Kyle Walker

arayas billede
Offline

Hil...

Hvad er det lige der sker med vores allesammens nye Paul Allen! I denne sæson har han været en skygge af sig selv, kommer ikke med frem på samme måde som sidste sæson, og laver et hav af fejl... imod QPR var han decideret elendigt men kampen igår var han isoleret set nærmest en katastrofe, har lige set kampen igen og fordi jeg allerede igår var rystet over hans mange fejl valgte jeg at tælle dem og 14 gange laver han decideret fejl som giver dem initiativet og ud af de 14 gange giver hans fejl dem en decideret chance bla. 2-3 målet og perversies friløber... jeg synes det er ok at lave fejl som ung spiller, som Caulker gjorde igår ved 1-2 målet, så længe mand lærer af det, men med Walker begynder jeg at se et mønster som ikke er forbedring men en efterhånden kostelig affære! Jeg synes han er meget talentfuld og spillede en super sæson sidste år, selvom han kostede 4-5 mål, men denne sæson har han været dårlig i nærmest alle kampe.... jeg mener faktisk han bør sættes af.....

op på hesten Walker.... COYS

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

ccs billede
Offline

 

Tror bestemt godt at det kunne gavne med en tur på bænken .. det kan være det wake-up-call han har brug for ..

Hans talent er utvivlsomt kæmpestort, og hans kvaliteter kender vi - men det er bekymrende med alle de fejl, og konstateringen af at hans bundniveau åbenbart er SÅ lavt .. Jeg frygter at en del af det er i den mentale afdeling - at han evt. allerede føler sig "sikker" og som "stjerne" .. Jeg synes et par af fadæserne igår godt kan pege i den retning .. han er alt for letsindig i selv pressede situationer .. Der er forskel på at spille med overskud - og så spille dumt og farligt .. Så ja - op på hesten igen Walker !!

COYS

gazza10s billede
Offline

 Vi skriver 1 okt imorgen, så ro på.. Kyle Walker fik vel ikke den optakt til sæsonen som sidste år pga sin skade og manglende EM med England... han skal nok ramme formen igen, det er jeg ikke i tvivl om....

blanges billede

Enig i at Kyle ikke har spillet, så godt som sidste år. Jeg syntes har har udfald i kampene, som er bekrymrende. Mener at han har været skyld i mange af de mål der er gået ind i indeværende sæson, eks. New. første og dels andet mål, Readings mål, samt lidt af de andre.

Håber det skyldes at han lige knap er helt i gear, så måske en tur på bænken ville være det rigtige?

bjarkehs billede
Offline

 Uden at jeg synes Walker skal droppes (for det synes jeg bestemt ikke), må jeg sige at han er helt væk i øjeblikket. Mod Villa var han mindst 3-4 gange på den forkerte side af sin direkte modspiller. Det er bare ikke godt nok. Tror en del af hans usikre spil skyldes han skal vænne sig til, at han skal spille meget bredt og offensivt i AVB's formation. Det har han ikke lige helt lært at håndtere defensivt endnu. Det skal nok komme, han bliver en klassespiller!

superspurss billede
Offline

Men det er ikke kun defensivt han har været dårligt i indeværende sæson. Han laver for mange dårlige afleveringer, har ikke sidste søsons drive op ad banen, og placerer sig, i mine øjne, ofte forkert i den opbyggende del af spillet... Han er jo sindsygt farlig når han raider op ad langsiden, og med en lennon der også kan finde på at trække ind i banen, så er der jo plads til ham derude...

- Ceterum censeo Emirates esse delendam

jonaspoulsens billede
Offline

Forstår ikke den hårde kritik af Walker. Jovist han har ikke ramt sidste sæsons høje niveau og hans form kunne sagtens være bedre. Men syntes bestemt ikke at han har været så skidt som i gør ham til.

blanges billede

Helt enig i at Walker ikke har leveret med henblik på sidste sæson, men rolig nu.. Det hele kører meget bedre set i lyset af de tre første kampe og jeg er sikker på at Hr. Walker nok skal optimere sit spil - ligesom resten af holdet stille og roligt bliver bedre og bedre og mere vant til AVB's system..

 

- Men ok, jeg er Kyle Walker fan, så selvf skal jeg bakke op omkring ham Wink Det er jo ikke for sjov at jeg har hans navn bagpå min trøje, haha.. COYS

atyrapfhs billede
Offline

Jeg er skam også enig i at Walker er en god spiller, og endda en rigtig god spiller, når han er på toppen.

Jeg kan dog ikke forstå hvorfor han skal spille fuld tid i alle kampe uden undtagelse.

Han bliver slidt, uanset at han er ung og i fin fysisk form.

Han bliver muligvis umotiveret og ufokuseret. Det må da være svært at sætte sig lige meget op til alle kampe, hvis man ved at man er sikker starter næsten uanset hvad.

Alle spillere, særligt de unge, har brug for at vide at der er kamp om pladserne, og at de skal levere varen hver gang, ellers ryger de på bænken.

Hvis Walker bliver skadet er han svær at erstatte, fodi det vil være en spiller uden kamptræning, som skal ind.

Vi har spillere som Adam Smith som har været U-landsholdsspiller hele sit liv (stort set) og vi har Naughton som også er ung, talentfuld og har PL-erfaring. Jeg ved godt at Naughton har været skadet, men hvorfor spiller Smith ikke mod fx Carlisle og Panathinaikos?

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

blanges billede

 Kaboul spiller også en god højre back så vidt jeg husker, når han og Naughton ikke er skadet har det indtil nu set ud som om at AVB involverer dem begge, det er vel fint nok.

 

I det hele taget er det super lækkert at vi har to CB der kan dække back´sne på den måde er der masser af cover, men ikke alt for mange spillere der blot rådner op som f.eks. Corluka, Hutton, Rose etc. 

 

BAE, Vertongen Gallas, Kaboul, Caulker, Walker og et ungt talent der ikke forventer at starte i Pl er i mine øjne perfekt, og det er alligevel 2 (25%) færre end den gængse holdning/antagelse om at der skal være 2 klasse spillere på hver plads, men føler bare altid at det skaber splid,  især når vi som klub ikke kan spise stjernerne af med åndssvage lønninger (og trofæer 

http://spurs.dk/sites/all/libraries/fckeditor/editor/images/smiley/msn/sad_smile.gif )som i City, Chelsea, United, Barca og Real.

 

Lider Walker så af dette? Det tror jeg sgu ikke, han niveua er måske ikke så højt som tidligere, men han kan jo heller ikke være MOM hver gang. Han virker utrolig ydmyg i alle interviews han giver, så jeg ser ingen grund til at tro at han har ladt succesen stige ham til hovedet.

 

Jeg tror mere det er et udtryk for at Walker ikke har den store erfaring med at spille taktisk, det er trods alt Harry regimet der indtil nu har givet ham den erfaring han har(var skadet hele pre-season så trænede ikke under AVB), og det virker som det er en offentligt kendt hemmelighed at Harry ikke rigtigt benyttede sig taktik (Dette er selvfølgelig sat på spidsen). Walker er kun 22 og har kun spillet to sæsoner i PL, og har derfor ikke den store rutine og erfaring, derfor er det nok svære for ham at omstille sig, og forstå hvad det er AVB vil have ham til (hvilket også kan være svært for os andre engang imellem). Så for mig er der ingen ko på isen.