Manglende angribere i truppen

spursfcs billede
Offline

Jeg er jo så en af dem som mener vi kun har en deciderede angriber i truppen nemlig Kane. Synes det er talentløst at vi kun har en angriber, og som jeg skrev i replikboksen, så ville jeg skrige af grin hvis vores lokale 2. divisionshold kun havde en angriber.

Hvilket vel også er derfor at Son mærkelig nok er blevet angriber på hjemmesiden, man ville vel ikke udadtil sige at man kun havde en angriber.

Både Clint og Son er købt som wing og ikke angribere, det føler jeg mig overvist om.

 

Poch sagde følgende efter Stoke kampen, hvor Kane igen havde været en katastrofe:

Pochettino admitted Tottenham must still do business. “We need one or two more players, yes,” he said.

 

Det var altså efter Clint var signet at ovenstående blev sagt. Poch ville have en angriber mere i truppen og det fik han desværre ikke.

Poch har kæmpe problemer hvis Kane ikke snart levere, og hvem skal spille angriber i EL. Ja, det må jo så blive Clint eller Chadli..

jonaspoulsens billede
Offline

I følge alle statistikker har vi TO angribere i truppen.

Clinton har spillet angriber i hele sin karriere. Hvorfor skal han ikke kunne fortsætte det hos os?? Det kan godt være at Poch også gerne vil bruge ham på kanten, men det ændre ikke det fact at manden er angriber.

Dier er vel også stadig forsvarer selvom Poch ser ham som DM pt. Til dem som ikke kender Clinton har jeg fundet lidt stats til jer.

Sidste sæson spillede han 30 kampe i den franske 1 division. I de 30 kampe scorede han 7 mål og lavede 8 assist. Det betyder at han var indvolveret som målscorer eller oplægger i hver anden kamp han deltog i.

I stort set alle kampe spillede Clinton på toppen i et to mands angreb sammen med Lazette.

http://www.transfermarkt.com/tottenham-hotspur/startseite/verein/148/saison_id/2015

http://www.transfermarkt.com/clinton-njie/leistungsdatendetails/spieler/241119/wettbewerb/FR1/verein/1041

 

Så vil gerne have et svar på hvorfor manden pluselig ikke er angribere mere?, når han som skrevet har spillet den position hele sin karriere. Er der nogen som kan forklare mig det.

På forhånd tak

 

Mabbutts billede
Offline

Jeg ser en del kampe fra Frankrig og i hvert fald altid ALLE højdepunkter fra weekendens kampe.

Her har jeg set "Bill" Clinton spille på Fløjen, som hængende Angriber og nogle ganske, ganske, ganske få gange helt fremme, ved skader til ham Lazette, som normalt ligger helt fremme i Lyon.

Jeg er dog sådan set ligeglad med, hvad vi kalder Clinton, bare han kan levere varen, såfremt han skal spille Spids for os og det kan han meget hurtigt komme til, for Kane er da' nærmest helt umulig pt. og såfremt Clinton kan score mål for os, så er vi vel ALLE glade herfor !?

Men, jeg tror helt klart, at vi igen går efter en ÆGTE Spids, til at afløse Kane i januar, som vi også gjorde i hele denne sommer !?

NB: Så tror jeg forøvrigt personligt på, at Clinton får chancen i Europa, for den som sagt nævnte Kane, der helt har tabt sin dræber instinkt i Tottenham, for på Landsholdet har han jo scoret mål, selvom han kun har været reserve.

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Inden folk går i selvsving over Kane, så husk på at drengen kun er en 20-21 år. Lig dertil at han spillede stort set alle kampe fra oktober måned sidste sæson. Dertil har han heller ikke fået lang sommerferie grundet U21 EM, og i lands kamps pauserne i denne sæson har han været ude med England.

At der kommer udsving, er ganske naturligt. Derfor håber jeg også at Clinton snart er klar til at aflaste

spursfcs billede
Offline

Jonas det er jo netop det der er problemet. Man kan da ikke kun have Kane i truppen, og så håbe på at han kan spille alle kampe og samtidig tro på at han fortsætter sit niveau fra det sidste 3/4 af sæsonen.

Derfor ville Poch jo også have en angriber mere i truppen. SB fik han ikke, og nægter simpelthen på at tro at der ikke var andre emner i spil. Man kan sgu da ikke kun have en spiller på listen. Og Jonas du tror at Poch er tilfreds med det? Så er du godt nok naiv, hvilken træner vil være tilfreds med en angriber?

jonaspoulsens billede
Offline

Jamen Jacob for pokker. Vi har jo også Clinton!!!! Manden som har spillet angriber hele sin karriere. Hvorfor kan ikke spille angriber hos os, når han kunne i Frankrig og kunne i EL. Det er jo helt sort.

Hvordan kan en mand som har været angriber hele sit liv, pludselig ikke være angribere mere? Er Toby så heller ikke forsvarer mere, og hvad med Son. Hvad faen er han.

 

spursfcs billede
Offline

Poch ville have 1-2 spillere efter Stoke kampen. Clint blev købt inden Stoke kampen.

Når Poch siger han vil have 1-2 spillere efter Stoke kampen hvor Kane har været en katastrofe, så må det da betyde at Poch ønsker en angribere mere. SB gik man 100% efter, så det passer jo.

Poch fik ikke den angriber, og derfor at han og os alvorligt på skideren, og lige netop derfor mener jeg som den eneste åbenbart at vores trup er blevet svækket.

 

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/118061...

jonaspoulsens billede
Offline

Ja og han fik en spiller i Son. Derudover forsøgte vi med SB og Wayama.

Men det ændrer jo ikke det fact at Clinton er angriber. Måske Poch gerne ville have at vi havde tre angribere i stedet for 2?

spursfcs billede
Offline

Jonas du sagde tidligere at Son ikke var angriber. Så kan fik IKKE en angriber.

Ja, så lad os lege med den tanke at Clint er angriber. Og at Poch ville have 3 angribere i stedet for 2, det ændre ikke på at han ikke fik en angriber mere som han ønskede sig rigtig rigtig meget.

jonaspoulsens billede
Offline

Det kan godt være at han ikke fik tre.

Men facts er at vi pt. har to angribere i truppen i Kane og Clinton. Det er endda to meget forskellige angribere. Personligt så mener Clinton en del om SB. Lille og hurtig og meget pågående

Mabbutts billede
Offline

Som tidligere nævnt, heroppe over et eller andet sted, så er jeg hammerende ligeglad med, hvad vi kalder Son og hvad der er hans bedste og normale plads, når bare han kan score mål og gøre vort Angreb farligere, om det så er fra Fløjen, eller som hængende Angriber på 10'ern, så rager det mig, når "bare" han kan bidrage med noget positivt. !?

Men lad mig alligevel citere TOTTENHAM OF MY MIND der skriver følgende:

PÅ KLUBBENS EGEN WEBSTED STÅR DER: At man har gjort et PATETISK.... forsøg på, at løse PROBLEMERNE ved, at OMKLASSIFICERE Son som Angriber...... og det har gjort Fansene både fustreret og meget rasende !!!

Eller frit oversat til Dansk, at man ikke har købt en ægte TANKCENFORVARD til afløsning af Kane.

 

 

 

Ethievants billede
Offline

 Nå skal jeg lige lege med her

Fucking iPad lort

spursfcs billede
Offline

jonaspoulsen skrev:

Men facts er at vi pt. har to angribere i truppen i Kane og Clinton. Det er endda to meget forskellige angribere. Personligt så mener Clinton en del om SB. Lille og hurtig og meget pågående

Ja, i din verden er det facts.... Men i vores andres verden har vi kun en angriber (se afstemning)

 

jonaspoulsens billede
Offline

Ja men fordi i mener det, så ændrer det ikke på at manden har spillet som angriber hele karrieren.

Månen bliver heller ikke lavet om til ost, fordi hovedparten af Spurs.dk mener det.

Jeg forholder mig bare til facts og ikke så meget andet.

spursfcs billede
Offline

 Så hvis Poch køber en angriber til midtbanen, så er han stadig købt til angrebet? Og er han så stadig angriber? 

Clint er ikke købt som angriber (IMO), det står soleklart for de fleste herinde. Derfor påstår jeg at han slet ikke passer som angriber i Poch's formation med en angriber.

jonaspoulsens billede
Offline

Jamen det er en anden sag Jacob. Clinton er klart bedst i et tomands angreb. Men som må Poch jo ændre formation. Du skrev jo også at han gerne ville spille 4-4-2 engang i mellem.

Men SB er jo heller ikke en spiller som kan spille alene på toppen. Så ham ville du vel heller ikke betegne som angriber?