top 4

Bjarne Christensens billede
Offline

Truppen er ved at være entakt igen, der er også nødvendigt hvis vi skal i top fire, følgende krav er nødvendigt,

De næste 4 kampe skal give 12 point.

så er der 2 gange 5 kampe tilbage begge 5 kampe perioder skal indbringe 10 point. total point ialt 76.

AVB halvår indbragte 34 på 19 kampe altså minus 4 i det gennemsnit der er nødvendigt 2 pr. kamp.

Idag har vi stadig dette mangel, således har TS kørt med 2 point pr. kamp, hvilket er godkendt, det stoe spørgsmål er bare om vi kan forbedre/holde dette gennemsnit i resten af turneringen.

Vi har i 2 halvsæson spiller 5 kampe med 10 point imod de samme modstander i første halvsæson fik vi også 10 point, tilgengæld er målscoren nu 9-8 imod 5-8 1 halvår.

1 halvår.

De 4 næste gav 7 point

De næste 5 gav 7 point

De sidste 5 gav 10 point.

Så der er nu vi skal vise at vi har forbedret os TS.

 

 

 

Kaninens billede

Top4 for os i denne sæson, is not gonna happen.

Da DL opgav AVB, opgav han også sæsonen. Det samme gjorde jeg. Vi skal være heldige med en top 6.

Vi skal have en FDB eller LVG til at bringe os i top 4. Tror også at AVB kunne gøre det.

AVB var fremtidens mand, det samme vil en FDB være og kortsigtet er LVG. (Kortsigtet er max 4 år i klubben)

jonaspoulsens billede
Offline

Mener mere at sæsonen startede den dag AVB blev fyret. Heldigvis er spillerne også glad og tilfredse med at spille the Spurs way igen. Og som Bjarne skriver så er TS snit 2 point pr. kamp. Det må siges at være godkendt.

Kaninens billede

jonaspoulsen skrev:
Mener mere at sæsonen startede den dag AVB blev fyret. Heldigvis er spillerne også glad og tilfredse med at spille the Spurs way igen. Og som Bjarne skriver så er TS snit 2 point pr. kamp. Det må siges at være godkendt.

 

Ja, wauv! 2 point pr. kamp på hvad? 10 kampe max? Det fortæller mig ikke meget. Jeg skal se det over en hel sæson, før han har overbevist mig.

ccs billede
Offline

76 point er imo urealistisk højt sat, og set i et historisk perspektiv heller slet ikke nødvendigt for at nå i top 4 ....
76 point ville have givet en tredjeplads de seneste to sæsoner, og sågar en andenplads i 2010-2011 ! Jeg tror og håber vi lander på 72-73 point - det kan vise sig at være nok til fjerdepladsen - men det er desværre langt fra sikkert ...

Vi har nu tretten kampe tilbage - 2 point i snit vil gi' os 73 point i alt ... den svære del er så "bare" at score de 26 point i de resterende 13 kampe (!)
8 sejre , 2 uafgjorte og 3 nederlag giver præcis 26 point, mens eksempelvis 7 sejre, 4 uafgjorte og 2 nederlag "kun" giver 25 point, og dermed også "kun" 72 point i alt ...

Hvis vi ser på det resterende program, så har vi 6 hjemmekampe og 7 udekampe tilbage ..
Af de 6 hjemmekampe mener jeg at vi må skulle forventes at vinde de 5 (Cardiff, S'hampton, Sunderland, Fulham og Aston Villa). Hvis vi så kan få uafgjort mod Scum i den sidste, har vi hentet 16 point hjemme ..
Ude skal vi til Newcastle, Norwich, Chelsea, Liverpool, WBA, Stoke og West Ham.
Hvis vi antager at vi taber på Stamford Bridge og på Anfield, skal vi vinde 3 og spille 1 uafgjort af de 5 resterende for at nå i alt 73 point .. Umiddelbart ikke helt umuligt ..

Liverpool har lige som os 6 hjemmekampe og 7 udekampe tilbage .. Hvis vi slutter på 73 point, må de max få 72 point i alt, pga. deres meget bedre målscore. Altså må de "kun" samle 22 point i de resterende 13 kampe ! Deres program ser desværre lidt "let" ud, med Swansea, Sunderland, Spurs og Newcastle hjemme, og udekampe mod Fulham, Cardiff, West Ham, Crystal Palace og Norwich .. Dertil lagt de sværere hjemme mod City og Chelsea, samt ude mod Southampton og Man U. ... Sagt med andre ord skal de til at sætte til i kampe hvor vi på forhånd ikke kan forvente det .. de kan passende starte på Craven Cottage på onsdag ! Wink

Så uden at være mere jubelidiot end godt er, så mener jeg ikke det er tid til at afskrive 4. pladsen endnu - tværtimod ! Den er bestemt indenfor rækkevidde !! Men der skal produceres point, samtidig med at vi skal have andre til at hjælpe os ved at tage point i deres kampe mod Liverpool ..

Så 3 point til os onsdag mod et Newcastle hold der virker til at være punkteret, samtidig med at Fulham tager point fra Liverpool - så er vi godt på vej Smile

COYS

atyrapfhs billede
Offline

Det handler ikke kun i om hvor mange point vi får, men også om hvem vi får dem mod.

Vi kan sagtens få rigtig mange point, men hvis vi ikke får 4 mere end Liverpool er det lige meget.

Top-3 holdene er umulige at nå, og Everton og United er vi nødt til at holde bag os for overhovedet at have en chance.

Vi har en indbyrdes kamp på Anfield, som kommer til at afgøre det. Det er urealistisk at hente 4 point mere end dem i de øvrige 12 kampe, men et enkelt eller to er vel en mulighed. Uanset hvad skal vi vinde den kamp på Anfield og hvad er chancerne for det?
Liverpool er det næstbedste hjemmehold i denne sæson og vi er det næstbedste udehold. Spændende bliver det i al fald, med mindre vi har smidt for mange point inden da og er blevet overhalet igen af Everton og United.

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

Lindbergs billede
Offline

 Med mindre Liverpool bliver ramt af skader på nøglepladser er top 4 meget, meget usandsynligt. Tvivler på top 6 hvis man udt bare rammer en lille smule form. 

Vi vi var meget heldige med sejren over Everton, vi var totalt overmatchet i vores indbyrdes kamp mod Liverpool, og generelt er vi bare slet ikke overbevisende. Og så mangler vi en anden angriber end Adebayor.