Lamela

kcs billede
Offline

Lad os diskutere Lamela her....

Jeg vil gerne uddybe mine argumenter fra i aftes under kampen mod det græske sekundahold. Lad mig slå fast - jeg bakker Lamela op og er ikke i tvivl om hans talent. Det er stort! Han har teknikken, målnæsen og evnerne til at kunne blive en yndling på WHL. Men pt. er det alt, alt for lidt han leverer.

Jeg synes det er alt for langt mellem snapsene i PL. Han smider bolden på farlige steder (og det koster mål mod de gode hold). Hans slutprodukt er for ringe. Han scorer ikke mål og generelt er han ikke den faktor han bør være, og vi alle vel havde håbet at han skulle være. Jeg er med på at han er ung (og at han i fjor skulle lære en ny kultur, sprog etc...), men når man har et prisskilt om halsen, som han har, så skal der komme meget mere. Derfor er det fuldt berettiget når man er utilfredse med ham, på lige fod med fx Soldado.

Jeg synes ikke Lamela træffer de rigtige beslutning.:

eks: I kampen i aftes mod grækerne, kan han 2-3 gange skabe en chance med en simpelt pasning (efter at han har lavet nogle lækre ting). Han vælger forkert og ender med at spille en mand der er løbet i offside.

eks: I lørdags sætter Eriksen to mand i feltet og spiller bolden tilbage til Lamela, der helt åbenlyst skal afslutte. I stedet vælger han en dribling - og chancen er væk.

eks: Mod Scum har han 1-2 muligheder i 3 mod 2 eller 4 mod 3, hvor han "bare" skal aflevere til den rette mand. Det ender ud i en ringe yderside pasning - og så er det jo ligegyldigt at bevægelserne forinden så fede ud....

I min verden spiller han fortsat meget umodent (i PL) og på grænsen til ansvarsløst. Det ser man når han koster 2, undskyld mig - hjernedøde mål mod City. Eller når han koster mod SCUM.

Der er dog også positivt! Knægten kæmper, løber og fighter. Han er god i genpresset og har bestemt ikke nykker! Han har lavet fire assist, hvilket er ok. Og hans skills er fænomenale (det ser man bl.a. i aftes...) Siden QPR kampen, så har vi bare set alt for lidt til ham. Jeg havde forventet at se ham lave nogle mål. Og jeg havde forventet at se ham lave flere assist (lidt som mod QPR, hvor han krydrer nogle gode driblinger med et godt indlæg).

Hvis man skal kigge på Lamelas PL-sæson so far, og ja - det er kynisk, så mener jeg der er meget langt mellem snapsene.

West Ham: total usynlig, bortset fra når han smider bolden i midtercirklen. Men ok, kampen udvikler sig ikke så godt ifht. spillere som lamela og CE.
QPR: Fantastisk kamp. Hans PL gennembrud.
Pool: Ringe. Dribler og dribler, men mister bolden konstant.
Sunderland: OK kamp. Uheldig med ikke at score.
WBA: Elendig. Forfærdelig kamp. Han koster målet.
SCUM: Laver en assist (men det kan man forvente npr han plantes i en 3 mod 2 situation 15 meter fra mål). Koster målet og spiller en skidt kamp.
Soton: god kamp, synes jeg.
City: Helt vildt skidt. Lykkes ikke offensivt, koster to tåbelige mål, smider bolden flere gange midt på banen...

Jeg håber virkelig kampen i går var hans vendepunkt. Man kan virkelig fornemme på WHL at fansene så gerne vil have ham til at lykkes. Men jeg mener ikke vi skal pakke ham ind i vat længere, og jeg synes ikke Lamela har vist nok, i denne sæson.

Han skal IMO være en vigtigere faktor for os. Han skal til at score mål i PL. Og han skal krydre hans lækre driblinger og vendinger med noget effektivt efterfølgende. Det mangler virkelig, men det kan da godt komme! Når man har kostet 300 millioner, så kan man forvente meget mere. Og det har intet med "kampagne" at gøre, når man tillader sig at være kritisk overfor Lamela.

jonaspoulsens billede
Offline

Kunne ikke være mere enig KC.

Kunne han blive lidt mere moden og lære hvornår han skal drible samt aflevere kan han bliver super. For som du skriver lykkedes han ofte med den første dribling/finte, desværre vælger han så lige at tage et par stykker mere, hvilket betyder at han enten mister bolden, eller at den frie mand nu er dækket op.

Lad os håbe at det er noget Poch arbejder med, så vi kan få den skarphed fra ham vi savner.

bjarkehs billede
Offline

 Der er ingen tvivl om han har nogle tekniske kvaliteter, der er på øverste hylde. De skal bare bruges mere intelligent. Det kan stadig blive rigtigt godt. Han er stadig ung!

kcs billede
Offline

Jep. Lamelas vendinger og løb med bolden er af høj, høj klasse.

Mabbutts billede
Offline

 

Meget enig Bjarke.

 

 

 

kcs billede
Offline

 Åhh gud Mabutt/Bale/Greaves.. Du er så ødelæggende, for dette ellers glimrende forum. Jeg orker ikke en konflikt med dig, uanset du så åbenlyst forsøger med dine skjulte "nogen" kommentarer..suk.. Ærlig talt - forsøg af stram lidt op, for alle brugernes skyld. Tråden her er en saglig fodbolddiskussion, mellem folk der gerne vil diskutere Spurs, så lad nu være med at trække niveauet ned. PFT.

Jeg aner virkelig ikke hvad Lennon har med Lamela diskussion, i Lamela tråden tilmed, at gøre. Du kan jo venligst oprette en tråd om Lennon, så skal jeg med glæde give min ydmyge mening - nu du spørger så interesseret. Jeg skal dog gerne give dig en kort kommentar her, som jeg i øvrigt har skrevet i forum lige så. Lennon har ikke været god nok i fjor, og sikkert heller ikke i år - hvorfor han naturligvis heller ikke spiller. Ligesom fx Davies, Dembele, Vorm, Stambouli etc. Det er meget enkelt. Den bedste på pladsen spiller, men det har da intet med Lamelas mangler og/eller hidtil svingende sæsonsrart at gøre.

Bales billede
Offline

 

Alle har vel lov til en mening på WHD selvom vi ikke er enige. 

jonaspoulsens billede
Offline

Der tager du fejl KC. Lennon er roden til alt ondt.

Vidste du for resten at Lennon har været en af vores dårligste spillere de sidste mange år, samt at de engelske medier skriver det samme Wink

COYSs billede
Offline

Lad os opfriske denne tråd.

Jeg må indrømme, at jeg stadig venter på, at Lamela viser sit sande værd. Men jeg er bange for, at han aldrig opfylder det potentiale, jeg troede, han havde.

Jeg skal gerne medgive, at jeg ikke kendte ham, før vi købte ham, og jeg troede derfor, at vi købte en meget driblestærk og hurtig spiller, der kunne afgøre kampe. Dette blev understøttet af mange andre. Men i virkeligheden har vi købt en arbejdshest, der laver en del assists. Ikke så ringe endda. Men den superstjerne i svøb, prisen pegede på, er han ikke, og det tror jeg heller aldrig, at han bliver.

Jeg vil derfor forsøge at ændre mit udgangspunkt for bedømmelsen. Nu vil jeg forsøge at bedømme Lamela for det, han er: en holdspiller på linje med alle andre. Jeg vil forsøge at glemme købsprisen og de tårnhøje forventninger til en superhurtig wing. Så bliver jeg ikke så skuffet.

Jeg ved ikke, hvor mange herinde der så ham, da han spillede i Roma, men jeg spørger dem, som gjorde: Var Lamela en anderledes spiller dernede? Eller var han en arbejdshest, der spiller lidt forvirret, og hvor evnerne ikke helt rækker til ambitionsniveauet?

Som Lamela spiller for os nu, er han bestemt brugbar. Jeg ærgrer mig over, at han ikke er den kampafgørende faktor, jeg troede og håbede på, at han ville blive, men jeg glæder mig over, at han tilsyneladende har hjertet på rette sted. Dog mener jeg stadig, at vi skal have en erstatning for ham, så han ikke er nødvendig i startelleveren, for med sit nuværende niveau bidrager han for lidt offensivt, mener jeg.

jonaspoulsens billede
Offline

Som offensiv spiller syntes jeg Lamela skaber alt alt for lidt. Ganske ofte mister han bolden, og det er tydeligt at det høje tempo ikke passer ham. Han kan ikke sætte en mand af, og hans manglende fart betyder at han ofte havner i dumme situationer.

Som COYS er inde på kan man dog ikke sætte en finger på hans indstilling og arbejds indsats. Desværre er hans manglende fart ikke kun et problem offensivt. Ofte kommer han i defensive problemer, hvilket betyder at han laver alt alt for mange dumme frispark på farlige steder.

Personligt tror jeg aldrig på han slår igennem hos os, og jeg er ret sikker på at han er ude af start 11'eren når både Chadli og Son er klar igen.

COYSs billede
Offline

jonaspoulsen skrev:
Som offensiv spiller syntes jeg Lamela skaber alt alt for lidt. Ganske ofte mister han bolden, og det er tydeligt at det høje tempo ikke passer ham. Han kan ikke sætte en mand af, og hans manglende fart betyder at han ofte havner i dumme situationer. Som COYS er inde på kan man dog ikke sætte en finger på hans indstilling og arbejds indsats. Desværre er hans manglende fart ikke kun et problem offensivt. Ofte kommer han i defensive problemer, hvilket betyder at han laver alt alt for mange dumme frispark på farlige steder. Personligt tror jeg aldrig på han slår igennem hos os, og jeg er ret sikker på at han er ude af start 11'eren når både Chadli og Son er klar igen.

Jeg er meget enig, Jonas. En Chadli skadesfri og i form og Son skadesfri sætter forhåbentlig Lamela ud på bænken. Jeg er også enig i, at hans manglende fart er en stor mangel offensivt og et problem defensivt.

Som jeg skriver, vil jeg forsøge at undlade at tænke, at han aldrig slår til hos os, for så dømmer jeg ham ud fra prisen, og så er han dømt til at fejle. Jeg vil forsøge (uden at jeg kan love at det lykkes Smile ) at dømme ham på det, jeg ser, ikke mine forventninger.

Men selv uden prisen in mente, mener jeg ligesom dig, at han skaber alt for lidt fremad banen.

mhs billede
Offline

 Meget enig i jeres vurdering, han må i øvrigt være ret let at dække, når han er så et-benet 

Klinsmann: Tottenham is and always was about entertainment. They want to have a blast, they want to move forward. It's just fun to see."

Mabbutts billede
Offline

Undskyld, at jeg blandede mig i debatten - COYS

Og du mh..... er jo "bare" een, af 3-4 medløbere..... og jeg "bære" også over med dig.....  

 

 

 

 

COYSs billede
Offline

 Det er ærgerligt, at du mudrer debatten om Lamela med dine øvrige betragtninger, Mabbutt.

Lad mig lige slå fast, at denne kommentar ikke er et oplæg til diskussion, så du behøver ikke svare. Men det er bare en opfordring til at holde sober debattone og respektere trådens emne.

mhs billede
Offline

Så mangler man da vist bare nogle at ævle med, det må være tæt på det dummeste indlæg der nogensinde er skrevet her på siden Mabbutt.

 

Klinsmann: Tottenham is and always was about entertainment. They want to have a blast, they want to move forward. It's just fun to see."