Hvordan håber du at holdet ser ud i næste sæson?

superspurss billede
Offline

Nu nærmer vi os slutningen på sæsonen, og selvom vi stadig er med i kampen om CL, så tror jeg at de fleste herinde (jeg har i hvert fald) har indstillet sig på, at vi ikke skal være med i det fine selskab næste sæson. Bare som en teoretisk tanke, hvordan håber du så, at holdet ser ud, når næste sæson går i gang?

 

                René Adler (fri transfer)

Walker Kaboul Vertonghen Cissokho
(Lyon accepterede et bud på 15 mio fra milan, Vertonghen kunne blive lidt sværere at få fat på, men man kan jo håbe. Ellers Dawson/Caulker)

Lennon Parker Huddlestone Bale      
(måske hudd ikke har kvaliteterne til at være en dybtliggende playmaker, men kan ikke se hvem det ellers skulle være, prisen in mente)

             Damiao Barrios                     
(Damiao er nok ikke billig, og måske ikke interesseret. Barrios har mistet sin plads i Dortmund, så tror ikke at han er specielt dyr)

Bænken: Hoilett (billig og dækker begge fløje), Dawson, Defoe, Sandro, Friedel, BAE, Träsch (fra wolfsburg, kan dække flere pladser, både som midtbane og som back)

Og så sælg Modric, VdV, Saha, Bassong, Gallas, Bentley, Krancjar, Nelson, dos Santos, Gomes, Corluka, Pienaar, Jenas og hver der ellers måtte være... Så kan vi bruge cupperne til at spille vores unge og reservene og kun satse på ligaen, for det er ikke den bredeste trup der så er tilbage Smile så får Caulker, Naughton, Falque, Uvini, Coulibaly og de andre unge også masser af spilletid... Kongen ved jeg ikke med, men hvis han ønsker, så skal der altid være plads til ham i klubben.

Der burde være plus på kontoen med det her hold, og de skal bare ned i stadionkassen med det samme, så vi kan få det projekt på skinnerne. Samtidig tror jeg, at det her kunne være et ganske slagkraftigt hold, og som samtidig vil give Bale plads til, en gang i mellem, at kunne søge lidt ind i banen, uden at der i forvejen er over crowded. De to angribere er hovedstødsstærke og vil i mine øjne passe godt ind på et hold, der spiller med hurtige, udfordrende kanter, hvor også vores backs vil komme frem, så snart at muligheden byder sig. Midtbanen skal være solid, men selvfølgelig også kunne sende nogen bolde ud på kanten, men primært skal det være et boldværk. Jeg er som sagt ikke sikker på Hudds evner, men så har vi også andre i klubben, som kan prøves i stedet. 

- Ceterum censeo Emirates esse delendam

Mabbutts billede
Offline

 

JEG SKAL PRØVE PÅ, AT LADE VÆRE MED OG KLOGE MIG PÅ NAVNE I SPURS TIL AUGUST. 

Men, jeg lægger ikke skjuld på, at jeg er meget stor tilhænger af Mourinho's 4 - 2 - 3 - 1 

Hvor Mourinho på begge FLØJE har verdens klasse angribere og med den ægte spids Benzema.

Først på sæsonen spillede han med Higuain i højre side og SELVFØGELIG Ronaldo på venstre.

Så blev Higuain skadet og var ude i små 3 måneder, men så har Mourinho bare De María på HF.

Derudover bruger Mourinho, den unge angriber Calléjon og mest på højre fløj.

Så kan Higuain SAGTENS spille spids og afløse Benzama.

Så kan De María også spille på venstre fløj og Ronaldo modsat.

Så den gode Mourinho har 5 klasse angribere, at vælge imellem til 3 pladser.

Samt ikke mindst 2 særdeles gode offensive midt (hængende angriber) i Øzil og Kaká.

Den Tyske Landsholdspiller Øzil er første valg, den Bra. Landsholdspiller Kaká er reserve.

TÆNK:

At Mourinho i går aftes, er så fræk, at han på UDEBANE mod verdens stærkeste klubhold Barca !?

Stiller Mourinho op med 3 angribere og som nævnt på udebane mod Barcelona - meget modigt !

At, han endnu FRÆKKERE skifter de sidste 2 angribere og 1 midtbanespiller ind på holdet.

Selvom 99% af alle Trænere, ville have valgt nogle forsvarsspillere, for at forsvare 2 - 1 føringen. 

TOTTENHAM HOTSPUR:

Men, det kræver først og fremmest vores EGEN gode Spidsangriber.

Vi har heldigvis vores egen GODE og målfarlige venstre fløj i Bale.

Men, vi har INGEN på højre fløj der er målfarlig og dermed skal vi have en ny mand her.

Men, vi skal jo også have 2 gode reserver på hver fløj.

Og vi skal også have én klasse RESERVE spidsangriber.

Vi har 2 OM i Modric/VDV jeg mener dog personligt den ene skal væk og Hudd bruges som OM.

Derudover kræver det 2 gode Defensive midtbanespillere og 2 reserver til pladsen.

Så skal vi have 2 gode mand på højre back og det kræver bare Naughton hjem.

Selvfølgelig det samme på venstre back og det kræver en NY mand mere på pladsen.

Så kommer vores ømme punkt midtstopperne og her skal vi have en NY mand og Caulker hjem.

Derudover skal vi have en ny KLASSE MÅLMAND på 25 - 27 år.

Hvilke 2 af de nuværende målmænd, der skal bruges som reserve, er mig NÆSTEN lige meget.

AFSLUTNINGSVIS:

For at ovennævnte skal kunne LADE SIG GØRE så kræver det, at vi ansætter MOURINHO !!!

 

 

COYSs billede
Offline

Ah, Greaves. For at vi kan stille op, som du nævner, skal vi vist ansætte flere end Mourinho, nemlig hele Real Madrids offensiv Smile

Jeg ved ikke, om dit motiv i virkeligheden er et andet, og om det ikke indgår i en igangværende diskussion, du har med gazza10, men hele denne gennemgang af Real Madrids offensiv er ikke så relevant her i en tråd om, hvordan vores hold skal se ud næste år. Jeg går nemlig ikke ud fra, at de nævnte spillere er til salg ... eller er interesseret i et skifte til Nordlondon. Og personligt er jeg i øvrigt helt og aldeles ligeglad med bemeldte spanske hold. De er sikkert gode, men det er heller ikke så svært at være blandt de bedste, når man kan agere, som man agter, uden nogen form for økonomisk loft eller sanktioner fra fx skattemyndighederne i Spanien. Andre gange går myndighederne ind og køber træningsanlægget til en vildt opskruet pris, så man ikke kommer i uføre. Jeg er såmænd ikke så imponeret over, at det går den gode Maourinho godt i det spanske. Af alle trænere i verden er det nok kun 'arry, der kan fucke up med de spillere.

Til gengæld er jeg enig i, at vi skal have kvalificerede reserver til vores startere, for det er en af de helt store årsager til sæsonens kollaps. Jeg tror dog ikke, det er nødvendigt med to gode reserver på hver fløj. En skulle kunne gøre det Smile

Mabbutts billede
Offline

 

COYS: Det har INTET med fodbold Professoren at gøre (ham har jeg opgivet) for Professoren vil kun lytte til sig selv, idet Professoren ikke engang tror på SANDHEDEN.... og FAKTA.....

Jeg mener helt PERSONLIGT at vi skal spille 4 - 2 - 3 - 1 med 2 målfarlige fløje (altså 2 fløj angribere som Real spiller med) og derfor peger jeg på KONKEKLUBBENS spillestil.

At, mit store træner idol (ikke menneskeligt, men FAGLIGT) Mourinho, så er træner for Real Madrid og jeg ønsker ham til TOTTENHAM HOTSPUR det har jeg godt nok skrevet mange, mange gange.

Jeg vil forøvrigt godt købe den med 1 målfarlig højre fløj (Hoilett) samt dit forslag om 1 reserve. Det kræver dog, at den ekstra fløj kan spille på begge kanter (som Ronaldo/De María) og han er altså rimelig svær at finde - COYS !?

 

 

superspurss billede
Offline

Der mener jeg som sagt, at Hoilett vil passe rigtig godt ind. Han er ung, kan dække begge fløje, er ganske målfarlig, er helt klart muligt at hente og er samtidig billig. Han er lige den type spiller jeg gerne vil have til klubben...

- Ceterum censeo Emirates esse delendam

Daugaards billede
Offline

Jeg synes generelt, at der er nogle dygtige kantspillere i Premier League som ikke er helt urealistisk. Som nogen allerede har nævnt Hoilett og ikke mindst Scott Sinclair. Når enten Lennon eller Bale har været ude, har vi klart manglet noget bredde på midten, så vi har klart brug for nogen som kan erstatte dem når de render ind i skader eller skal holde pause. På målmandsposten er Adler et godt bud - men rygterne lyder også på Lloris, som ej heller er noget dårlig bud. Tror nok at vi skal finde en god erstatning i stedet for Friedel.

Modric smutter jo nok til enten de røde eller de blå, heldigvis/desværre. Han vil vinde noget nu inden han går på pension. Jeg drømmer stadigvæk om Eden Hazard til Tottenham. Men uden en billet til Champions League er det nok liiidt urealistisk - men lad os nu se. Oppe foran bliver Ade nok ikke, vil jeg sådan set har det okay med. Og vi har klart brug for én til to til at dække holdet ind - og her strejfer Harry Kane SLET IKKE mine overvejelser - lej ham ud igen! Men jeg synes samtidig også at Giovani aka. The Mexican er blevet brugt for lidt. Saha har været rigtig god, og mener at hans kontrakt udløber her igen til sommer, så der skal forlænges!

Lige kort mine bud!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! COYS!

 

Bogges billede
Offline

Jeg syntes vi skal købe hele Bayern München !!!!

Så kan Tottenham sidde på bænken.

spurs0804s billede
Offline

Bogge skrev:

Jeg syntes vi skal købe hele Bayern München !!!!

Så kan Tottenham sidde på bænken.

Så vil vi have deres stadion med - to fluer med ét smæk Wink

kcs billede
Offline

Uden CL kommer vi ikke i nærheden af mange af de spillere der tidligere har været snak omkring. Der kommer også stor udrensning i truppen - med muligt salg af Modric og Bale samt lidt fra overskudslageret, så bliver der vel solgt spillere for 800-900 millioner....

Jeg tror vi skal kigge efter profilerne i mindre PL klubber, samt unge spillere rundt om i Europa. Fokus må være på fremtiden - spillere der skal have spilletid og tryghed - og som vil blomstre om 2-3 år.

Hoilett er et spændende bud og Blackburn ryger vel ned. Det samme med Sinclair - han er giftig. Sessegnon kunne være en spændende spiller - han har gjort det fantastisk i år! Unge franske talenter gør det som regel godt i PL. Jeg tænker også en Moses fra Wigan har vist sig god, Kalou fra Chelski er også en spiller med både en god alder og spændende potentialle. Derudover vil det (som flere har skrevet) være en god ide at kigge mod de tyske talenter!

 

Thomas91s billede
Offline

Jeg tror på at bale og Modric vælger at blive hvis vi er sikre på CHL næste sæson.

 

Jeg håber og beder for at vi kan hente en angriber og gardering til fløjene.

Jeg ser gerne Eden Hazard til klubben men han er os eftertragtet i flere andre klubber. 

til fløjen ser jeg gerne at vi begynder og bruge giovanni lidt mere og henter en ekstra stærk ind så vi ikke er nødsaget til at spille smalt centralt.

Vi skal have caulker og naughton hjem til WHL næste sæson og så vil jeg mene at vores forsvar er tæt på at fuldendt, vi kunne selvfølgelig godt bruge lidt krafter udefra, måske vertonghen centralt og cissokho på venstre, men det afhænger os af om de vil satse på Danny rose istedet.

DenFedes billede
Offline

Jeg synes bestemt ikke, at forsvaret er fuldendt med de tos hjemkomst. Med al respekt for, hvad især Caulker har bedrevet, så er de to intet mere end breddespillere, hvis vi skal begå os i CL.

 

 

COYSs billede
Offline

Thomas91 skrev:

til fløjen ser jeg gerne at vi begynder og bruge giovanni lidt mere og henter en ekstra stærk ind så vi ikke er nødsaget til at spille smalt centralt.

Det kan jeg slet ikke forstå. Han har absolut intet vist, som skulle berrettige til, at han skal bruges. Jeg mener, at vi skal ophæve hans kontrakt, for vi får ham nok aldrig solgt. Væk med ham hurtigst muligt.

superspurss billede
Offline

jeg er forholdsvis enig... han skal i hvert fald væk... og efter det stunt han lavede i transfervinduet i sommer har jeg intet tilovers for ham... han kan rådne op på reserveholdet for min skyld..

- Ceterum censeo Emirates esse delendam

Bennes billede

Mener bestemt også, at Dos Santos fortjener en fair chance på den højre fløj. Jeg er stadig overbevidst om, at han sagtens kan blive en stærk og udfordrende fløj hos Tottenham.

Thomas91s billede
Offline

COYS skrev:

Thomas91 skrev:

til fløjen ser jeg gerne at vi begynder og bruge giovanni lidt mere og henter en ekstra stærk ind så vi ikke er nødsaget til at spille smalt centralt.

Det kan jeg slet ikke forstå. Han har absolut intet vist, som skulle berrettige til, at han skal bruges. Jeg mener, at vi skal ophæve hans kontrakt, for vi får ham nok aldrig solgt. Væk med ham hurtigst muligt.

 

Jeg mener ikke at han har fået en retfærdig chance endnu, jeg tror han har meget mere i sig og hvis han får chancen vil han måske vise sig som en stabil spiller.

Jeg ved godt han ikke kan slå hverken lennon eller bale af holdet, men han vil være god at have på bænken så vi ikke behøver at investere i en ny til det.

 

kofoeds billede
Offline

Er jeg den eneste, der er rigtig træt at Modric?!

Jeg synes hele sagaen om ham svarer til, at en af mine medarbejdere offentligt gik og snakkede om, at vedkommende var utilfreds og gerne ville skifte job. Eller at konen meldte ud, at hun var på jagt efter en ny mand! I begge tilfælde er det sgu ud af klappen!

Dagens rygter lyder på, at Modric kan rejse, mens Levy vil holde på Bale. Det ser også ud til at Adebayor er på vej samt at Verthongen bliver til noget. Kan vi så ydermere hente Remy og en yngre offensiv midt, ser det sgu fornuftigt ud. Så mener jeg alt andet lige, at truppen er forbedret i forhold til den netop overståede sæson.

 

COYS!

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

Bennes billede

Jeg er enig kofoed. MEN... Han har jo kun sagt, så vidt jeg er orienteret, at han vil beslutte sig efter EM.
Har hverken læst ellers set nogle steder hvor han er citeret for at sige han vil væk. Hvis nogle af jer har set det, vil jeg meget gerne se et link.

Jeg er stor fan af manden og håber han bliver - men det skal ikke være mod hans vilje, så er det afsted med ham.
Synes det er spændende med de 3 andre. (Ade, Vertonghen og Remy). Det er en giftig trio - det kunne være så fedt at se dem hos os næste sæson.

 

superspurss billede
Offline

Nu vil jeg ikke gøre mig klog på hvad Remy koster, men jeg er altså ikke så imponeret af ham, at jeg vil betalevirkleig høje summer. Han er helt sikkert dygtig, men jeg ved ikke om han er en klasseangriber... Han har scoret 12 mål i indeværende sæson i den franske liga, dog på et middelhold... Jeg er bare ikke sikker på, om han virkelig er en spiller der kan løfte vores niveau, og jeg mener at de forskellige rygter lægger ham og Damiao i samme prisleje, men det er selvfølgelig kun rygter...

Ade må jeg nok desværre medgive, at jeg gerne vil se blive i trøjen, og måske kan en sæson mere og en permanent kontrakt gøre ham mere stabil. Hvis det havde så stor betydning for HR at han måske kunne blive tilbudt et nyt job, så må det da også have betydet noget for Ade, at han ikke har vidst hvad næste sæson bringer...

Vertonghen behøved der vidst ikke siges noget om, det aftalen skal bare gøre færdig, og det helst i går...

Jeg vil egentlig gerne skilles fra Modric, men det skal være for en rigtig god pris, for det kan komme til at sende et forkert signal til resten af holdet, hvis vi lades ham gå. Men mener helt klart at vi kan finde en, måske ikke lige så god, men en fuldt ud dækkende erstatning og så kan resten af pengene investeres i andre pladser, hvor der er mere brug for det...

 

Men det ender nok i fiasko som det plejer... Jeg forstår faktisk ikke rigtig hvorfor man gør sig så store forhåbninger inden et transfervindue... Men så alligevel, på et eller andet tidspunkt må det ske noget.... please lad det være nu!!!!

- Ceterum censeo Emirates esse delendam

Bogges billede
Offline

Holdet er p.t. slet ikke dårligt.

Vi skal selvfølgelig holde på Bale(positiv udmelding i dag) og Modric.

Men vi skal have en yngre målmand, Schmeichel, et dansk islæt, ville ikke være dårligt. Friedel kan en sæson mere og Cudicini er en god backup. Gomes kan finde nye græsgange.

Forsvaret mangler lidt backup i både venstre og højre side. Corluka kan godt bruges som gardering, Naughton skal ind på holdet. Ny mand, gerne en bestemt belgier. Ud med Nelson. Vi har King, Dawson, Gallas, Kaboul og Bassong. BAE, vores bedste mand, skal have en seriøs backup. Bale kan, men skal ikke. Rose har ikke helt niveauet, derfor skal der forstærkes der. Har ikke noget navn.

Midtbanen bør kun bestå af 4 mand i min idealopstilling. Lennon, Bale og Modric er selvskrevne. Så er der VdV, Sandro, Livermore, Parker, Kranjcar, (Bentley) og Rose. I får mig ikke til at skrive Huddlestone, han er ikke god nok. Pienaar og JJ må gerne komme videre. Få nogen unge op fra akademiet. Køb en verdensstjerne!!

Angrebet mangler saft og kraft. Adebayor scorer fint med mål, men han mangler en makker. Behold ham. Defoe som backup. Sælg Saha. Sælg dos Santos. Køb en stærk mand ala Drogba, (Darren Bent).

Få en assistenttræner der ved noget om dødboldssituationer.

Behold Harry.

Overrask positivt, Levy.

COYS

kcs billede
Offline

Indtil nu tegner vinduet da overraskende positivt. Tror på vertonghen og Remy virker også seriøs. Ham kender jeg dog ganske lidt til.

Vi skal have en ung målmand (fremtidens målmand) som skal stå i lære med Friedel et år. Jeg mener ikke Schmeichel er god nok. Behold Cudicini som nr. 2/3.

Naughton hjem som HB sammen med Kyle. Vertonghen, Dawson, Kaboul, King og Gallas som midtforsvar. vi skal deruodver have en back up til BAE. Sælg Bassong, Rose og afskib desuden Nelsen. Udlej Caulker et år mere - fremragende for hans udvikling med et år mere i PL med fast spilletid.

Jeg er stor fan af Modders, men hvis han vil vær så sælg ham. Orker ikke mere brok. Behold Bale og Lennon på kanterne og byg midtbanen op omkring Sandro, Parker og en erstatning for Modders. OBS! Vi SKAL have en højre midtbane når Lennon gang på gang går i stykker - og det er ikke bentley. Behold Hudd, Kranjcar, Livermore og evt. Pienaar. Sælg Jenas, Dos Santos, Bentley og evt. Pienaar.

VDV er selvskrevet!

Køb Ade i angreb. Det samme med Remy (det er vel sandsynligt - men igen, jeg kender ham ikke). Behold JD. Væk med Saha.

Bud på spændende spillere der også kunne være relevante set i forhold til økonomi og ingen CL.: Damiao, Dembele, Hoilett, Yakubu (som 3/4 valg i angreb - han laver mål og har fysik), Kalou, Adam Johnson, Baines, Rafael/Fabio (Man U).....

atyrapfhs billede
Offline

Mål: Friedel har givetvis endnu en god sæson i sig, og en skade er (7-9-13) ikke noget vi skal bekymre os om. Cudicini som reserve og til EL, Carling og de indledende runder af FA-cuppen er ok.

Vi skal begynde at se os om efter en erstatning, men jeg ser ingen oplagte bud lige nu, og jeg mener ikke at transferbudgetet skal gå til en ny målmand i dette vindue. Men naturligvis så skal vi slå til hvis/når den rigtige chance byder sig. 

Gomes, skal væk og udover det har vi en hel håndfuld unge målmænd, som der nok trænger til at blive luget ud i.

Forsvar: Vertonghen ser ud til at være på vej. Jeg ved ikke så meget om det, men når en forsvarer bliver årets spiller i æresdivisionen, så må han være god. Kaboul er ved at være på et meget højt niveau, og Dawson uden skader og med kamptræning er jeg også tryg ved. Gallas har et år tilbage, hans niveau er støt dalende, men han har rutine, så som back-up og del af truppen generelt er han fin. Det piner mig at sige det, men jeg tror at King er færdig. Af nostalgiske grunde må han gerne få endnu en 5-årig kontrakt, men vi ser ham desværre aldrig vende tilbage til et niveau hvor han skal tænkes ind som en vigtig del af holdet (andet end som træner). Caulker må gerne få et år mere i Wales.

På backpladserne skal vi have reserver i begge sider. Corluka er på vej væk. Han er en god reserve, men vil ikke være reserve, så sådan er det. Naughton er den oplagte reserve, men han er kun 23 og har lige været fast mand i en hel sæson i PL, så jeg tror næppe at han har lyst til at være permanent reserve for en endnu yngre spiller. Udlej eller sælg ham. Med vores historik for bugnende lagre af højrebacks ved jeg det lyder åndsvagt, men måske vi skulle se os om efter en ikke alt for ung, ikke alt for dyr men rutineret højreback, som er købt som reserve.

Som backup til BAE er det svært at komme på gode bud. En ide kunne være Taiwo. Hvis Milan ikke vil bruge ham, og han ikke er for fin til at spille i QPR kunne det måske tænkes at han kunne lokkes til Spurs uden at blive lovet at være førstevalg.

Midten: Bale og Lennon bliver og hurra for det. de er vigtige for den måde vi spiller (bedst) på. Hoilett og senest Matt jarvis som vi er blevet kædet sammen med ville være gode backups. Hoilett kan spille i begge sider, mens Jarvis omvendt nok ville egne sig bedre som squad player. Rose er en habil wing og desuden har vi et hav af unge spillere som kan få chancen på kanterne i ny og næ.

Centralt er jeg bange for at Modric er på vej væk. Omvendt har vi ikke brug for mere surmuleri fra hans side og de mange penge kan vi helt sikkert godt bruge. Hverken Kranjcar eller VDV er oplagte erstatninger. Kranjcar er ikke den langsigtede løsning og VDV er god men ikke typen som leder og fordeler og styrer et helt hold. Jeg har altid være pjattet med Huddlestone, og det lyder som om han snart er tilbage, men selv jeg indrømmer at han næppe er en direkte erstatning for Modric:)

Hazard får vi ikke fingrene i, så måske vi skulle forfølge det gamle rygte med Ganso fra Santos. At dømme efter kampstats, så er han permanent tilbage fra skade og enten scorer eller laver assists i næsten hver eneste kamp. Så kan Kranjcar være back-up og måske Carroll er klar til at få flere kampe i næste sæson, og naturligvis kan VDV da også agere centralt.

På den defensive midt er vi flot besat med Parker, Sandro og Livermore.

Angreb: Med Redknapp fortsat ved roret (eller væltende rundt på broen) forestiller jeg mig ikke at systemet vil ændre sig vldsom, derfor er det nødvendigt at have en targetman. Adebayor er jo oplagt, selvom jeg indrømmer at han ikke er min kop te. Så længe ingen andre har signet hverken Leandro eller Llorente vil jeg dog tillade mig at drømme om en af dem.

Så er Loïc Remy måske på trapperne. Det forekommer mig at være en dyr pris som er i spil, men ser man bort fra prisen er Remy en oplagt spiller til PL. Han er fysisk stærk, hurtig, er god med hovedet, har en fin teknik og blik for medspillerne. Han vil være oplagt som erstatning for Defoe og Saha, da han har lidt flere strenge at spille på og også kan spille soloangriber. Igen skal vi også tænke VDV ind i angrebskabalen.

 

Friedel (Cudicini)

Walker (?), Kaboul (Gallas), Vertonghen (Dawson), BAE (Taiwo)

Lennon (Hoilett), Parker (Sandro), Ganso (Kranjcar/Hudd/VDV), Bale (Rose)

(2 af3)VDV, Leandro & Remy (Defoe)

Det er et meget optimistisk bud på en startopstilling med backups i næste sæson, men tråden handler jo også om hvad vi HÅBER, ikke hvad vi TROR:) Streg Taiwo, Ganso, Hoilett og Leandro fra ovenstående, for at komme tættere på hvad jeg faktisk tror. 

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

AndreasBangs billede
Offline

Lad os bare tage holdet fra en ende af:

 

Målmand:  For min skyld er Freidel og Cuducini et fint par, problemet ved at finde en ny målmand nu, er at den nye målmand gerne skulle være fremtidens målmand, og set i det lys er det ikke godt for en kommende målmand ikke at kunne gå direkte ind på holdet, så derfor mener jeg, at det er bedst, hvis vi venter en sæson med at se på det

Forsvar: vi mangler backs, Walker og BAE er sikre 1. valg, men Rose er ikke god nok back til at være holdbar reserve på backen, så en ekstra til hver plads ville gøre godt. hvem det skal være ved jeg så ikke, men en Naughton kan eventuelt være backup på begge pladser. På de centrale pladser har vi gode spillere, og hvis Vertonghen støder til, så skal Bassong helt sikkert ud af vagten, samtidig skal enten King eller Nelson på en lavtlønnet kontrakt med en forfoldsvis stor kamp-bonus, den anden skal ikke blive i klubben. Chaulkner må gerne tage en sæson mere på udlån et sted. 

Midtbane: Lennon og Bale på kanterne med Rose som backup for Bale, og en ny spiller som backup til Lennon, hvem det skal være har jeg ikke indsigt nok til at give et kvalificeret bud på. På den centrale er vi som sådan godt besat. Hvis Modic skrider, skal vi se om vi kan finde en anden kreativ, eller rykke VdV ned på den plads, Sandro og Parker bør rotere så begge holdes i gang, da de begge er gode, og begge gerne skal blive. 

Angrebet: Det er her der virkelig mangler. Alt efter systemet mangler vi mindst 2 nye, og hvis Defoe ikke fortsætter 3. Det kunne være Adebayor, da han har haft en god sæson, så hvis det kan lade sig gøre, ville det ikke være dumt med en der fungerer. Hvem den anden skal være har jeg ikke noget navn på, men en bevægelig type, der eventuelt kan fungere i en rolle ala den VdV har nu

 

Helt generelt ville det være skønt, hvis der kom mere rotation på alle pladser, da man så kunne håber vi ikke får et forår som det vi har skulle trækkes igennem denne sæson.

Bennes billede

Mender det er vitalt med "massive clearout"

Krancjar og Corluka skulle være varme emner i Dynamo Kiew (ca. 8 mille)

Saha og Nelsen fritstilles

Jenas, Bentley, Dos Santos, Gomes, Bassong, Townsend må videre.

Kunne man friste Everton med et bud på Baines samt Pienaar oveni ??

Hvis BA kan fås får en slik bør vi slå til

Tror også på Ade og Vertonghen

ville gerne se denne start 11

Friedel (GK)

Walker (DR)

Baines (DL)

Vertonghen (DC)

Kaboul (DC)

Lennon (MR)

Bale (ML)

Modric (MC)

Parker (MC)

Ade

Ba

en 4-4-2 - man har vel lov til at drømme.

 

Nielss billede
Offline

"Kunne man friste Everton med et bud på Baines samt Pienaar oveni ??"

 

Så du ønsker Pienaar tilbage?? Han må for min skyld meget, meget gerne blive i Everton. Der er ikke lige hans type, der mangles

DenFedes billede
Offline

Tror der menes Pienaar + penge for Baines

 

 

atyrapfhs billede
Offline

Det ville være oplagt at forsøge.

Baines vil givetvis gerne til en større klub.

Der er dog nogle alvorlige spørgsmål:

Vi er en større klub end Everton, men kan han ikke realistisk set komme til en endnu større klub til en endnu større løn?

Og er det så meningen at han skal slå BAE af holdet, og kan han overhovedet det? For han skifter næppe til en "lidt" større klub bare for at være andetvalg.

Og hvor meget koster han? Han er nok ikke billig og er det der vi for alvor skal prioritere vores transferbudget. Baines har kontrakt endnu 3 år så et gæt er at han vil have et prisskilt på ca £15m, mens Pienaar næppe kan hente mere end £5m. Så hvis differencen er 10m tror jeg ikke at Levy er så hot på ideen.

IMO er BAE et solidt førstevalg og det vi mangler er enten et relativt ungt talent som på sigt kan overtage pladsen og som ikke er ked af at være andetvalg i et par sæsoner eller en solid, stabil og rutineret spiller, som finder sig i at være decideret reserve. Begge dele vil være langt billigere end at satse på Baines.

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

Nielss billede
Offline

DenFede skrev:

Tror der menes Pienaar + penge for Baines

 

Aaarh... Tak. Så er jeg mere rolig.

kcs billede
Offline

Noget skal der i al fald gøres på VB. Jeg ser også BAE som sikker starter, men magter ikke at se Rose der igen! Hent, som skrevet ovenfor, et ungt talent eller rutineret kort. Baines er fremragende, men sikkert ret dyr!

 

Bennes billede

Vaart er ikke med i opstilingen ! Det giver jo mening hvis rygterne om Schalke holder vand. Om ikke andet synes jeg det er værd at få jeres mening om VDV.

Jeg er noget splittet. Synes jo et eller andet sted det er utroligt hvis ikke Spurs kan bruge en spiller af hans kaliber. Omvendt er jeg ikke fan af den måde vi spiller på når Vaart er med som andenangriber. Hans natur er altså at hente bolden meget lavt på banen. Jeg synes for tit vi er for tynde inde i feltet og en af grundene er VDV.  Jeg tror, at hvis man skal have optimalt ud af VDV skal spillet og holdet bygges op om ham...som i HSV. Det kan ikke lade sige gøre hos os da vi har spillere som nu er over hans kaliber.

VDV er hverken angriber, fløj eller defensiv midtbanespiller. Han  er vel nærmest bedst i en rolle som offensiv midtbane. Denne plads har Modric endnu. Hvis Modric rejser, kan man så forestille sig Vaart i en rolle som offensiv midtbanespiller i en 4-4-2.....jeg tvivler. Selvom Modric ser klejn ud skal man ikke tage fejl. Han er faktisk rigtig habil rent defensivt....modsat VDV. Så med VDV på holdet skal vi spille 4-5-1...som så gør at vores angriber skal være en type ala Adebayor. Det skal vores reserver for "ala" Adebayor også = farvel Defoe

Jeg er meget i tvivl om VDV er det "værd" selvom jeg sætter stor pris på ham og hans commitment til Spurs.

Mht Baines....han er ikke bedre end Ekotto !!!!

 

 

 

 

 

atyrapfhs billede
Offline

Vaart er en af vores absolut bedste spillere, og med mindre han selv vil væk og der kommer en seriøs transfersum på bordet, så skal vi da beholde ham.

Han bidrager med både mål og assists, og er ofte den som gør at vores normale spildominans, som godt kan gå lidt i tomgang, rent faktisk omsættes til afslutninger og chancer.

Som mange andre kan jeg også blive frustreret over at han flakker væk fra sin position, men det er et problem som trænerne må tage sig af. At der er mangel på taktisk styring i kampene er jo et andet problem, som ofte er blevet behandlet i andre debatter.

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

bjarkehs billede
Offline

Jeg ser VdV som en af vores absolut bedste. Jeg håber virkeligt han bliver. Flakker han meget? Ja! Er det til tider frustrerende? Ja!

Men langt de fleste luksusspillere har tendens til at gøre det. Berbatov havde også den slags udfald. Men der skal være råd til den ene luksusspiller der gør det, fordi du bygger holdet op omkring det. Synes det er perfekt med den 4-4-1-1 model hvor VdV har en fri rolle. Det gør at han er bedst, når han ikke er bundet af for snære bånd (som eks på højre midt), det kan han ikke finde ud af. Men hvis det skal fungere bliver du nødt til at have en anden angriber der er meget stationær deroppe. Den anden angriber må ikke flakke og søge for meget ned i banen, fordi så spiller vi uden angriber. Så det er sådan en Mario Gomez-agtig type jeg efterspørger. Så vil kombien med VdV være rigtigt god

Bennes billede

Ja, VdV er bestemt en af vores bedste og største navne. Det er også rigtig at det taktiske oplæg sikkert bærer en del af skylden for at han bevæger sig på så store dele af banen

Men jeg synes indimellem at han trækker så langt ned at han overtager Modrics spilstyrende rolle. ...og det ser jeg ikke som en fordel. Om han kan holdes fra det er et spørgsmål. Jeg tror det ligger dybt i ham at opsøge og præge spillet så meget som muligt.

Derfor synes jeg at der mangler en oppe foran og det jo reelt den plads han spiller.

Når vi så samtidig tænker på at Ade faktisk også er utrolig løbevillig og også tit er går langt tilbage, så kan der blive noget tomt oppe foran.

Men sikke et luksusproblem...det kan kun tages som udtryk for at vi altså har en stærk trup.

bjarkehs billede
Offline

Hoddle4ever skrev:

Når vi så samtidig tænker på at Ade faktisk også er utrolig løbevillig og også tit er går langt tilbage, så kan der blive noget tomt oppe foran.

My point exactly! Det er det jeg mener med at den anden angriber skal være mere stationær. Om man mener at VdV eller Ade er den bedste (eller den bedste for holdet for den sags skyld) er en fair diskussion. Men jeg mener ikke det er et problem at have en spiller med den frie rolle. Men det stiller krav til den 2 angriber. Og det mener jeg ikke Ade altid har forstået denne sæson (men den bedste angriber vi har haft siden Berba)

kofoeds billede
Offline

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2164822/Jan-Vertonghen-fears-dream-Spurs-off.html

 

Som det ser ud nu, er Vertonghen en død sild!

Ajax vil ikke betale ham de 15 % han er berettiget til af en transfersum. Der skulle være enighed mellem os og Ajax, men selvom der er en klausul i kontrakten, vil de altså ikke honorere den,. Det lyder IMO helt utroligt!

 

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

Bennes billede

Friedel (gammel ja, men en enkelt sæson mere)

Walker

Kaboul

Verthongen

BAE

Lennon

Parker

Huddlestone

Bale

Van der Vaart

Huntelaar

 

Manager af de navne der nævnes er jeg mest til Sherwood med King som assistent. Vil elske en ung britisk manager.