Krise i Spurs

kofoeds billede
Offline

 Hej.

Jeg vil godt stille følgende spørgsmål, som kunne være interessant at drøfte:

1: Hvad er årsagen til vores ringe spil og resultater pt?

2: Hvad kan og bør klubben stille op?

3: Har vi fortsat tiltro til Poch og folkene bag ham (Baldini og Levy)

COYS!

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

kofoeds billede
Offline

 Jeg starter selv:

1: Årsag: Som jeg ser det, skyldes det primært, at spillermaterialet er for dårligt. Vores centrale midtbane er uden en leder og den skærmer slet ikke af for forsvaret.  For det andet er vores forsvar for dårligt. Kaboul er alt for svingende, og det var nok en fejl at gøre ham til anfører. Vores backs er uden klasse. For det tredje har vi stadig ingen topangribere. Adebayor er jo en skandale, og Soldado helt uden selvtillid.

2: IMO skal vi ikke fyre Poch...endnu! Tottenham vil vise sig som et rent galehus for kommende managers. Det vil virke decideret utiltrækkende, hvis vi igen fyrer en manager efter få måneder. Lad ham nu få sæsonen ud.

3: Ja, jeg har tiltro til Poch, men Baldini må ud! Vi har hentet spillere som Fazio, Stambouli, Capoue, og undladt at hente, dem der skulle hentes: En styrmand/leder a la Parker. To gode angribere, en ordentlig venstre back.

Holdet i dag er ringere end længe, og det er ikke primært Poch´ ansvar.

COYS!

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

COYSs billede
Offline

Jeg er helt enig med dig, Kofoed. Man må nok erkende, at det er materialet, det er problemet. Og det er Baldini, der er ansvarlig for dette. Vi har alt, alt for mange middelmådige spillere.

Det må og skal være manageren, der egenrådigt står for spillerindkøb.

Poch skal have tid, med mindre vi kommer i frit fald.

spurs0804s billede
Offline

 Enig mht til 1. Mener dog at den megen rotation har stor indflydelse på de dårlige resultater og her bærer Poch en stor del af skylden. Hvis rotation ikke gør noget godt, bør det undlades.

2. Enig 

3. Jeg tror at Poch har været inde over alle handler. Jeg mener ikke man skal købe bare for at købe, så havde hellere beholdt Daws og ikke købt Fazio osv. Mener Baldini skal ud, men Levy har sgu da postet salgspengene fra handler tilbage i klubben, så jeg støtter ham. 

Jeg tror faktisk Poch skal have en engelsk 'støttepædagog' - han er ikke opgaven voksen alene med sit trænerteam

raycs billede
Offline

Enig i betragtningerne.

Også enig i Per Frimanns udlægning af hvorfor vi spiller af lort.

Mangler ledelse, omtanke og løbevillighed. Poch er ikke uden ansvar, men ser hellere Cirkusklovnen og Levy ud før vi fyrer træneren.

kofoeds billede
Offline

 Frimann: sløseri. Dovenskab. Ukoncentration. 

Samtidig synes jeg, det er et mysterie at Fazio vælges frem for JV??!! Fazio er vel vores ringeste DC?

Poch må og skal finde sig en start-11'er. Drop al den rotation!

Så skal vi stille og roligt blive bedre og så hente 3-4 virkelig gode spillere til sommer: mindst en back. En central midtbane. En offensiv midt/kant og en angriber. 

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

jonaspoulsens billede
Offline

Poch skal ud!!

Magen til inkompent træner skal man lede længe efter. Sagde allerede inden han blev ansat, at han ikke har bevist noget som gør at han skal være manager i en top klub i England.

Han blev fyret i Espanyol, og i Southampton overtog han et super homogent hold, som havde spillet sammen i flere år. Der er INGEN i Southampton som savner ham, tværtimod.

Poch overtog et top 6 mandskab, som han stiller og roligt kører i sænk. Han starter med at sælge klubbens mange årige anfører Dawson. En spiller som spiller med hjertet, fighter og altid går forrest. Derefter sælger han Sandro, som trods faldende niveau efter en skade, altid kæmper og viser gejst.

De to salg har betydet at holdet nu totalt mangler leder typer, og ingen rigtigt går forrest længere.

Kigger vi på hvad han har hentet ind i stedet, er det helt sort. Han henter en Fazio som er så ringe ved jorden, at Kaboul minder om Messi. Derudover henter han en VB som ikke kan slå Rose af! Samt Stamboli som kun bliver luftet når vi møder hold på niveau med Vejle!

Taktisk er vi helt væk. Ingen ved hvad vi vil og spillerne ligner hunde på en bowling bane. Der er ingen balance, ingen aftaler og start opstillingen ligner ofte resultatet af en gang Yatzy. Nye spillere på nye pladser hver uge, med totalt kaos tilfølge.

Skal vi redde noget af denne sæson kræver det at vi får en manager som kan få det bedste ud af vores spillere. Stort set alle spillere underperformer, og vi ligner i den grad et hold i totalt opløsning.

Nu ved jeg godt at folk mener at holdet vi har er lort. Der er jeg ikke enig. Mener faktisk at vi har en ganske solid grundstamme som man kan bygge videre på. Kan godt være at det ikke er til top 4, men top 6 er yderst realistisk.

Og ja vi bliver til grin når vi fyrer Poch, men gør vi det ikke nu er det hul vi skal op ad endnu dybere.

COYS

Klinsmanns billede
Offline

 Problemet med den dårlige spillestil har jo været der siden Rednapp begyndte at drømme om og snakke om landstrænerjobbet. Vi har ikke spille inspirerede og attraktiv fodbold siden sæsonen hvor vi var med i Champions league. Vores trup er ikke sat rigtig sammen, og fortiden heller ikke rigtigt op til de enkelte kampe. Jeg har aldrig været fan af Posh, havde hellere set Frank de Boar i sommers, men jeg ved ikke rigtig om det hjælper at skifte manager nu. Problemerne vil jo stadig være der med en dårlig sammensat trup, et elendigt forsvar og en håbløs formand. Men jeg fatter så heller ikke hvordan han kan holde Jan V ude på bænken. Det er jo helt vanvittigt.

 

COYSs billede
Offline

Pochettino var bestemt ikke min favorit til jobbet, men jeg mener, det er alt for tidligt at tale om at erstatte ham. Vi skal stå denne periode igennem, selvom det koster en dårlig placering eller to.

Vores selvforståelse er en af grundene til, at vi er så utålmodige. På grund af succes i et par sæsoner tror vi, at vi skal være med helt i toppen, men som klubben køres er det ikke realistisk. Vi forsøgte at bruge alle Bale-pengene, men som forventet floppede det. Det er kun sjældent, at man kan købe sig til succes, og de, som er lykkedes med det, har brugt så mange penge, at det måtte lykkes på et tidspunkt.

Lad os nu komme ned i kadence i et par år uden krav til topplaceringer, hvor vi kan opbygge et nyt hold - gerne centreret om engelske spillere. Lad nu Pochettino få tid til at arbejde og skabe et hold. Disse trænerfyringer er jo en ond spiral og fører ingen vegne.

Det er klart, at omstændighederne kan gøre, at vi SKAL handle, men der er vi slet ikke nu, mener jeg. At nu tredje træner i streg fejler, er nok et resultat af truppen og setuppet, bl.a. med Baldini.

Jeg erkender, at vi spiller frygteligt, og at der skal skabes fremgang. Min holdning er blot, at lidt ro på er det nødvendige.

Halils billede
Offline

 Forsvaret har simpelthen ikke niveau for tiden.

Naughton, Kaboul og Rose ved jeg ikke har defensive kvaliteter til PL. Fazio var heller ikke imponerende mod Stoke, så han kan hurtigt ryge i den kategori(Weird shit, hvordan en kaptajn for Uefacup vinderne sidste sæson kan ligne det så hurtigt)

Hvad laver Vertonghen på bænken?

Hvorfor er Kaboul kaptajn!?

Forsvaret skal fixes med bedre spillere. Øjeblikkeligt. Det har Spurs bare ikke, hvorfor det kan blive en lang sæson.

jonaspoulsens billede
Offline

 Nu spørger jeg lige igen?? Hvad i sol, måne og stjerne taler for at poch kan få os på rette spor? Er det hans stores succes i Espanyol ? Er det hans halvanden sæson hos saints? Er det hans fantastiske evner til at spotte og købe talenter?  

Havde vi haft en manager som havde bevist hvad han kunne, så ville jeg gerne give ham mere tid, da man vidste hvad han indeholdt. Det aner man ikke med poch. 

 

kofoeds billede
Offline

 Jonas, der er jo ingen af de sidste mange, der har kunnet få os til at præstere. AVB, sherwood kunne ikke.  Redknapp kunne i korte perioder (med langt bedre spillere). Hele setuppet er galt- og måske også manageren.  Men faktum er vel desværre at holdet er fyldt med middelmådige spillere, som vi troede var klasser bedre. Eller som nogen må ha troet var det. Vi er godt på røven! Vi har købt for mange dårlige spillere alt for dyrt, og det tab må bare erkendes og så skal Baldini naturligvis ud ASAP. 

Samtidig har ledelsen vist en ville til at fyre managers meget hurtigt.  IMO giver det ikke spillerne et incitament til at kæmpe for sagen. De ved, at præsterer de skidt, så er det bare fjolset på bænken, der ryger. Jeg tror aldrig fx hverken AVB eller TS havde nogen særlig autoritet hos spillerne.  Jeg kan kun se en ide i at fyre Poch, hvis vi samtidig sælger klubben til en rigmand, der får et topnavn ind med tårnhøj autoritet og 1 mia med til spillerindkøb. Alternativt kan vi ligeså godt beholde Poch.  Hvem skulle  afløse ham nu?? 

COYS. (Trods alt) 

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

ccs billede
Offline

Hvem skulle afløse ham nu??
Jonas vil gerne have Tony Pulis Wink Shock

jonasluffes billede
Offline

Moyes

kcs billede
Offline

Mine bud på hvad der er galt.

- En alt for middelmådig trup. For mange middelmådige spillere på næsten sammen niveau. Vi har en stor, bred trup - men ingen profiler. Selv "stjerner" som CE og JV formår ikke at skære igennem som ledere og markante profiler. Dyre drenge som Lamela, Ade, Soldado, Paulinho etc... er slet ikke deres dyre løn/transfersummer værd. Kort sagt - vi har én stor profil i truppen - Hugo.

- Manglende vindermentalitet. For mange i vores trup er ikke sultne nok og mangler i den grad dén vindermentalitet man fx ser i Chelsea (kig fx på spillere som Cahill, Terry, Lampard, Drobga etc...).

- Vi har skiftet for markant ud i truppen over de sidste vinduer. Erstattet spillere, med spillere, der i bedste fald er lige så gode. IMO kunne Hudd, Livermore, Dawson, Gylfi m.fl. sagtens gøre det bedre end Paulinho, Fazio osv. Kort sagt - vi har brugt en helvedes masse penge, fået en pokkers masse spillere - og er ikke blevet en pind bedre (nærmere tværtimod). Vi har slogt vores identitet, og løsningen var, øjensynligt, ikke at blive en udpræget købeklub (selvom vi - heldigvis - gør det på en ordentlig måde hvad angår finanserne).

Hjælper det at fyre Poch? nææhh, det tror jeg ikke. Er Poch den rette for os? Nææhh, sandsynligvis ikke (men hvem er det). Om vi havde fået LVG eller De Boer, så havde vi stået samme sted, tror jeg.

Hypers billede
Offline

kc skrev:
Mine bud på hvad der er galt. - En alt for middelmådig trup. For mange middelmådige spillere på næsten sammen niveau. Vi har en stor, bred trup - men ingen profiler. Selv "stjerner" som CE og JV formår ikke at skære igennem som ledere og markante profiler. Dyre drenge som Lamela, Ade, Soldado, Paulinho etc... er slet ikke deres dyre løn/transfersummer værd. Kort sagt - vi har én stor profil i truppen - Hugo. - Manglende vindermentalitet. For mange i vores trup er ikke sultne nok og mangler i den grad dén vindermentalitet man fx ser i Chelsea (kig fx på spillere som Cahill, Terry, Lampard, Drobga etc...). - Vi har skiftet for markant ud i truppen over de sidste vinduer. Erstattet spillere, med spillere, der i bedste fald er lige så gode. IMO kunne Hudd, Livermore, Dawson, Gylfi m.fl. sagtens gøre det bedre end Paulinho, Fazio osv. Kort sagt - vi har brugt en helvedes masse penge, fået en pokkers masse spillere - og er ikke blevet en pind bedre (nærmere tværtimod). Vi har slogt vores identitet, og løsningen var, øjensynligt, ikke at blive en udpræget købeklub (selvom vi - heldigvis - gør det på en ordentlig måde hvad angår finanserne). Hjælper det at fyre Poch? nææhh, det tror jeg ikke. Er Poch den rette for os? Nææhh, sandsynligvis ikke (men hvem er det). Om vi havde fået LVG eller De Boer, så havde vi stået samme sted, tror jeg.

 

Jeg er fuldstændig enig med dig.

Der er sket så store ændringer at det vil tage tid.

3 Managers på 1½ sæson. Med 3 forskellige spille stile. Folk er ALT for hurtige til at råbe op. Ja det er hårdt at se det går som det gør. Men der skal bruges tid. Og ja vi mangler en ny venstre back, eller mere Davies tid. Og for alt i verden en angriber, der kan score mål på de chancer vores kreatører laver. Der mangler et flow / balance mellem vores led.

eastupperblocks billede
Offline

jonasluffe skrev:

Moyes

super enig med KC.... Og ja, hvem skulle afløse uden at det igen bliver et kort fix, som ender med et trænerskifte i den anden ende ?? ... Tony Pulis... moyes... Det er hverken noget med fremtid i eller noget at bygge et nyt hold på... Fakta er som KC skriver... Vi har handlet vores hold i smadder og vi har gjort det kønsløst... Det er bare en masse af koldskål uden kammerjunkere.... Vi må prøve at se hvad Poch kommer op med af ideer til at løse dette, handler han ikke på det der åbenlyst ikke fungerer. Ja, så er han med til at ødelægge det for sig selv... Der er ganske få ting han kan gøre med truppen for at sende de rette signaler.... 1) Kaboul væk som anfører og lav Jan V til general I forsvaret.. 2) sats 100% på Eriksen som playmaker, selvom han halter pt... 3) de spillere der er ugidelige og chokerende ringe... Få dem væk fra truppen omgående. I stedet for at rotere så voldsomt.

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

DenFedes billede
Offline

 Det er sjældent, at jonaspoulsen og jeg er enige omkring noget, der har med Tottenham at gøre, men her er jeg fuldstændigt enig!

 

 

eastupperblocks billede
Offline

 http://www1.skysports.com/football/news/11675/9559298/premier-league-alan-curbishley-says-mauricio-pochettino-must-demand-to-sign-his-own-players

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

jonaspoulsens billede
Offline

Baldini skal bare ud, og det kan kun gå for langsomt. Utroligt han stadig kan være i klubben efter det rod han og AVB fik lavet.

Men at gå så langt som at sige at Baldini ene mand har købt spillere ind, er simpelthen for langt ude. Det er Baldini og managers som i fællesskab køber og sælger spillere. Fuldstændigt som det var da Comolli var SD.

Utroligt at vi intet lærte at tiden under Comolli. Det var først da han røg ud sammen med Ramos at der virkelig kom skred i tingene. I min verden er det manageren alene som skal bestemme hvem der skal købes og sælges til førsteholdet.

jonaspoulsens billede
Offline

Saksede lige dette fra et andet forum:

RECORDS COMPARED

First 11 Premier League games

■ Mauricio Pochettino (2014-15)
Won 4; Drawn 2; Lost 5; Points: 14

■ Tim Sherwood (Dec 2013-14)
Won 7; Drawn 2; Lost 2; Points: 23

■ Andre Villas-Boas (2012-13)
Won 5; Drawn 2; Lost 4; Points: 17

Halils billede
Offline

jonaspoulsen skrev:
Saksede lige dette fra et andet forum: RECORDS COMPARED First 11 Premier League games ■ Mauricio Pochettino (2014-15) Won 4; Drawn 2; Lost 5; Points: 14 ■ Tim Sherwood (Dec 2013-14) Won 7; Drawn 2; Lost 2; Points: 23 ■ Andre Villas-Boas (2012-13) Won 5; Drawn 2; Lost 4; Points: 17

TS tilbage!!!

Fuck den nulkvittering.

Mere tid til Poch. Mindre tid til Kaboul, Naughton, Rose og de andre idioter i forsvaret.

jonaspoulsens billede
Offline

Selvfølgelig kommer TS ikke tilbage. Men vi trænger i den grad til en manager som ikke er rygklapper. En som kan sætte sig respekt og en som kan få spillerne til at yde.

Kigger vi på vores sidste tre managers er der ingen af dem som virkelig har kunne sætte sig i respekt overfor spillerne. AVB var en grønskolding, TS var vikar, og Poch har et CV som får Ståle Solbakken til at ligne Pep.

Skal vi virkelig rykke os kræver det at vi får en erfaring og rutineret manager ind.

Halils billede
Offline

 Skal Spurs virkeligt rykke sig, kræver det bedre spillere.

Især i forsvaret og angrebet.

jonaspoulsens billede
Offline

Enig Halil. Men her fejler Poch jo også Big time.

Han har hentet Davies og Fazio. Daives kan ikke slå Rose af, og Fazio har været ligeså ringe som vi alle frygtede. Hvad værre er var at Poch solgte Daws. Daws har udentvivl sine mangler, men han er 10 gange bedre end Fazio nogensinde bliver. Derudover var Daws en kriger. Ligenøjagtigt den type spiller vi alle skriger efter ligenu.

Halils billede
Offline

 Du er hurtigt ude angående nyankomne.

Dawson så jeg nu gerne hos Spurs stadig. Men ikke pga. sine fodboldmæssige kvaliteter. (Jeg venter lidt med at sætte en stempel på Fazio, til jeg har set ham lidt mere)

Spurs har brug for spillere der kan forsvare og holde en linje m.m.

Det har Naughton, Kaboul og Rose svært ved og det bliver udstillet i PL. 

Vanvidsbeslutningen at give Kaboul anfører bindet er helt på månen.

 

Ps. "10 gange bedre"... Kom nu lige lidt istedet for den bodegaargumentation.

spurs0804s billede
Offline

Halil skrev:

jonaspoulsen skrev:
Saksede lige dette fra et andet forum: RECORDS COMPARED First 11 Premier League games ■ Mauricio Pochettino (2014-15) Won 4; Drawn 2; Lost 5; Points: 14 ■ Tim Sherwood (Dec 2013-14) Won 7; Drawn 2; Lost 2; Points: 23 ■ Andre Villas-Boas (2012-13) Won 5; Drawn 2; Lost 4; Points: 17

TS tilbage!!!

Fuck den nulkvittering.

Mere tid til Poch. Mindre tid til Kaboul, Naughton, Rose og de andre idioter i forsvaret.

Se det er nemlig ikke bodegaargumentation....

jonaspoulsens billede
Offline

Nu har jeg altså set Fazio spille en del gange for Sevilla. Allerede der lignede han en snurretop så snart der bare blev sat lidt tempo. Derfor skrev jeg allerede da vi signede ham at han var totalt fejl castet.

Halils billede
Offline

De to første sætninger er bestemt bodegabrok over taberen TS. Berettiget brok iøvrigt.

Nu svarede jonas på den anden del og der er bestemt mange muligheder for debat og synspunkter. Men 10 gange bedre end Fazio er et pænt fjollet synspunkt i en seriøs debat.

Men godt du lige fik hevet det frem! Så fik vi det på plads.

 

Halils billede
Offline

 jonas:

Jeg fik vel set to kampe med Fazio under hans ophold i Sevillia. En semifinale og en finale i EL. Her lignede han en større version af Dawson - Nemlig ukristelig god med roen, både offensivt og defensivt, samt en fornuftigt tacklende spiller. Men, som du nævner, når tempoet blev sat i vejret, så var han sårbar, da han ikke er hurtig eller særligt atletisk på de små områder.

Samtidigt var han kaptajn.

Jeg tvivler på, at han var en drømmetransfer for nogen Spurs fans.

Dawson for Fazio byttet kunne jeg godt have været foruden. Særligt, da det har betydet, at Kaboul fik anførertjansen.

Ethievants billede
Offline

Så er der møde .... ??

http://www.newsnow.co.uk/A/744154688?-19389:793

whiteharts billede
Offline

 Sherwood havde desværre ret og vi kan ikke stole på en eneste af de indkøbte spillere.

 

de er alle bragt til klubben med løfte om Champions league fodbold i en periode hvor vi var "hotte" - nu er vi midterhold og de snakker mere med deres agenter end de fokuserer på træning. 

 

FAKTA

 

derfor skal Poch nu have arbejdsro og udvikle de spillere der gider at kæmpe for sagen - jeg håber fandme der er nogle gode spillere i ungdomsgruppen - for ellers er vi på skideren.