Little Tom

Anonyms billede

 Hey allesammen!
Tænkte da lige vi kunne diskuttere lidt vedr. den unge Tom Carroll vi har rendene rundt på midtbanen. Jeg syntes personligt han ser utrolig komfortabel ud på den centrale midtbane. De kampe han er kommet ind i, har han ikke lavet nogen fejl og især kampen d. 17. marts mod Fulham, gjorde han det utroligt da han kom ind. Da jeg personligt ikke syntes Parker har spillet særligt godt på det seneste tænkte jeg om det var på tide at give ham en start-plads og se hvordan han klarer den opgave? Han er trodsalt fyldt 20 og fylder snart 21 Smile

Kauczkis billede
Offline

 Det er enormt fedt at se talenter fra klubbens eget akademi spille sig ind på førsteholdet, men i min optik ville det være en stor ulykke hvis han erstattede Parker i start-11'eren, da Parker er en erfaren god leder og ekstrem vigtig lige nu hvor det ikke går for godt. Tror ikke at Tom Caroll skal forvente at starte i denne sæson, og tvivler på at han kan slå Dembele/Sandro af pinden i næste.. 
Personligt synes jeg at Parker har spillet fremragende siden Sandro blev skadet. Jeg har ikke bemærket Tom Caroll så meget på banen, og jeg så ikke kampen mod Foolham, så der skal jeg ikke kunne udtale mig om noget. 
Det kunne også være at en udlejning til en anden PrL-klub kunne være et godt alternativ for Tom, ligesom Townsend lige nu? 

arayas billede
Offline

Bare giv ham spilletid, han ser lovende ud, glad for at have bolden, han gider at løbe modsat mange af de andre forkælede røvhuller og hvad har vi at miste ved at prøve ham?? han kan UMULIGT gører det dårligere end de fleste andre og de spiller konstant...

Tror dog desværre hans fremtid ligger i en eller anden, anden klub....

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

kcs billede
Offline

Tom er uden tvivl et stort talent. Og jeg er enig i hvad Araya skriver, han er glad for at have bolden og han er god til at finde de små rum på midtbanen. Jeg synes han minder meget om Modders. Han er ikke spektakulær og ligger gerne dybt i banen, men han er god til at spille den rigtige og nemme pasning.

han er dog ikke klar til at kæmpe med/mod - eller erstatte Parker endnu. Det er også to spillere med forskellige kvaliteter, hvis du spørger mig.

Jeg tror at et lejemål i den kommende sæson vil være godt. Det giver hår på bollerne og erfaring.

Flashps billede
Offline

Hvis man mener Parker har været god siden han kom tilbage, må man enten være blind, eller ikke have set sidste sæson...

Tom C virker som en kreativ spiller, dog ser han meget svag ud fysisk, lidt samme problemstilling som vi havde med Modric i starten. Hvis han nogensinde skal starte inde i denne sæson, (i PL, han startede inde mod Lazio i Rom) vil det nok netop være en kamp som den kommende mod Swansea hvor han vil være brugbar. De spiller med Britton og De Guzman på midten, og lige præcis her behøver vi måske ikke have en destroyer, da Parker nok vil blive kørt rundtosset af de 2. Så hellere prøve at sætte sig på spillet, med MD og Carroll centralt. MD er heller ikke helt ueffen i det defensive, så måske et forsøg værd? Swansea virker mætte efter CC triumfen, så lad os da gå til den og prøve at sætte os på spillet!

Anonyms billede

 Da jeg syntes Tom gjorde det fantastisk i den seneste kamp mod Basel, vil jeg lige tage denne tråd op igen. Hvad syntes i nu? Stadig kun en indskifter?

mhs billede
Offline

 Meget spændende spiller, der skulle have spillet mere i år. 

 

Klinsmann: Tottenham is and always was about entertainment. They want to have a blast, they want to move forward. It's just fun to see."

spurs0804s billede
Offline

Enig

kcs billede
Offline

spændende spiller for fremtiden. Og ja, stadigvæk kun indskifter.... Vil fortsat mene at et lejemål i den kommende sæson vil gavne ham.

Anonyms billede

Hej allesammen! Jeg kom lige til at tænke på vores lille englænder, Tom Carroll igen! Efter hyringen af Pocchetino, hvad tænker i så om hans fremtid i klubben? Jeg har da personligt et lille håb om han måske kan bringe ham noget godt ligesom han har gjort ved en række spillere i Sotton.