket må betyde spillerne og træneren, for ikke at have nøglen til at dirke deres defensiv op, hvilket må betyde taktisk ineffektivitet, hvis jeg forstår hans 'manglende nøgle til den spærrende bil-metafor' korrekt. Endvidere påpeger han, at dommeren var en hjemmebanedommer, som gav os et straffespark, hvor der intet var: "Anyway the ref, God bless him, was a homer...".

For at bruge din logik, er det derfor fakta, at vi spiller kedeligt og taktisk uklogt, og at vi vandt kampen mod Hull pga. en hjemmebanedommer.

Dette bringer mig tilbage til mit svar på dit spørgsmål om, om dette er fakta. NEEEEEEEJ!!!!!

gazza10s billede
Offline

 jøsses mand er det ikke tallene jeg refererer til COYS god nat mand 

COYSs billede
Offline

gazza10 skrev:

 jøsses mand er det ikke tallene jeg refererer til COYS god nat mand 

Ja, ja, gazza. Den er go' med dig. Naturligvis er det kun tallene, du refererer til. Det er klart. 

Halils billede
Offline

 Lupus.

Jeg nupper lige din artikel herind, så jeg ved, hvor den er.

Der står meget fornuftigt i den.

http://spursstatman.com/2013/11/13/18-lessons-villas-boas-his-team-and-the-fans-have-to-take-on-board/

COYSs billede
Offline

Jeg er helt enig i, at der står meget interessant i artiklen. Og jeg er enig i, at vi fans nok skal være en del mere tålmodige, end vi ofte er.

Nogle vigtige pointer er, at vores manager er meget ung, og at vores kreative spillere er meget unge, hvilket gør, at vi ikke kan kræve, at de performer nu og her, men skal have endda nogle år til at udfolde deres potentiale. Det er svært at argumentere mod disse menneskers alder, medgiver jeg. Men hvad er klubbens målsætning så? Der bør vel være en udmelding eller en plan om, at vi først kan forvente resultater om nogle år. Ellers er det da hat og briller at købe så unge spillere til at bære den kreative byrde. Er der nogen, som ved, om der er nogen udmelding fra klubben?

 

 

Halils billede
Offline

COYS skrev:

 Er der nogen, som ved, om der er nogen udmelding fra klubben?

 

 

Jeg kan ikke opdrive et svar ved hjælp af google.

Lettere frustrende.

Diverse spillere m.m. ævler løs, men fra Levy eller AvB kan jeg ikke finde noget.

Håber der er nogle som er bedre til det end mig, der vil fremlægge det, hvis de finder noget.

COYSs billede
Offline

I denne artikel er AVB citeret for at sige, at top 4 er målsætningen: http://www.independent.ie/sport/soccer/premier-league/top-four-is-spurs-...

 

raycs billede
Offline

Fair skal det være,så lad os se til maj om vi er i top 4.

Jeg er frisk på et væddemål?

Halils billede
Offline

 http://www.bold.dk/nyt/AVB-bekymret-over-ineffektive-Tottenham

Træn for helvedet!

Chancerne er der, men spillerne har ikke været gode nok til at udnytte dem.

Ufatteligt de ikke er bedre til at losse den ind i rusen.

kcs billede
Offline

Det er jo ikke sandt at vi er det hold, der skaber flest chancer. Muligvis har vi flest afslutninger, Towns bidrager godt hertil med ufatteligt mange langskud, men AVB er jo naturligvis ude og flytte fokus væk fra vores elendige spil. Især på WHL! Det er spin - og fint for mig, men jeg tror ikke på at det flytter den fokus der pt er på vores kæmpe problem - netop vores offensiv.

Ja, vi burde have scoret mere - fx i kampe mod Newcastle og Cardiff. Men vores offensiv har ganske enkelt været for ringe. Soldado er ikke blevet fodret godt nok og målt på den tid vi har med bolden, så er det foruroligende hvor ringe vi er til at skabe chancer!

Halils billede
Offline

Tja, pointen syntes jeg nu er meget klar: Spurs spillerne afslutter af helvedes til.

At der så kan ævles side op og side ned om definitionen af "chance" kan andre gøre. Diverse stats viser under alle omstændigheder, at Spurs får sendt en masse afslutninger afsted. Som er for ringe!

 

kcs billede
Offline

Bevares - afslutningerne har da øjensynligt ikke været gode nok. Det ville da være godt at få ændret på det.

Men først og fremmest handler det om at få skabt de store, åbne chancer. Vi har spillet flere kampe (Hull, West Ham, Arsenal, City) hvor vi ikke har skabt meget mere end én stor chance - hvis overhovedet en chancen. Resten har været mere eller mindre tvivlsomme forsøg på drømmetræf fra distancen.
Så var jeg træner, og det er jeg gudskelov ikke, så ville jeg i højere grad bruge træningen på at fremelske speed, tempo og overraskende løb - for det er i høj grad hvad vi mangler! Den søvndyssende omgang boldmassage vi pt. bidrager med den er ikke fordrende for at skabe chancer...

Halils billede
Offline

 Det ville være fucking godt at få ændret på afslutningernes kvalitet. Jeg gad satme godt at overvære træningen i en uge og se, hvor meget der blev trænet afslutninger. For via træning kan det satme forbedres markant.

Jeg forstår sgu heller ikke, hvordan spillet kan være så tempoforladt(eller bare tempoeksplosioner - tænk på Barca for at forstå det) og løb uden bold. Folk står og glor!?

Forstår ikke, hvorfor AvB kan acceptere dette.

 Hull og WH, er gode eksempler på dette offensive spil.

kcs billede
Offline

Jeg kan ikke forestille mig at der ikke trænes afslutninger. Selvfølgelig gøres der det... Men det er vel sådan (og nej - jeg har ikke lige en statistik, der underbygger påstanden) at de fleste mål i fodbold scores i feltet. Og det er netop i feltet vi beskæftiger os meget lidt.....

Soldado har kun haft 27 afslutninger i år i PL - i 12 kampe.
Til sammenligning har RVP haft 33 (spillet to kampe færre), Ronney 34 afslutninger (en kamp færre), Sturridge 41 afslutninger, Agüero 42 afslutninger, Giroud 43 afslutninger, Rickie Lambert 35 afslutninger, remy 32 afslutninger (to kampe færre).... Og man kunne sikkert blive ved. Vi skaber simpelthen for få åbne chancer.

Townsend har i øvrigt haft 45 afslutninger i 10 kampe... Mange af dem er vist heller ikke inde i feltet. Men de pynter på skud/chance statistikken.

Halils billede
Offline

 KC: Som du så i mit link i AvB tråden, så står det ikke helt så slemt til, som du forsøger at gøre det lige nu mht åbne chancer.

Som skrevet er jeg ikke uenig i det med tempo og løb uden bold m.m. og det forhåbentligt og formentlig ville medføre endnu flere åbne chancer.

At Soldado ikke sparker meget på mål kunne tyde på, at han ikke bliver sat nok op. Eller tusind andre ting. I forhold til at se det som støtte i diskussionen om de"få åbne chancer" har jeg lidt svært ved at se det gode argument her. 

Og der bliver trænet afslutninger. Andet ville være helt på månen - Desværre har det ikke den store effekt på banen, så noget skal der gøres anderledes. Det er generelt, at holdet afslutter skidt. 

 

 

kcs billede
Offline

Men det er da pudsigt, at stort set samtlige hold fra den bedre halvdel, har en frontangriber (eller 2), der afslutter mere end vores. Det er ikke tilfældigt. Så kan det selvfølgelig være Soldado, der er helt elendig - og i så fald har AVB/Baldini formøblet 230 millioner grotesk ringe. 

Halils billede
Offline

 Bestemt. Det er pudsigt.

I en anden kontekst kan det helt sikkert bruges.

Soldado handlen har jeg aldrig været begejstret for, så jeg kan med tiden godt frygte, at din sidste sætning bliver aktuel.

Det håber jeg kraftedeme ikke sker dog.

Kermits billede
Offline

Holdet alias truppen har vel ikke set stærkere ud på papiret i flere sæsoner,- se venligst bort fra Bale´s eksistens - der gudskelov er kommet videre i sin udvikling.

Med den tilgang af alle disse nuanceret gode spillere, og i kontrast til tidligere, stiller jeg mig selv dette spørgsmål?

Vi har en ung manager i faget, med resultat(er) i hjemlandet.

Arbejdet i SPURS:

Er det en opgave, der er for voldsom, mht at få etableret alle disse nye ansigter og spillet til at fungere optimalt på ½ sæson trods mange træningstimer og diverse vigtige kampe?

Åbenbart ikke.

Don Levy har sikkert sine problemer med situationen, og vi har dog trods alt 20 point.

Is i maven gutter, det betaler sig sikkert i det lange løb.

Spurs er hobby - livet er livet.

Mabbutts billede
Offline

Jeg tror absolut personligt stadigvæk på AVB !!!

Men, jeg mener dog AVB skal spille 4-4-2 engang imellem.

Hvor jeg ville spille med 2 ægte fløje, med Lennon i højre side og Townsend i venstre side.

Så ville jeg spille med Soldado (selvom han endnu ikke har overbevist mig) samt Adebayor som den anden angriber og Kane som reserve.

For Defoe må efter kampen i går, snart have spillet sin sidste kamp (hvor han skulle have lavet 2 mål) og han har i sine sidste 22 PL kampe fra start, kun scoret 1 mål og vi så i går hvorfor. 

Så er der i mine øjne ikke plads til Christian Eriksen i 4-4-2 for han er bedst i den frie og hængende rolle som 10'ern og derved i AVB's foretrukne 4-2-3-1

Her vil mine 2 fløjangriber være Chadli og Lamela (det kræver dog de begynder at score, som de begge gjorde i deres tidligere klubber) så håber og tror jeg stadigvæk på Soldado helt fremme - endnu.

Så skal der forøvrigt i (mine øjne) altid være plads til Dembele, i alle de vigtige kampe og Paulinho skal der også være plads til, så selvføglelig normalvis også Sandro, det kan gå ud over CE i nogle kampe. Det er der bare ikke noget at gøre ved, idet AVB må og skal sætte det hold, der er bedst til dagens modstander.  

Selvom Naugton spillede en god kamp i går på VB så skal vi stadigvæk have en dækning mere ind her (for Fryers er ikke god nok endnu) og vi skulle aldrig have lejet BAE ud, for selvom han altid har haft placerings vanskeligheder, så har vi manglet ham frem af banen. Så en VB og en målfarlig angriber ind i januar (såfremt Defoe sælges) tak.

NB: Jeg ønsker absolut ikke et fast låst system Thomas, jeg siger bare, at man evt. Ind imellem bruger 4-4-2 med 2 ægte angribere, så er der ikke plads til CE for jeg foretrækker stadig 4-2-3-1 med 2 målfarlige fløje og CE på OM.

PS: Man kan jo ikke samtidig have Sandro, Dembele, Paulinho, samt Christian Eriksen på banen og de 3 første er meget svære at komme uden om, derfor får selv en skadesfri CE meget svært ved, at få en stamplads pt. 

  

 

 

 

 

 

Thomas91s billede
Offline

 Der tænker vi meget forskelligt Bale.

 

Du vil gerne lave et låst system, ala 4-4-2 som et fladt system. Hvor jeg synes man skal tilpasse opstillingen efter spillermaterialet. 
Vi kan ikke bare smide Eriksen på bænken, fordi vi kun kan spille 4-4-2. Der skal være plads til at vi kan indstille holdet efter spillermaterialet. 

Som jeg ser det lige nu, kan en 4-4-2 sagtens glide over i 4-2-3-1 ved at lade den ene angriber glide ned og lade fløjene skubbe lidt op. Som f.eks. som vi så under Redknapp, hvor jeg mener at Van der vaart var mere en Offensiv midt end angriber med Crouch foran sig.

Jeg er derudover os enig i vores venstreback problem, men er der nogen løsninger derude?

kcs billede
Offline

med Sunderland kampen frisk i erindringen, så er jeg sådan set lidt ligeglad med om vi spiller det ene eller andet system. Så længe vi spillet med tempo! Det gjorde vi i store dele af Sunderland kampen! Nøglen hertil er, IMO, brede wings, der vel og mærke går mod baglinien og ikke altid ind ad i banen.
Og med kantspillere som Lennon, Towns, Lamela (når han forhåbentligt kommer i gang) samt hurtige backs som Walker og Rose (når han er tilbage), så har vi alle forudsætninger for at spille tempofyldt med store bredde.

Og i det tilfælde vi spiller med brede kanter - og dermed kommer til flere indlæg i feltet, så viser en spiller som Paulinho også sin klasse og betydning. Han kommer nemlig til sin ret med sine fine og godt-timede løb ind i boksen. Det er ikke tilfældet at han mod Sunderland er tæt på at score flere gang. Han er en ufattelig vigtig spiller for os med hans mange gode løb i boksen.

Vedr. Eriksen så ser jeg ham som en ret essentiel spiller i forhold til netop at spille hurtigt. Han aflever ofte bolden på første touch - og sidste ende skulle det gerne medføre at man får vores glimrende kantspillere isoleret til en mand/mand udfordring.

nr.10s billede

kc skrev:
med Sunderland kampen frisk i erindringen, så er jeg sådan set lidt ligeglad med om vi spiller det ene eller andet system. Så længe vi spillet med tempo! Det gjorde vi i store dele af Sunderland kampen! Nøglen hertil er, IMO, brede wings, der vel og mærke går mod baglinien og ikke altid ind ad i banen. Og med kantspillere som Lennon, Towns, Lamela (når han forhåbentligt kommer i gang) samt hurtige backs som Walker og Rose (når han er tilbage), så har vi alle forudsætninger for at spille tempofyldt med store bredde. Og i det tilfælde vi spiller med brede kanter - og dermed kommer til flere indlæg i feltet, så viser en spiller som Paulinho også sin klasse og betydning. Han kommer nemlig til sin ret med sine fine og godt-timede løb ind i boksen. Det er ikke tilfældet at han mod Sunderland er tæt på at score flere gang. Han er en ufattelig vigtig spiller for os med hans mange gode løb i boksen. Vedr. Eriksen så ser jeg ham som en ret essentiel spiller i forhold til netop at spille hurtigt. Han aflever ofte bolden på første touch - og sidste ende skulle det gerne medføre at man får vores glimrende kantspillere isoleret til en mand/mand udfordring.

netop det sidste du nævner, at Eriksen som oftest spiller på sin 1. Berøring, gør at spillet bliver holdt oppe i et tempo som gør at modstanderen løber efter os. Men alt for ofte, især townsend, dembele, Lennon er skurkene, for når de får bolden, skal den som oftest røres fire til fem gange før den kommer videre. Forstå mig ret, jeg er stor fan af de tre spillere jeg nævner, men spillet dør og modstanderne når på plads igen.

som Valencia fan har jeg selvfølgelig fulgt meget med i soldado's måde at spille på, og når spillet er så langsomt som det er pt. Forsvinder han helt væk i de kampe. I Valencia spilles der hurtigt omstillingspil, hvilket altid har været soldados force, derfor var han en stor succes i Valencia og i Getafe, og mindre i Real Madrid.

det samme gælder stortset alle offensive spillere i truppen pt. De kan sagtens spille et roligt tiki taka spil, men de vil være langt mere effektive i det hurtige omstillingspil. Og hvordan løses det problem når modstanderne stiller spillerbussen foran eget mål, simpelt... Hurtigt 1-2, så de bliver flyttet væk fra deres positioner, og med det der mangler umådeligt meget, løb uden bold. For det er tydeligt at alle har konditionen til det, men ingen aner hvor de skal løbe hen.

Halils billede
Offline

 I forhold til en ny træner, så vil det ikke give meget mening, hvis Capello kommer ind.

Som jeg fornemmer, så er Levy utilfreds med tempoet og at der ikke bliver spillet på "The Spurs Way". Capello er endnu mere defensivt orienteret end AvB, så det vil være meget overraskende, hvis han kommer ind.

Samtidigt har Capello så meget personlig pondus, at han vil skide på, hvad Levy synes. Han gør tingene på sin måde og hvis ikke man er enig med ham er han ikke bange for at tage konfrontationen - Se blot på afslutningen af trænergerningen for England.

Det vil være et meget overraskende valg, hvis det bliver Capello der tager over.