Status og forventninger til næste sæson

superspurss billede
Offline
Bliver Gareth Bale i klubben?

Så er sæsonen slut, og det er tid til at gøre status og til at se fremad. Det er med bitter smag i munder, at vi har har slået klubben pointrekord i Premier League-tiden. Endnu engang har vi formået at formøble et solidt forspring, og har måtte se lokalrivalerne snuppe den sidste plads i det forjættede land, et sølle point foran os!

Men selvom sæsonen slutter med bittert, så har der også været positive oplevelser undervejs. Bales episke præstationer og evne til, ene mand, at holde os med i kampen om CL-pladserne, har været intet mindre magiske. Sejren mod Manchester United står også tydeligt i hukommelsen, og hvilken følelse det var, at bryde vores forfærdelige statistik på Old Trafford. Yderligere har vi også taget skalpe mod City og Arsenal og har ikke haft "dobbeltnederlag" til nogen hold, hvilket jeg mener er et tydeligt tegn på, at der er meget kvalitet på vores hold.

Når man kigger fremad mod næste sæson, så mener jeg der er et rigt fundament at bygge videre på. Først og fremmest får vi to bærende spillere tilbage i Sandro og Kaboul. Kaboul var fantastisk i forrige sæson, men det er svært at spå, om han kan genfinde sit niveau. Kan han det, så får vi en fantastisk hurtig og adræt forsvarsspiller tilbage, som jeg ser danne en fantastisk forsvarsakse sammen med Vertonghen.

Målmandsposten virker sikret mange år frem, og jeg har kun været imponeret af Lloris, han er virkelig verdensklasse, og jeg tror kun han bliver bedre. Det kan overvejes, om der skal hentes en ny reservemålmand, da man må sige, at selvom Friedel er dygtig, så er det vidst tide at skifte.

Begge vores backer har været et problem igennem sæsonen, ikke kun venstrebacken. Walker har nogle gode drives op ad banen, og hans hurtighed er svær at matche, men det ændre ikke på hans tydelige placeringsproblemer, hovedløse handlinger og generelle manglende defensive forståelse. Det er ting som skal arbejdes med over sommeren, men mener at vi bør have en back-up, som kan presse ham.
På venstrebacken er der blevet roteret igennem sæsonen. Her mener jeg ikke dem vi har er på niveau, og her skal der hentes en erstatning som kan gå direkte ind på holdet. Om man så skal sælge Naughton eller BAE, eller om de skal blive som reserve til hver sin side, det vil jeg ikke gøre mig klog på.

På den centrale midtbane ser jeg stor styrke. En akse med Dembele og Sandro (og en kreativ foran) er virkelig noget jeg synes om. Stærk, fysisk midbane som kan skræmme de fleste, som har et stærk drive med bolden, og som samtidig kan spille fodbold. Jeg vil dog håbe, at vi kommer til at se flere mål fra den del af holdet, især Dembele har skuffet mig på det punkt.
Jeg vil være okay med at Parker bliver, han er en god spiller og jeg tror han betyder meget i truppen. Og eftersom vi skal spille i fire turneringer, så skal han nok kunne få en god potion kampe. Samtidig håber jeg at Tom Carroll får mere spilletid, synes virkelig han er et talent. Huddlestone og Livermore mener jeg tilgengæld har udspillet deres respektive roller. Sigurdson er jeg i tvivl om, men han bør få en sæson mere, inden jeg vil afskrive ham. Holtby glæder jeg mig også til at se noget mere, men er ikke helt sikker på, hvordan han vil blive brugt på banen.

På højrekanten er jeg stadig glad for Lennon, og med Townsend på vej op, så tror jeg vi er dækket godt af der.

På venstrekanten har vi Bale (ja, ja, ved han spiller mange steder, men jeg sætter hans udgangspunkt der), og han behøver vidst ikke nærmere retfærdiggørelse. Men Bale spiller ikke kun der, og han kan ikke spille alle kampe, så jeg mener at vi skal have en reel kantspiller til venstresiden, for hverken Sigurdson, Holtby eller Dempsey er egentlige kanter, og det hæmmer vores spil, at alt bliver samlet så centralt.

Det kreative offensive midt er svær. Vi har i princippet mange spillere, som kan dækker den, heruden Sigurdson, Dembele, Holtby og Bale, men ingen af dem (Bale undtaget) er af rette type eller kvalitet. Hele sæsonen igennem har vi manglet kreativitet på den offensive midtbane, hvilket både kan ses på vores målscore, men også hvor mange mål Bale har måtte skabe på egen hånd. Vi skal have en reel offensiv midt, som helst samtidig skal være flexible, så han og Bale kan bytte plads i løbet af kampene. Moutinho vil være et fantastisk køb, men jeg tvivler på ham. Belhanda og Dzagoev har tidligere været nemt, og en spiller som Isco har man også lov til at drømme om.

Angrebet... Det har godt nok været en sløj fornøjelse denne sæson, og mange sidder sikkert med følelsen af, at havde vi hentet en målscorer i vinter, så var situationen i dag en anden. Adebayor og Defoe har tilsammen scoret færre mål en Bale, og Ade især har været pinlig gennem hele sæsonen (nej, to gode kampe til sidst retfærdigegør ikke han tilstedevælse), og jeg kan ikke se andet end, at vi skal gøre alt for at afskippe ham. Dette kan blive svært, da spilleren nærmer sig 30, intet har vidst i sæsonen og sidder på en hæftig lønseddel. Defoe startede sæsonen udemærket, og mit Tottenhamhjerte ser ham blive i klubben.
Jeg mener at vi med et salg af Ade skal anskaffe os to angribere. Vi skal have en flyvefærdig angriber, som kan gå direkte ind på holdet, og så vil jeg gerne have en yngre udviklingspiller, som med tiden skal overtage for Defoe. Higuain, Villa, Benteke er blevet nævnt som kommende Tottenhamspillere, og alle af de tre ville glæde mig. Benteke ser jeg i særdeleshed som en spiller, der vil kunne gøre det rigtig godt i klubben. Drømmespilleren hedder for mig stadig Damiao, men jeg tror at den saga er forbi, og orker heller ikke endnu et transfervindue med rygter om ham.

Mit bud på en A-opstilling næste sæson (man har lov at drømme)

                           Lloris

Walker - Kaboul - Vertonghen - Coentrao (magler et bedre/billigere bud i dette øjeblik)

                Dembele - Sandro

           Lennon - Moutinho - Bale

                         Benteke

Bænk: Defoe, Holtby, Dawson/Caulker, Dempsey (måske en ny venstrekant), Naughton, Friedel (evt. en yngre model) og Sigurdson (måske Tom Carroll)

Får en hold som ligner det her, så mener jeg at vi har et hold, som kan spille med om de helt sjove placeringer. Jeg mener at den centrale akse på holdet ser utroligt stærk up. En rygrad med Lloris, Kaboul, JV, Dembele og Sandro vil give alle hold problemer, og det er alle spillere i en perfekt alder. For vi dertil tilføjer offensiv kreativitet, en angriber med mål i støvlerne, samt en kæmpekontrakt til det walisiske vidunder, så synes jeg det er et utrolig slagkraftigt hold, som samtidig indeholder noget af den bredde, som jeg har savnet gennem denne her sæson.

Det er selvfølgelig ikke billigere spille som holdet mangler, og det er jo altid tvivlsomt om Levy vil op med læderet, men hvis man ikke må drømme stort, så skal man helt lade være.... COYS         

 

- Ceterum censeo Emirates esse delendam

Thomas91s billede
Offline

Endelig noget jeg kan være med på! 

 

 

Jeg er rimelig enig med dig omkring det meste du har skrevet. 

Jeg er dog lidt i tvivl i forhold til de spillere du gerne ser os købe!
Kunne jeg vælge blandt mulighederne på markedet. Var benteke stadig ikke i top 3 over angribere. 
Selvfølgelig har han haft en god sæson og han er ung? men så vi ikke os ade lave en god sidste sæson?

Jeg vil hellere end gerne se moutinho og coentrao, men som det ser ud lige nu. Hvor skal pengene dog komme fra? 

Jeg læste et indlæg på GGTH,  omkring at klubbens ejer efter aftale med Levy ville tilfører en pose penge, så snart de havde en træner de betroede det til. Jeg håber at det er sandt, da jeg godt kunne tænke mig at modsat andre projekter rundt omkring i verden hvor en ny træner får x antal penge, er det her et sammenspillet hold der bare skal bruge nogle tilføjelser og en træner der allerede har spillet sit system ind.

 

Jeg håber og beder til de højeste fodboldguder. Hvertfald ser min drømmeopstilling til næste sæson således ud.

 

                   Lloris
Walker Kaboul Vert Coentrao

         Sandro Dembele

Lennon    Moutinho     Bale

                Damiao

 

Det her ligner meget den opstilling du har, men jeg ville så gerne have et par ting anderledes.

Dette er selvfølgelig udgangspunktet. Men jeg ville så gerne have en Christian Atsu fra porto, hvis ikke damiao så jackson martinez fra porto, jeg kunne os godt tænke mig at f.eks. dempsey røg videre for en sum penge og at huddle og livermore fulgtes ud af døren. For ikke at glemme BAE der ikke i mine øjne har en videre fremtid i klubben.

Det gør at vores bænk så ville bestå af : Holtby, Sigurdsson, Friedel, Daws, Atsu og caulker.

Hvad der skal ske med rose, townsend og tom carroll er et spørgsmål, men jeg forventer os vi løber ind i flere skader og det altid godt at have noget backup. 

 

Lupuss billede
Offline

 Gode indlæg - spændende læsning.

Jeg synes dog, at vi skal beholde Dempsey. Han er en udemærket squad-player, der har scoret flere vigtige mål for os i år. Hvis vi igen skal satse på alle turneringer, så bliver der brug for en endnu bredere bænk næste sæson, og jeg tror på, at han stadig kan gøre gode indhop. 

Thomas91s billede
Offline

 Jeg kan bare ikke se hvor dempsey skal spille?

han har i denne sæson spillet på fløjen og der synes jeg ikke han har været god nok?
Det kan godt være mig, men kommer townsend og en ekstra fløj, har vi så brug for dempsey?

Den offensive midt, ser jeg ikke dempsey spille på, der burde vi have spillere der bedre på den position.

Lindbergs billede
Offline

 Som frygtet blev den her sæson en skuffelse fordi klubben undlod at hente forstærkninger til vores tandløse angreb i vinterpausen. En skam man ikke valgte at bruge pengene der for så at få et bedre afkast i fremtiden - så langt kunne vores ledelse ikke se i vinters. Forhåbentligt kan de se lidt længere frem i sommerpausen.

Hvis vi kan få nogen til at give 5-6 m pund for ade så synes jeg han skal sælges. Han er og blive en mini-crouch, der bare ikke har hurtighed eller teknik til at gøre sig i Englands top 4. Til gengæld skal vi så hente hvert fald to gode angrebere. Det kan blive svært, men det er der vi virkelig mangler.

Deruover så kunne tiden måske være kommet til at vi skal sige farvel til min favorit Tom Huddlestone på den centrale midt. Når alt kommer til alt så er han for langsom og for dårlig mand mod mand til vi kan bruge ham i vores start 11. Hvis han kan affinde sig med en bænkplads er han en fin back-up og han kan få spilletid i EL. Men har vi Dembele klar så må han altid være foran. Dembele har dog ikke de samme evner for fordele spillet som Huddlestone har. Jeg har også svært ved at se Holtby eller Sigurdson være vores spilfordeler. Vi leder reelt stadig efter en afløser til Modric.

Det bliver også spændende at se på forsvaret. Med Kaboul tilbage har vi en overflod af gode centrale forsvarsspillere. Det er sikkert at hverken Coulker, Dawson eller Kaboul vil affinde sig med en reserveplads. Der kan selvfølgelig ske skader, men det er rimelig store profiler at holde på bænken.

Derudover så håber jeg vi får Danny Rose hjem og etableret på førsteholdet. Vi bør så sælge BAE, hvis vi kan få en pose penge for ham og så må Naughton og Rose kæmpe om den venstre back. De er begge to gode talentfulde backs.

Dertil har vi Townsend som også kommer hjem. Jeg har store forventninger til ham efter en pæn sæson hos QPR. Det er godt at have lidt mere at skyde med på fløjene, når Lennon ikke altid er fit.

I alt vil jeg sige at vi mangler to angribere og en ordentlig afløser for Modric.

Og så skal vi holde på Bale!

Norgaard86s billede
Offline

Største skuffelse i år har været det offensive spil og vores mangler i at skabe chancer mod kompagte modstandere. 

AVBs første sæson er godkendt og har tidlid til at ovennævnte forbedres væsentligt med de rigtige offensive forstærkninger i sommervinduet. Vores centrale midtbane er for ringe pt. til at skabe spillet. De er alle fysiske stærke og gode defensivt, men offensivt synes jeg det halter. Lad os få en ny "Modric". 

Tegningen til noget bedre tror jeg kommer og synes AVB har fået implementeret tydeligt, hvordan han vil spille. Nu mangler enkelte brikker blot for at kunne udføre det. 

72 point er imponerende i første sæson og vi har været helt fri for at se holdet falde helt sammen. Det tilskriver jeg en god organisation. Skuffet over det ikke giver CL i år, men omvendt har alle øvrige hold over os spillet bedre.

 

Mine tre største ønsker til næste sæson:

1) Bedre spil. Især på hjemmebane. 

2) En pokal. Spil for at vinde Europa League og FA-Cuppen. Det er vi ikke for store til.

3) Vi ender over Arsenal 

 

 

Chantelous billede
Offline

 Hmm... Som Adebayor spillede i sidste sæson, så var han vel en klasse angriber ikke?

Altså.. De sidste 4-5 kampe i den her sæson har han lignet den spiller han var i sidste sæson, hvis vi så også lader ham være med til sæsonoptakten osv. Så tror jeg faktisk ikke vi vil få noget problem på den plads i næste sæson. Jeg siger behold Ade. Sælg Defoe og køb 1-2 spillere der mindre om Ade's type og kan spille pladsen som alene angriber. Den plan jeg kom med der vil jeg kun have hvis vi beholder Bale. For sådan som jeg ser det, skal Bale være bagved angriberen i en fri rolle. Derfor kan vi kun have 1 angriber og der duer en spiller som Defoe bare ikke.. Så derfor mener jeg vi bør hente 1 angriber mere, en som Benteke eller Damiao, beholde Adebayor. Bruge Townsend på venstre, Bale bagved angriberen, Lennon på højre, Købe en ny wing der kan stå ind for Lennon/townsend eller helt overtage for Townsend. 

Lloris

Walker, Kaboul, Vert, (Som venstre back mener jeg vi skal sælge BAE og enten bruge Rose eller købe en ny)

Til forsvaret vil vi så have Naughton, Fryers, Caulker, Dawson + en ny eller Rose

Lennon, Sandro, Dembele, Townsend/ny fløj

Til midtbanen vil vi så have, Holtby, Carroll, Livermore, Parker, Huddlestone og Towsend/eller en ny fløj

Bale ( Bale vil så ligge bagved angriberen og her ville Gylfi være den perfekte indskifter, imo. Måske Dempsey?)

Adebayor/eller en ny 

I angribet mener jeg Adebayor er en klasse, hvis han vel og mærke spiller som i forrig sæson og i slutningen af denne, ellers er han ubrugelig og skal skiftes ud. Der skal selvfølgelig ingen chance tages så en ny spiller til angrebet i stil med Benteke/Damiao ser jeg helst komme ind. 

Det største problem med vores offensive spil er vores fløjspil, (imo) Bale er trukket væk fra kanten og Lennon spiller svingende. Vi er godt med på midten men der er ingen der tilbyder sig ud af i vores spil. Ind med nye fløje og jeg tror vores spil bliver fantastisk igen. Holtby, Gylfi, Dempsey.. De fungere bare ikke som fløje.

Jeg håber at vi næste sæson fokusere 100% på EL OG PL. Hvis vi ikke kan få en top 4 og på samme tid fokusere på en anden turnering så kan vi heller ikke klare os i CL. 

superspurss billede
Offline

Jeg ville være meget tilfreds med en Ade som sidste sæson, men han er og bliver en kæmpe lottokupon. Og selv i hans gode sæson havde han til tider flere kampes udfald, så en drømmekamp á la Newcastlekampen og så tilbage.. Det er simpelthen for ustabilt til min tålmodighed og for ustabilt for et tophold. Og selvom han er god i boldomgangen, så brænder han simpelthen også for meget til at være eneste spids, også selvom Bale ligger bagved og hamrer dem ind på stribe. Derudover så hiver han en fyrstelig hyre, og hvis vi kan komme af med den og et par mio. pund oven i (måske mere, hvem ved? der er gale i russisk fodbold), så siger jeg "ja tak!"

Skal man veje de fire angribere som vi har i spil med hinanden, så kan man vel sige, at Benteke nok er den billigste, når man sætter pris og løn sammen. Han er ung, men det er Higuain og Damiao stadig også, og deres ekstra år gør dem måske mere interessante. Villa er nok den billiste, og i mine øjne den bedste på nuværende tidspunkt, men han har ikke alderen med sig, og der er ikke nogen muligheder for at tjene penge på ham senere, så han vil med sikkerhed være ren udgift. Derudover kunne jeg forestille mig, at han er den af de fire, som vil have den højeste løn.

Så er det en dark horse i Remy fra QPR. Man kan forestille sig at han skifter klub, han vil være forholdsvis billig i pris, men hæver en hypå på op mod 100.000 i QPR, og det skal han simpelthen ikke have hos os! Han er også på en lavere niveau end de fire andre, men kunne være en godt bud, hvis vi skal hente mere end en angriber.

Personligt drømmer jeg nok mest om Damiao. Higuain er jeg i tvivl om, ved ikke hvordan det vil være at gå "et skridt ned" så tidligt i karrieren. Bange for at han kommer til at mangle motivation. Holder han derimod niveau, så er han lige så højt på min seddel som Damiao. Villa er bare klasse og jeg er sikker på han vil score 15+ i ligaen, hvis ikke mere, men han skal kun købes sammen med en anden yngre angriber. Benteke er i mine øjne den mest sandsynlige, og jeg ser ham meget gerne i klubben. Han er ung, stærk og målfarlig, og han passer rigtig godt som eneangriber. Han har virkelig mange facetter i sit spil og han kommer kun til at udvikle sig mere de næste år.

Men spændende blive det.. Vi ender sikker med en sekundaangriber som ingen har hørt om.. Altid noget der ikke er slutrunde til sommer...

- Ceterum censeo Emirates esse delendam

blanges billede

 Syntes faktisk vi har haft en god sæson, når vi ser hvilke profiler vi mistede inden sæsonstart. Tabet af VDV og Modric har gjort at vi ikke havde ret meget at byde på offensivt, samtidig med at især Ade har været usandsynlig pivhamrende ringe (4 gode kamp, max). 

At vi bliver 5 med 72 point er super ærgerligt og skyldes manglende handel i januar. Hvad der gik galt ved jeg ikke, men vi fik ikke den angriber og derfor blev Bale vores eneste trussel, stort set. 

Vi må også erkende at, Chelsea har fået mange point og vise stor stabilitet og det samme gælder Scum. Som jeg øvrigt lavede årets stigning i den spanske midtbane spiller Gasola (nok stavet forkert). Ved godt at den siste sætning falder i dårlig jord hos mange, men om ikke andet syntes jeg at han ville havde været guld hvis han var kommet til SPURS.

At vi har Bale er super og hvis vi kan holde ham til næste sæson, så er vi godt kørende, Vi skal dog have forstærkningen i angreb og playmaker. 

 

Håber vi får handlet tidligt(ønske tænkning), så vi kan få spillet truppen sammen. Håber Holtby viser sit sande jeg og Walker viser større stabilitet. 

 

 

eastupperblocks billede
Online

superspurs skrev:

Så er sæsonen slut, og det er tid til at gøre status og til at se fremad. Det er med bitter smag i munder, at vi har har slået klubben pointrekord i Premier League-tiden. Endnu engang har vi formået at formøble et solidt forspring, og har måtte se lokalrivalerne snuppe den sidste plads i det forjættede land, et sølle point foran os!

Men selvom sæsonen slutter med bittert, så har der også været positive oplevelser undervejs. Bales episke præstationer og evne til, ene mand, at holde os med i kampen om CL-pladserne, har været intet mindre magiske. Sejren mod Manchester United står også tydeligt i hukommelsen, og hvilken følelse det var, at bryde vores forfærdelige statistik på Old Trafford. Yderligere har vi også taget skalpe mod City og Arsenal og har ikke haft "dobbeltnederlag" til nogen hold, hvilket jeg mener er et tydeligt tegn på, at der er meget kvalitet på vores hold.

Når man kigger fremad mod næste sæson, så mener jeg der er et rigt fundament at bygge videre på. Først og fremmest får vi to bærende spillere tilbage i Sandro og Kaboul. Kaboul var fantastisk i forrige sæson, men det er svært at spå, om han kan genfinde sit niveau. Kan han det, så får vi en fantastisk hurtig og adræt forsvarsspiller tilbage, som jeg ser danne en fantastisk forsvarsakse sammen med Vertonghen.

Målmandsposten virker sikret mange år frem, og jeg har kun været imponeret af Lloris, han er virkelig verdensklasse, og jeg tror kun han bliver bedre. Det kan overvejes, om der skal hentes en ny reservemålmand, da man må sige, at selvom Friedel er dygtig, så er det vidst tide at skifte.

Begge vores backer har været et problem igennem sæsonen, ikke kun venstrebacken. Walker har nogle gode drives op ad banen, og hans hurtighed er svær at matche, men det ændre ikke på hans tydelige placeringsproblemer, hovedløse handlinger og generelle manglende defensive forståelse. Det er ting som skal arbejdes med over sommeren, men mener at vi bør have en back-up, som kan presse ham.
På venstrebacken er der blevet roteret igennem sæsonen. Her mener jeg ikke dem vi har er på niveau, og her skal der hentes en erstatning som kan gå direkte ind på holdet. Om man så skal sælge Naughton eller BAE, eller om de skal blive som reserve til hver sin side, det vil jeg ikke gøre mig klog på.

På den centrale midtbane ser jeg stor styrke. En akse med Dembele og Sandro (og en kreativ foran) er virkelig noget jeg synes om. Stærk, fysisk midbane som kan skræmme de fleste, som har et stærk drive med bolden, og som samtidig kan spille fodbold. Jeg vil dog håbe, at vi kommer til at se flere mål fra den del af holdet, især Dembele har skuffet mig på det punkt.
Jeg vil være okay med at Parker bliver, han er en god spiller og jeg tror han betyder meget i truppen. Og eftersom vi skal spille i fire turneringer, så skal han nok kunne få en god potion kampe. Samtidig håber jeg at Tom Carroll får mere spilletid, synes virkelig han er et talent. Huddlestone og Livermore mener jeg tilgengæld har udspillet deres respektive roller. Sigurdson er jeg i tvivl om, men han bør få en sæson mere, inden jeg vil afskrive ham. Holtby glæder jeg mig også til at se noget mere, men er ikke helt sikker på, hvordan han vil blive brugt på banen.

På højrekanten er jeg stadig glad for Lennon, og med Townsend på vej op, så tror jeg vi er dækket godt af der.

På venstrekanten har vi Bale (ja, ja, ved han spiller mange steder, men jeg sætter hans udgangspunkt der), og han behøver vidst ikke nærmere retfærdiggørelse. Men Bale spiller ikke kun der, og han kan ikke spille alle kampe, så jeg mener at vi skal have en reel kantspiller til venstresiden, for hverken Sigurdson, Holtby eller Dempsey er egentlige kanter, og det hæmmer vores spil, at alt bliver samlet så centralt.

Det kreative offensive midt er svær. Vi har i princippet mange spillere, som kan dækker den, heruden Sigurdson, Dembele, Holtby og Bale, men ingen af dem (Bale undtaget) er af rette type eller kvalitet. Hele sæsonen igennem har vi manglet kreativitet på den offensive midtbane, hvilket både kan ses på vores målscore, men også hvor mange mål Bale har måtte skabe på egen hånd. Vi skal have en reel offensiv midt, som helst samtidig skal være flexible, så han og Bale kan bytte plads i løbet af kampene. Moutinho vil være et fantastisk køb, men jeg tvivler på ham. Belhanda og Dzagoev har tidligere været nemt, og en spiller som Isco har man også lov til at drømme om.

Angrebet... Det har godt nok været en sløj fornøjelse denne sæson, og mange sidder sikkert med følelsen af, at havde vi hentet en målscorer i vinter, så var situationen i dag en anden. Adebayor og Defoe har tilsammen scoret færre mål en Bale, og Ade især har været pinlig gennem hele sæsonen (nej, to gode kampe til sidst retfærdigegør ikke han tilstedevælse), og jeg kan ikke se andet end, at vi skal gøre alt for at afskippe ham. Dette kan blive svært, da spilleren nærmer sig 30, intet har vidst i sæsonen og sidder på en hæftig lønseddel. Defoe startede sæsonen udemærket, og mit Tottenhamhjerte ser ham blive i klubben.
Jeg mener at vi med et salg af Ade skal anskaffe os to angribere. Vi skal have en flyvefærdig angriber, som kan gå direkte ind på holdet, og så vil jeg gerne have en yngre udviklingspiller, som med tiden skal overtage for Defoe. Higuain, Villa, Benteke er blevet nævnt som kommende Tottenhamspillere, og alle af de tre ville glæde mig. Benteke ser jeg i særdeleshed som en spiller, der vil kunne gøre det rigtig godt i klubben. Drømmespilleren hedder for mig stadig Damiao, men jeg tror at den saga er forbi, og orker heller ikke endnu et transfervindue med rygter om ham.

Mit bud på en A-opstilling næste sæson (man har lov at drømme)

                           Lloris

Walker - Kaboul - Vertonghen - Coentrao (magler et bedre/billigere bud i dette øjeblik)

                Dembele - Sandro

           Lennon - Moutinho - Bale

                         Benteke

Bænk: Defoe, Holtby, Dawson/Caulker, Dempsey (måske en ny venstrekant), Naughton, Friedel (evt. en yngre model) og Sigurdson (måske Tom Carroll)

Får en hold som ligner det her, så mener jeg at vi har et hold, som kan spille med om de helt sjove placeringer. Jeg mener at den centrale akse på holdet ser utroligt stærk up. En rygrad med Lloris, Kaboul, JV, Dembele og Sandro vil give alle hold problemer, og det er alle spillere i en perfekt alder. For vi dertil tilføjer offensiv kreativitet, en angriber med mål i støvlerne, samt en kæmpekontrakt til det walisiske vidunder, så synes jeg det er et utrolig slagkraftigt hold, som samtidig indeholder noget af den bredde, som jeg har savnet gennem denne her sæson.

Det er selvfølgelig ikke billigere spille som holdet mangler, og det er jo altid tvivlsomt om Levy vil op med læderet, men hvis man ikke må drømme stort, så skal man helt lade være.... COYS         

 

Jeg er 99% enig.... Så har ikke så meget at tilføje. Godt indlæg.

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

Ham Sjaels billede
Offline

 er stort set enig i det meste. Men angående angriberen!! Jeg ser en stor mulighed i Dzeko, da han sikkert kommer i overskud hos shitty, når de nu køber en eller anden vild angriber!! Tror på han ville passe perfekt ind i vores spil.

ellers er der som nævnt benteke som den nok største mulighed. Tror hverken på at vi er i stand til at hente Higuain eller den der brasilianer hvis navn jeg har glemt...Wink OG HÅBER IKKE PÅ VI IGEN BRÆNDER ET HEL VINDUE AF PÅ HAM!! Wink

og Villa.....ja ved sgu ikke rigtig...? han er super på hans gode dage, men desværre osse ret skrøbelig hvad angår skader...så er ikke helt hook på ham.

Gomez derimod, ville være super, men desværre nok osse uden for rækkevidde!

så jeg ville foretrække at vi hentede Dzeko og måske Kone i Wigan som reserve sammen med defoe og så skibbede ade med mindre han finder storformen frem igen, som jeg så ikke helt tror på.

På backen så jeg gerne Luke shaw fra Southampton istedet for BAE, men er det realistisk???

og ja så osse gerne Moutinho til den kreative midt.

Udover det synes jeg vi skal have nogle af de unge igang på holdet. En Ceballos og en Pritchard og en Caroll og osse gerne Fryers! Hvis de ikke får chancen.......? man bliver sgu kun modnet af at få en masse kampe på 1 holdet!

Ja de er måske ikke gode nok ENDNU, men hvis ikke de får chancen mere kontinuerligt så bliver de sgu heller aldrig gode nok!

GI DEM NU CHANCEN....det kan sgu være en eller 2 af den blomstrer vildt op Smile

Mabbutts billede
Offline

 Jeg er meget enig i en DM med Sandro og Dembele 

Men, nu er der 3 indlæg, der stiller en reserve bænk op med 7 spillere, hvor der ikke er nogen DM som reserve !?

Den går jo ikke at sælge Parker, Livermore og Huddlestone, således vi ikke har nogen reserve på den DM !!!

Jeg ville beholde Parker (indtil vi har en ny istedet for ham) samt den gode tekniker, men indrømmet langsomme Huddlestone. Så kan man godt sælge Livermore, for han er bare ikke god nok til os.

For ellers skal vi jo hen og købe nye reserver, til den DM det er da' godt nok torske dumt.

Ligesom jeg læste en, som ville sælge klubmanden Dawson.

Det er lige så torske dumt, for så skal vi jo hen og købe en anden..... igen og hvad er lige meningen med det !?

Så det er ikke nok, at skrive man kan tænke sig den og den spiller, uden man tænker på helheden, for vi SKAL være dækket ind med 2 gode spillere på hver plads. For ellers har vi IKKE en chance for, at komme i Top 4

 

 

Thomas91s billede
Offline

 Bale.... 

 

 

Dit indlæg springer mig i øjnene? at du kan mene andre tænker "torske dumt", hvis det virkelig var så dumt at tænke dawson skulle videre? hvorfor var klubben så klar til at sælge ham sidste transfervindue?

Jeg har intet imod hvis vi holder i ham, men vi har bare ikke mulighed for at forstærke forsvaret når vi har 4 til center i forvejen. 

Så skal man ud og tænke om caulker eller kaboul skal ud af klubben og jeg mener stadig caulker er fremtiden! Den mest fysiske stærke vi har!

Hvis det ikke er gået ubemærket hen er dembele ikke en typisk offensiv spiller, så hvis han skulle af forskellige grunde ligge mere defensivt end sin makker på midten tror jeg ikke det ville være noget problem. Derudover burde du måske lige lave en lille research, vores kære tom carroll er ikke offensiv men defensiv midt og efter min mening os en vi allerede nu bør bruge.  Så hvis vi nu kun har sandro, tom carroll og dembele til den "defensive" af de to centrale midtbaner. Så det vel os helt okay? det hænger jo selvfølgelig os sammen med vi skal have en ny central midtbane som er mere ala modric og hvor skulle dembele så spille på banen?

Så medmindre der er mere fra de andre medlemmer som er torske dumt, så må du lige sige til Smile for så skal jeg gerne svarer på det.

 

Dette indlæg var ikke for at snakke ned, blot for at konstatere at det hjælper og snakke pænt og fordi folk ikke har samme holdning som en selv, er der ingen grund til grimt sprogbrug.

 

Thomas91s billede
Offline

Skrev den vidst to gange... :-) 

Mabbutts billede
Offline

 I mine øjne, samt min almindelige forstand, så er det torske dumt, at sælge Dawson, idet vi MEGET KLART har brug for 5 gode midtstoppere og det er måske ikke engang nok !?

I forrige sæson havde vi 7 midtstoppere i vores klub og de 6 var skadet på et tidspunkt, så vores Kroatiske back, måtte på et tidspunkt ind og spille i vort Centerforsvar, som han dog også gør på Landsholdet.

Så mener jeg LIGELEDES  PERSONLIGT at det er torske dumt, at skippe 2-3 af vore DM spillere, for så skal man ud og købe andre ind til de 2 pladser. Undskyld mig, men det er sgu da' torske dumt.

Det kan jo ikke hjælpe noget, at det hold du stiller op, her oppe over, at du kun har 2 DM på banen og INGEN ude på reserve bænken, så her har du godt nok IKKE tænkt dig helt nok om Thomas.

For du og alle vi andre, kan godt glemme alt om Gylfi, Holtby og den unge Tom, kan spille på den DM i nogle år endnu, det er de slet ikke stærke nok til endnu, jeg tror dog det kommer for 2 af dem. Men Gylfi kan ikke spille på den DM.

Se, det er min PERSONLIG MENING og ligesom araya har nogle ret barske holdninger, som IKKE alle kan lide, men så længe det bliver skrevet TAKTISK fornuftig, så må vi ALLE acceptere, at andre har nogle andre holdninger, end dem vi selv har Thomas.

 

 

kcs billede
Offline

@Bale - DiN CAPS-loCk knap drILLer DIG lidT...... Wink

 

Mabbutts billede
Offline

 @kc: Nej, det er min forholdsvis nye "Glenn Hoddle" iPad der gør det....

 

 

Thomas91s billede
Offline

 "i mIne ØjNe HaR mAn KlArT" ... skal jeg overhovedet kommentere på det?

For det første og sidste og ikke mindst mellemste. At have caulker, dawson, kaboul og verthongen til samme centerplads er fint. Men hvem af dem vil affinde sig med 4 valg?? Du bliver nød til at have en trup hvor folk kender deres plads og nægter og tro på caulker vil tage mange flere sæsoner så langt nede i hierkiet. 

Hvad angår den defensive midt, jeg ved ikke om du spiller for meget FM eller fifa? Men hvis du tænker lidt over tingene. Kan Verthongen så godt spille den defensive af de to på midten? det tror jeg nok godt han kan, kan sandro og dembele os det? 

Jeg satser på at vi henter en ny som skal spille den kreative midtbane.

 

Ud fra din viden omkring et hold absolut skal sættes sammen, må jeg dog siger at JEG MENER at du skyder helt ved siden af. Du ser forhindringer hvor andre ser muligheder? Om carroll er klar, hvem af os to har kigget ud i fremtiden fornylig? det er umuligt og afskrive ham! 

 

Jeg har intet imod personlige meninger, men når folk skal hæve sig og prøve og spille bedrevidende ud fra en indgangsvinkel der starter hver sætning med torske dumt. Så har jeg faktisk svært ved at tage det seriøst. 

 

Bogges billede
Offline

Jeg mener ikke det er torskedumt at sælge nogle spillere og erstatte dem med nogle der er bedre.

Mener faktisk tværtimod, at det ville være torskedumt ikke at gøre det.

Mabbutts billede
Offline

 Jeg "opgiver" dig Thomas.

Men, du er dog blevet klar over, at det ikke går med kun 2 DM spillere !?

Men, du er åbenbart endnu IKKE klar over, at 4 CF kan være for lidt !?

For det er FAKTA at vi havde meget store problemer med skader, på pladsen forrige år, hvor vi måtte bruge HB det var som tidligere nævnt, vores Kroatiske back, der på det tidspunkt måtte spille i CF selvom han var langsommere end Huddlestone.

Afslutningsvis, så skal du/vi ikke være sarte herinde på WHD når vi har araya og Gazza herinde (jeg har fået mange svinere og nogen har også været berettiget, dog absolut ikke alle) Men, det må du/vi bare tage med et smil Thomas.

NB: Jeg har forøvrigt overhovedet IKKE afskrevet Carrol på noget tidspunkt (jeg har skrevet, at han pt. overhovedet ikke er moden til den DM men han er måske fremtiden på pladsen om nogle år) så du læser åbenbart, som Fanden læser Bibelen, så den kan du absolut IKKE skyde mig i skoene.

 

 

 

 

 

 

Thomas91s billede
Offline

 Jeg har aldrig sagt det var nok med to defensive midtbanespillere. Det er noget som du planter på mig! 

Jeg mener carroll er god nok nu, hvis han altså får chancen! Jeg har set ham i mange kampe efterhånden og mener han står på spring til at tage skridtet op og få flere kampe. 

Og ham backen du altid snakker om, du glemmer vidst at manden kom fra at have spillet centralt forsvar i sin tidligere klubber og er det ikke os bare sort uheld hvis man har 4 skader samtidig, det har vi hvertfald ikke haft i år! 

Jeg mener 4 centrale er nok og så gerne en ny af den slags i stedet for dawson og det holder jeg fast ved.

At blande andre ind i hvorfor du snakker sådan til andre medlemmer, er det ikke at synke ned?

 

kcs billede
Offline

Jeg er enig med Thomas. 4 Centrale forsvarsspillere bør være nok. Også selvom vi bliver ramt af skader. Jeg mener sågår at AVB og udtalte (vedr Gallas) at han så en udfordring i at have fem centrale midterforsvarere. Men fire er en nødvendighed - og med deltagelse i fire turneringer er der bestemt basis for at de alle fire får fint med spilletid.

IMO vil det dog være megte beklageligt at skille sig af med Daws, der i år har vist sit værd. Han undlod at forlade klubben, selvom han var åbenlyst bagerst i køen. Han kæmpede sig frem, vandt AVB's tillid og viste sit værd. Jovist - der var udfald, men jeg mener vi har brug for hans hjerte. Han er en rigtig anfører. Og hans kompromisløse stil passer godt sammen med en mere spillende type som JV - mener jeg. Med en bagkæde bestående af JV, Daws, YK og Caulker ser jeg ingen grund til bekymring - eller udskiftninger!

Vedr. den unge Carroll så mener jeg også tiden er mere moden til at han skal have spilletid. Og lidt mere end i år, hvor han til tider har vist fine takter, selvom han naturligvis fortsat hører til det 'tynde øl'. Jeg ser ham som en god pasningsspiller der har lidt af det vi havde ved Modders. Uden videre sammenligning i øvrigt. Carroll skal bruges lidt mere, havde lidt flere indhop - og hvis ikke, så bør han lejes ud.

blanges billede

 Ud: Gallas, Bentley, Friedel, BAE, Huddlestone, Livermore, Rose, Ade/Defoe.

Ind: Luke Shaw, Benteke/Damiao/Lissandro, Hulk (hvis det er muligt), Moutinho og Berbatov!

 

Lloris

Walker, Kaboul/Daws. JV, Shaw

Sandro, Dembele/Moutinho

Hulk, Bale, Lennon

Berbatov/Damiao/Benteke/Lissandro/Benteke

kcs billede
Offline

@Mutex - du lever hvis i en drømmeverden Wink Utopi at tro vi kan hive Hulk til os - fra en monsterkontrakt i Rusland. Og selvom jeg personligt er fan af Berba, så er der da ingen ide i at købe en 32-årig spiller fri af en kontrakt....Smile

Jeg er fan af benteke, men efter at AV klarede skærene, så er han sikkert pænt dyr. Men jeg tror uden tvivl han er manden der kan løse vores udfordringer i angrebet.

Mabbutts billede
Offline

 Jeg synes det er rart nok, at der er ganske unge mennesker herinde, der har nogle ambitioner - ingen tvivl om det.

Men, det gør jo ikke noget, at man samtidig er en lille smule realistisk, samt som tidligere nævnt, at man sætter et hold sammen, og det rimelig fornuftig d.v.s. at man skal være dækket dobbelt ind på samtlige pladser (suppleret med nogle unge talenter, med et rimeligt format og talent nok til, at slå endelig igennem om 2-3 år) dertil 2 gode Målmænd og igen et stort ungt talent som 3. Målmand.

Det hold (uden det skal være en debat mellem dig og mig Thomas91) men du bliver jo ved med... at svare igen og det er også fint nok med mig, jeg synes "bare" der er noget du har misforstået !?

For det første, så har jeg overhovedet IKKE afskrevet Caroll jeg betragter ham som fremtidens spiller og pt. mener jeg han skal spille lidt ind imellem på den OM for han fylder pt. alt for lidt på den DM !?

Så mener jeg du gætter lidt på, at Verthongen kan spille på den DM !?

For han har jo ikke prøvet det i den Engelske PL men derfor kan det godt være han kan det om et par år !? 

Men, han kan spille en fremragende VB det langt over BAE samt Naugton og Rose i mine øjne.

Jeg er nemlig totalt enig med dig vedr. det hold du har sat op - søndag den 19/5 kl. 23.42 !!!

For jeg ville inderligt håbe, at vi kunne få fat i Moutinho, jeg tror bare IKKE det er realistisk, jeg er også totalt enig med dig i VB Coentrao og jeg er såmænd også enig med dig i Damião !!!

Men, det er desværre bare IKKE realistisk Thomas91 !!!

Så påpegede jeg som nævnt, at man skulle sørge for, at vi var fornuftigt og dobbelt dækket ind på samtlige pladser, for det hjælper ikke noget, at man stiller en reserve bænk op uden DM spillere, som du gør i søndags.

Så ved jeg selvfølgelig godt, at min nævnte HB var Couluka og såfremt du også vil have fornavnet så er det Vedran........ og han har i alle andre klubber, næsten altid spillet i det CF og det har han næsten også altid på det Kroatiske Landshold. Det på trods af, at han var og er lige så langsom som en Skovsnegl, derfor spillede han også mange svage kampe for os. Som ham vi hentede fra Skotland på HB og jeg kender godt hans navn.... Alan Hutton.

Så nævner du 4 CF er nok og her er jeg OGSÅ enig med dig !?

Såfremt det er uden JV i det CF for ham vil jeg gerne have ud på VB for han vil være meget farlig, når han kommer med frem i venstre side af banen. For han kan i modsætning til Naugton lægge et bold ind over med sit venstre ben, det i fuld løb mod hjørneflaget. Han kan også trække ind i banen og derved har vi et angrebsvåben mere, som vi også har det i Walker i banens højre side. 

LIDT HISTORIE OG KUN TIL DIN ORIENTERING THOMAS91 

Jeg så i sort/hvid TV den Engelske Pokalfinale i 1961 hvor Tottenham vandt med  2 - 1 over Leicester og selvom min Morfar sagde dengang, at jeg skulle holde med Tottenham (for de var også lige blevet Engelsk Mester) så gjorde jeg det ikke efter denne kamp.

Så var Tottenham også i Pokalfinalen året efter og vandt denne med 3 - 1 over Burnley. Som jeg igen så i TV sammen med min Morfar der igen var "efter mig" idet som han sagde det, der kan du se hvad jeg sagde sidste år, at Tottenham er bare de bedste og herefter holdt jeg med SPURS fra sæsonen 1962 - 63.

Jeg var dog først helt solgt til Tottenham, efter Finalen i Europa Cuppen for Pokalvindere nede i Amstedam og det var i en kamp mod Alt. Madrid, der blev udspillet på kryds og tværs, idet de blev tværet helt ud af banen, med en 5 - 1 sejr til SPURS jeg glemmer aldrig denne sort/hvide kamp i TV og herefter var jeg kæmpe fan af dem, det især af Jimmy Greaves.

Jeg har også den påstand, at var vores helt store strateg dengang i 62 (tror jeg nok) John White ikke blevet slået ihjel af et Lyn, så havde vi måske fået et par Mesterskaber mere og måske var vi blevet Europas bedste. Idet vi meget uheldigt og meget knebet blev slået i semifinalen af Benfica med 3 - 4 i 62 og Benfica udspillede totalt Manchester United i Finalen.

Så de glade 60'erne passer fantastisk godt på Tottenham Hotspur, for vi nåede også at vinde Pokalfinalen i 1967 mod Chelsea med 2 - 1 den så jeg også i TV og det var en fremragende kamp. Hvor jeg især blev imponeret af Pat Jennings, den suverænt bedste Målmand der nogensinde har været i SPURS

Selvom du ikke mente Thomas91 at jeg kunne et enkelt navn, så får jeg dog skyld for af familien og især som et maridt for min Kone, at jeg kan samtlige Tottenham hold i hovedet og det lige fra det fantastiske hold i 1961 og det er selvføgelig ikke altid lige sjovt at høre på, når jeg nævner alle de gode hold vi har haft. Det især holdet fra slutningen af 70'erne og op i 80'erne, med Glenn Hoddle og Ardiles samt mange flere.

Det var ganske ufatteligt, at dette hold aldrig blev Engelsk Mester, for vi var flere år i træk blandt favoritter og vi spillede også noget ganske seværdigt fodbold, med den bedste centrale midtbane, som vi nogensinde har haft med Hoddle og Ardiles. Ikke noget jeg bare påstår, for det var og har den Engelske presse også altid skrevet.

Ikke mere fra Karl - Ejnar Bookend og hermed fortsat god sommer til alle og jeg drømmer også om Thomas91 at du får ret og det bare 1 - 2 af dine 3 nævnte nye spillere, for de er alle 3 i den absolutte topklasse.

 

 

 

Golics billede
Offline

 Mine forventninger til næste sæson er rimelig straight forward.
Først og fremmest skal vi have nogle signings til at styrke de mindre besatte pladser.
I det offensive så jeg godt en Younes Belhanda fra Montpellier, og en upcoming kant, i form af Christian Atsu (Han er hurtig!). 
I angrebet er det faktisk ufattelig svært, fordi vi ønsker alle de helt store stjerner som Higuain og Benzema, men jeg kunne egentlig godt tænke mig en Wilfried Bony og en Aubameyang, de skal nok give os god styrke, fart og målfarlighed til billige penge. 

I forsvaret synes jeg i princippet vi er godt dækket ind, Gallas synes jeg dog ikke skal have en sæson mere hos os, så heraus! 
Alt den snak der går på at BAE skal ud, vender jeg kinden til. Manden er på sine gode dage, en af de bedste i PL, og på sine dårlige dage en middelmådig back, hvilket også er nok! Venstre backs er uhyre svære at finde på markedet, sådan har det altid været! Det kunne tænkes at en Vertonghen kunne spille VB, med Dawson og Kaboul i midten, men det vil gøre holdet mere sårbare overfor skader! VI skal dog huske på at BAE's form ikke har været ufattelig god denne sæson, muligvis pga hans skade, der gjorde at han aldrig kom helt i form.

IN: Wilfried Bony, Aubameyang, Atsu, Belhanda, (muligvis David Villa, afhænger af prisen)

OUT: Gallas, Livermore + eventuelle overflødige spillere

Jeg ville dog ikke have noget imod at få en spansk komet på holdet, der kan byde ind med noget ala Cazorla, Mata og Silva Smile

whiteharts billede
Offline

Selvom forstærkninger til holdet altid vil være at foretrække, så kan jeg ikke huske hvornår vi sidst gik ind til en sommerpause, hvor behovet for nye spillere har været mindre.

Vi har efter min mening et spille-koncept der fungerer og en stærk start 11´er - derudover har vi flere gange i sæsonen set, at spillere fra bænken kan komme ind og gøre en forskel.

Ja - spillet kunne måske være mere flydende og prangende, men jeg er personligt meget tilfreds med, at vi nu går ind til hver kamp med en realistisk chance for at vi kan vinde - uanset om det er ude eller hjemme.

......

Det kan måske lyde lidt uambitiøst - men tænk tilbage på den periode, hvor vi i hvert vindue stod med behov for store udskiftninger for overhovedet at blive bare en lille smule bedre. 

Så jeg gad faktisk godt se, at den nuværende bedste start 11 er indtakt til den kommende sæson - så har alle haft 1 år med AVB og bør kunne fortsætte den positive udvikling.

......

Som eksempel - vil jeg hellere beholde Adebayor end at få en anden på samme alder og så håbe, at Levy og co. finder nogle unge spillere, der kan udvikle sig løbende over 1-2 sæsoner.

IN: Nzonzi og Benteke

UD: kun deadwood - (bentley, gallas, gomes etc.)

kcs billede
Offline

Jeg kunne også godt tilslutte mig N'Zonzi, der har god fysik, er ok med bolden og har en fin PL-erfaring trods hans unge alder. Det der taler imod er hans disciplin - eller mangel på samme. I år har han indtil flere gange været ved at rode sig ud i dumme situationer med høje albuer og diskutable tacklinger.

BAE er i min optik til debat - helt naturligt. Jovist - han var høj klasse i den forrige sæson, men har i denne sæson været på det niveau han tidligere har haft ved os. Ja - på hans gode dage er han dygtig og spektakulær. Underholdende om man vil. IMO er han dog også kendetegnet ved dårlig taktisk disciplin, manglende taktiske evner (hans placeringsevne). AVB stolede åbenlyst heller ikke på ham idet BAE røg ind og ud af start-11. Og idet Rose har haft en fin sæson på udlån - og i den grad er en kandidat til pladsen, så er det naturligt at BAE diskuteres. IMO skal han - hvis prisen er god - skydes af, idet Rose, Fryers og JV vel fint kan spille pladsen!

Hoddles billede
Offline

Golic skrev:

 

IN: Wilfried Bony, Aubameyang, Atsu, Belhanda...

 

 

Er vist blevet gammel og må igang med at spille FM igen, har aldrig nogensinde hørt om de spillere før Smile

Er ellers helt enig i dit indlæg, især i betragtningerne om vores forsvar. 

bjarkehs billede
Offline

Hoddle skrev:

Golic skrev:

 

IN: Wilfried Bony, Aubameyang, Atsu, Belhanda...

 

 

Er vist blevet gammel og må igang med at spille FM igen, har aldrig nogensinde hørt om de spillere før Smile

Er ellers helt enig i dit indlæg, især i betragtningerne om vores forsvar. 

  Hehe. Kender godt problemet...Smile

Golics billede
Offline

 Nu spiller jeg selv sjældent FM og Fifa, men jeg ved da at Wilfried Bony har været helt vild for Vitesse i Holland denne sæson, 31 mål scoret i Eredevisie og med alle turnering 38! 
Det er en mand der er garant for mål, han er også 24 år gammel og på transfermarkt, anslåes han til en værdi på 100 millioner http://www.transfermarkt.co.uk/en/wilfried-bony/profil/spieler_81808.html

Aubameyang er del af det storspillende St. Etienne i Frankring, har scoret 19 mål og 14 assistsi Ligue 1, han er 23 år gammel, med fart i benene og en fysik der siger spar 10, han anslåes også til at være omkring 100 millioner værd.  http://www.transfermarkt.co.uk/en/pierre-emerick-aubameyang/profil/spieler_58864.html

Atsu er 21 år gammel, spiller for Porto, er afsindig hurtig og en meget stærk backup at have for Lennon eller Bale, lavet 6 assists og 2 mål denne sæson, hvilket ikke er prangende, men han er en evig trussel på kanten! Han skal bare igang med målformen og assistne lidt ligesom det tog noget tid for Bale Smile
Anslået værdi omkring de 60 millioner kr. http://www.transfermarkt.co.uk/en/christian-atsu/profil/spieler_186997.html

Younes Belhanda, 23 år gammel, har i sikkert hørt om før, sidste sæson førte han, Giroud og Mbiwa Montpellier til et mesterskab. Han bliver rygtet væk hele tiden, og denne gang er det sikkert at han forlader Montpellier. Han er en rigtig kreativ Offensiv midtbane spiller, som har formået at score 12 mål og lavet 6 assists denne sæson, med et svækket Montpellier hold. Han scorede endda mod Arsenal I en Chl gruppekamp, det kan vi lide!  Hans anslåede værdi er på 140 millioner kr. 
http://www.transfermarkt.co.uk/en/youns-belhanda/profil/spieler_118022.html

Alt i alt, købes de her spillere til de anslåede værdier, ser vi et ungt og fremtidssikret hold til omkring 400 millioner kr! Om klubben har penge eller ej, kan der kun gisnes om, sagen er bare den at vi som minimum skal have 1 ny angriber til sommer!

Spursftws billede
Offline

 helt enig Golic.  Alle 4 har vist gode takter i denne sæson og de bliver forhåbentlig også nogle muligheder :-) 

Chantelous billede
Offline

 Jeg er SÅ enig med whitehart! Folk himler op omkring vi skal have 3-4 nye spillere. Kan jeg ikke se hvorfor. Det ville da være lækkert? Men en nødvendighed? Nej.. 

IMO IMO IMO IMO IMO!!!^^

Spursftws billede
Offline

 ser også gerne at vi satser på fremtiden, og derved synes jeg at Bernard er et godt køb,  da han måske også kan være den brik der har manglet efter modric forlod klubben. Han har gjort en stor forskel i hans nuværende klub og anses for at være en kopi af Goetze og kun 20 år! 

Halils billede
Offline

 Jeg er sgu spændt på næste sæson. Jeg synes det ser meget lyst ud.

AvBs første sæson var den bedste rent pointmæssigt i lang tid. Det endda uden flere nøglespillere i store dele af sæsonen. Kommer de tilbage, så ser det sgu meget lækkert ud rent trupmæssigt.

Der skal selvfølgelig hentes en striker som ikke har halvårlige udsving i målscoringen. Gøres der det, så er vi noget meget langt i mine øjne.

Truppen er ret "cut" pt. Der er ikke mange løntunge spillere i overskud efter Bentley, Jenas og Gallas afgang - Forhåbentligt skrider Gomes også snart. Det er ca. 200.000 pund om ugen i sparet løn. Vanvittigt.

Spillerne har haft et år til at fatte, hvad det er AvB vil med holdet. Det håber jeg kommer til ses tydeligt i den kommende sæson. Med tanke på, at 3 af de hold der ligger foran os har fået ny manager, så kunne man håbe på en god start og et par dumme pointtab til de andre hold.

 

COYSs billede
Online

Halil skrev:

Spillerne har haft et år til at fatte, hvad det er AvB vil med holdet. Det håber jeg kommer til ses tydeligt i den kommende sæson. Med tanke på, at 3 af de hold der ligger foran os har fået ny manager, så kunne man håbe på en god start og et par dumme pointtab til de andre hold.

 

Jeg glæder mig over optimismen. Der er mange, der er ret sikre på en super sæson alene på baggrund af, at spillerne nu kender systemet. Men jeg er ikke mavesur for ingen ting: Lad os nu se. Jeg forventer det, jeg altid forventer, nemlig en elendig sæsonstart til os, mens de andre tophold stormer derudaf. Og det plejer at holde stik. Så når fixturelisten kommer, og vi sikkert starter ude mod Newcastle, hjemme mod City og ude mod Liverpool, kan vi snakkes ved. For det går, som det plejer at gå.

Og skulle det ske, at nogle af de andre hold skulle smide dumme point i begyndelsen, så bare vent til marts. Så begynder de at vinde, og så vinder de femten kampe i streg og indhenter de ti points forspring, vi måtte have opbygget.

Så næste år tror jeg, at vi kommer til at spille med omkring femtepladsen. Top 3 er sikker: Manchester dit, Manchester dat og Chelsea. Herudover er der Arsenal, som nok står stærkere end os, især hvis de bruger nogle af de grunker, de angiveligt har. Jeg tror så, at vi skal kæmpe med Liverpool om femtepladsen.

Men det er heller ikke så skidt endda, synes jeg. For det er nogle rigtigt gode hold, vi er oppe mod, og især er det nogle helt urealistiske økonomiske muskler, vi er oppe mod.

men selvom jeg er mavesur, håber jeg også ...

Halils billede
Offline

 COYS

Der er sgu meget af det du skriver jeg er enig i.

Faktisk mere eller mindre det hele.

Den eneste forskel er vist "er glasset halv fuldt eller tomt"...

Fuck det. Inderst inde er vi sgu alle nogle bitre røvhuller!

Spursftws billede
Offline

 nu hvor Paulinho forhåbentlig skriver under efter confederation cup, så er den centrale midtbane så godt som styrket. Men hvad med en ny wing? Jeg føler det er nødvendigt at kunne have en reserve for Lennon, da han overhovedet ikke spiller optimalt i alle kampe.. Her synes jeg at enten Tom Ince eller Christian Atsu vil være et godt købt, da de begge har bevist hvad de kan i deres nuværende klubber, men jeg ser nok Atsu som den bedste løsningsforslag da han er vant til fodbold på højt niveau, og at han kender AVB personligt. 

Selvfølgelig er en striker det absolut vigtigste i dette transfer vindue, og her er flere navne blevet nævnt, men de mest varme af disse må være Benteke, Soldado og Negredo (Damiao også, men han er i mine øjne en død fisk). Disse tre spillere er hver især omkring £20 mill værd, så spørgsmålet er hvem der vil gavne holdet mest, da vi nok ikke har midler til køb af to (da Villa nok kommer til klubben som den ene angriber). Her vil jeg helst se enten Benteke eller Soldado i klubben, da de har mål i fødderne - og Benteke må af disse være første prioritet da han kender ligaen.. 

Hvad synes i? 

atyrapfhs billede
Offline

Enig i at en striker er det absolut vigtigste.

Mht. en wing: For det første er Townsend tilbage. Jeg ved at han har karantæne i en måneds tid, men alligevel.

Han er ikke verdens bedste, men han er vores, han kender klubben og kan spille begge kanter. Han imponerede i QPR, hvor han blev kåret som årets spiller, på trods af at han kun var der en halv sæson, og på tords af at han kun var lejesvend. Godt gået, selv på et skod-hold.

Hvis AVB går over til en 4-4-3 så vil Bale givetvis få udgangspunkt på kanten i rigtig mange kampe (med frihed til at vandre), og så er der Lennon til den anden side. Spørgsmålet er om Townsend ikke er ok gardering for de to?

Spillere som Gylfi og Dembele KAN jo også spille nogle kampe på kanten uden at alt går op i limningen.

Så jeg vil sige at en wing er en klar andenprioritet. Og vi kan givetvis også klare os helt uden en ny wing

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

Spursftws billede
Offline

 Ja, kan godt se hvad du mener, men hvis vi ser tilbage på kampene efter mødet mod Base, hvor Lennon og Bale blev skadet, så manglede vi virkelig en erfaren wing - og ja Townsend har kvalitet og kan bruges - men vil ikke sige han kan være den trussel som for eksempel Lennon er mod de fleste hold.  Derfor skal vi simpel hen havde noget mere fart på de kanter, og det kan for eksempel Atsu give.. 

Men ja som sagt,  har du ret med at det ikke et livsnødvendigt :-)