Truppen

jonaspoulsens billede
Offline

Syntes lige jeg ville lave en tråd om truppen, da der kører en del debat omkring den pt.

Personligt syntes jeg ikke truppen er så håbløs og forfærdelig som nogen gør den til. Har her lavet en liste:

 

Målmænd: Lloris, Vorm, Mcgee

Her er vi fint besat. Lloris er klasse og Vorm er god Backup.

 

HB: Walker, Trippier

En fin konstellation. Dier og Toby kan evt. dække af, hvis begge bliver skadet

VB: Rose, Davis

Også en fin konstellation. Rose er førstevalg i mine øjne, men Davis er kompetent reserve. Jan kan dække af ved skader.

CB: Jan, Toby, Dier, Fazio, Wimmer

Her har vi fem spillere til to pladser. Det er fint i mine øjne. Jan og Toby er klart førstevalg.

DM: Dier, Bente, Dembele

Denne position er en af vores svage punkter. Pt. spiller Dier der (med overraskende god succes), men ellers var det her at der skulle hentes en spiller ind. Tidligere har Bente spillet den tilbagetrukne CM

CM: Bente, Mason, Carroll, Alli, Dembele

Her er der også kamp om pladserne. Mason spillede en rigtig god kamp mod Stoke, og er vel første valg til den offensive midt på den centrale

HM: Lamela, Towns, Njie

Her har vi tre spillere (har ikke taget Dembele med, da jeg ikke ser ham som kant. Kan være Poch mener anderledes) Personligt så jeg gerne Lamela solgt og erstattet, men det sker næppe.

VM: Chadli, Pritchard, Towns

Her håber jeg og tror at Pritchard vil komme til at spille en stor rolle når han er retur og fit. Chadli er jeg meget delt ved. Mod Stoke spillede han en fin kamp med lækre afleveringer og et godt mål. Ellers syntes jeg ofte at han er alt for meget alibi spiller, som udfordrer og skaber for lidt.

AM: CE, Lamela, Chadli, Alli, Dembele

Her vi dækket rigtigt fornuftigt ind. CE skal for mig spille 10'eren hver gang. Når han skal spares, er der okay alternativer.

SC: Kane, Njie, Ade

Pt. har vi reelt kun to spillere, da Poch nægter at bruge Ade (ærgeligt da vi godt kunne have brugt ham indtil der kommer en ny ind) Personligt tror jeg der bliver hentet en angriber mere ind, inden vinduet lukket.

Konklussion:

Min konklussion er at vi har en ganske god og spændende trup. Der er mange sultne unge spillere, som gerne vil vise sig frem. Som skrevet så ville en ny DM pynte (medmindre Dier fortsætter det gode spil), og ellers angriber til at supplere Kane.

Så i mine øjne er truppen ganske fin, og burde kunne spille med om 5 pladsen. Men det vigtigste er vi ser spillemæssig fremgang, samt lærer at vores fejl.

 

COYS

 

Ethievants billede
Offline

 

Mangler der ikke AM 

hvad med Eriksen og Delle Alli ??

jonaspoulsens billede
Offline

Arh, Carl, at stille op med 11 spillere på banen er ikke noget vi gør meget i Wink

Det er nu rettet.

ccs billede
Offline

Overordnet set er jeg fuldt ud på linje med Jonas, men sætter gerne lige nogle ord på mine tanker :

Når jeg kigger truppen igennem kan jeg få øje på 22-23 spillere i og omkring holdet - alt afhængig af om man mener Tom Carroll får en rolle hos os i denne sæson ..:

Lloris, Vorm

Walker, Trippier, Rose, Davies, JV, TA, Fazio, Dier, Wimmer

Lamela, Towns, Dembele. CE, Chadli, Mason, Benta, Alli, Pritchard, Carroll

Kane, N'Jie

Personligt er jeg på ingen måde tryg ved Vorm - men han skal forhåbentlig ikke stå meget mere end en håndfuld kampe i de indledende runder i EL og CC .. Carroll tror jeg ikke på, og jeg er noget lunken omkring såvel Lamelas og Townsends fremtid hos os .. Men mon ikke de forventeligt er her i hvert fald den kommende sæson med ...

Som Jonas skriver, er vi rimeligt garderet hele vejen rundt - i min optik er det en angriber der må være første prioritet, selvom jeg godt ved mange gerne vil have os til at hente en brølestærk, og rutineret, 6'er .. Jeg mener at vi, i det der måtte kunne betragtes som vores idealopstilling, er rigtig rigtig gode - men at vi set over en sæson kan komme i bekneb, hvis vi rammes for meget af skader og lign. .. (7-9-13) .. Vi har ubetinget PL's yngste trup - og der er masser af taltent og fremtid i de her drenge ... Jeg glæder mig til at se Alli og Pritchard forhåbentlig træde i karakter i år, og gå i fodsporene på Kane, Mason og Benta, der alle trådte ind på den store scene sidste sæson ..

Jeg forventer at vi kan spille med om de samme pladser som de sidste par sæsonner - nemlig 5.-6. pladsen .. Højere end det kommer vi næppe, medmindre en af de "store" og forventelige top-4 klubber spænder ben for sig selv over længere stræk af sæsonnen ...

Hvorvidt vi så - igen - til næste sommer, kan holde på vores bærende kræfter - primært Lloris, Eriksen, Kane - med udsigten til endnu en sæson i EL, det er jo spørgsmålet .. Man må håbe de, og vi andre Wink, kan se en udvikling der i den grad peger den rigtige vej når vi når dertil - så de stadig fremadrettet tror på "projektet" ...

arayas billede
Offline

 Min vurdering af truppen er noget anderledes... sjovt nok Wink

GK pladsen er fint besat, Lloris er klasse og holder sig forhåbenlig skadesfri

DR Wlaker er startet godt og Trippier er god back up

DL Rose er en nøglespiller for os imo og Davies er startet godt, ser godt ud

DC Vertonghen og Toby ligner dem der satses på, Vertonghen skylder en super sæson imo, han har skuffet de sidste par år og jeg ved ikke om han finder sit "årets hold" niveau frem igen, men jeg håber. Toby er startet skidt, målet i united er i hans side og han er langt væk, får ikke dækket op ved 2-2 målet og sætter dem i gang med det hjernedøde straffe og så kan det være ligegyldigt om han er god med bolden, vi har ikke plads til det antal afgørende fejl fra en spiller der skal løfte os, vi har rigeligt med kejler der laver fejl. Wimmer og Dier tror jeg er fine back ups, vi skal vel helst have 5 DC men Fazio betragter jeg som færdig og håber han bliver solgt.

MC Mason, Bente, Carroll, Alli.... prøv lige at nævn dem igen?? holy shit det stinker af championship fodbold, det er klart den dårligste MC sammensætning i PL, Dembele er for langsom med bolden og arbejder alt alt for lidt til at komme i betragtning til den plads. Chokerende ringe MC muligheder, ganske enkelt.

AMC Eriksen, Dembele... Eriksen er god nok og Dembele ok back up, men ikke noget specielt. 

AMR Chadli, N`jie, Pritchard, Lamela og Townsend. Fin bredde men ringe end product. Chadli er bedst i venstre og de 4 andre har enten aldrig spillet PL eller leveret lort med lort på. Langt fra godt nok.

AML Chadli, N`jie, Townsend, Pritchard. Samme som i højre side dog Chadlis naturlige side og han er vores klare første valg selvom han ikke ville komme på særlig mange top holds start 11, alt for ofte forsvinder han ud af kampene og laver mange fejl. De andre har som i højre side intet leveret eller fået hår på tisseren.

SC Kane, N`jie. Holy crap 1 mand som har spillet èn sæson i PL og en back up der har spillet 50 senior kampe hele sin "karriere" det er noget jeg har set ske i Brøndby men ALDRIG havde drømt om kunne ske hos os... i særklasse det dårligste angreb i PL.

Din optælling Jonas giver 24 "senior" spillere og det er med Cyklen og med 4 der aldrig har spillet PL bold, Carroll?? og Lamela og Towns er useless med mindre vi møder Tromsø... 

Kan være de er unge og sultne, men det vinder vi ikke mange kampe på... chokerende ringe trup Sad

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

jonaspoulsens billede
Offline

Er helt enig i at det kunne være fedt at bytte nogle af spillerne ud.

Men i forhold til sidste år, er truppen ikke blevet dårligere. Der blev vi trods alt nummer 5. Det var jo også med Mason og Bente som faste partnere på CM. Fløjene er ligeledes de samme. Den mest betydelige forskel er at spillere som netop Mason, Bente, Dier, Kane osv. nu har spillet en hel PL sæson.

Så i forhold til sidste sæson er vi kommet af med rigtigt meget lort. I stedet for dem er der kommet unge spillere ind. Er godt klar over vi ikke er City niveau, men tror vi sammen med Pool komme til at kæmpe om 5 pladsen. Andet vil være skuffende imo.

jgps billede
Offline

 Vi trænger i den grad til en Edgar Davids/Scott Parker signing. En gennemrutineret midtbane mand, der kan styre og guide de unge spillere. Hvem det så skulle være og hven vi overhovedet kan lokke til klubben, er så en helt anden snak.

En Schweinsteiger eller Xavi el.lign ville nok ikke være mulige at få, men måske Gareth Barry, Michael Carrick eller noget i den stil.

 

bjarkehs billede
Offline

 Den centrale midtbane er nøglepositionen på holdet. Kan vi finde den rigtige spiller, har vi mulighed for at få en god sæson. Ellers bliver vi et jævnt hold. Jeg synes det er tydeligt, at vi mangler den rigtige spilfordeler, der får de andre til at se gode ud. Og jeg synes at tidligere Tottenham-hold er et godt eksempel på det. Eksempelvis så JJ utroligt godt ud, da vi havde Carrick og vores spil faldt totalt sammen da han skiftede til United. Og nøjagtigt det samme situation med Modders. Da han skiftede til Real faldt spillet sammen. Og vi har ikke haft en reelt velfungerende midtbane siden da!

Derfor er det den klart vigtigste position at få den rigtige spiller til og det er hverken Dier, Mason, Dembele eller Bentaleb i min optik. Vi mangler den helt centrale spilfordeler på midtbanen. 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Så napper vi lige denne her igen. Det kan godt være at det mine fontex som er begyndt at virke, men jeg syntes altså er truppen ser fin ud Smile

Målmænd: Lloris, Vorm, Mcgee

Her er vi fint besat. Lloris er klasse og Vorm er god Backup.

HB: Walker, Trippier

En fin konstellation. Dier og Toby kan evt. dække af, hvis begge bliver skadet

VB: Rose, Davis

Også en fin konstellation. Rose er førstevalg i mine øjne, men Davis er kompetent reserve. Jan kan dække af ved skader.

CB: Jan, Toby, Dier, Fazio, Wimmer

Her har vi fem spillere til to pladser. Det er fint i mine øjne. Jan og Toby er klart førstevalg.

DM: Dier, Bente, Dembele

Denne position er en af vores svage punkter. Pt. spiller Dier der (med overraskende god succes), men ellers var det her at der skulle hentes en spiller ind. Tidligere har Bente spillet den tilbagetrukne CM

CM: Bente, Mason, Carroll, Alli, Dembele

Her er der også kamp om pladserne. Mason spillede en rigtig god kamp mod Stoke samt Everton og er vel første valg til den offensive midt på den centrale

HM: Lamela, Towns, Njie, Son

Når Kane spiller SC, så tror jeg at Son kommer til at være 1 valg på HM. Her vil han ligge os veksle med Chadli på VM.

VM: Chadli, Pritchard, Towns, Son

Her håber jeg og tror at Pritchard vil komme til at spille en stor rolle når han er retur og fit. Chadli er jeg meget delt ved. Mod Stoke spillede han en fin kamp med lækre afleveringer og et godt mål. Ellers syntes jeg ofte at han er alt for meget alibi spiller, som udfordrer og skaber for lidt.

AM: CE, Lamela, Chadli, Alli, Dembele, Son

Her vi dækket rigtigt fornuftigt ind. CE skal for mig spille 10'eren hver gang. Når han skal spares, er der okay alternativer.

SC: Kane, Njie, Son

Kane er som ventet 1 valg. Når han skal spares er der rigtigt fine alternativer i Clinton og Son. Clinton spillede fast som angriber i lyon sidste sæson, sammen med Lazatte. Son har spillet angriber i HSV og gør der rigtigt fint.

Konklussion:

Min konklussion er at vi har en ganske god og spændende trup. Der er mange sultne unge spillere, som gerne vil vise sig frem.

Så i mine øjne er truppen ganske fin, og også bedre end sidste sæson. Toby og Son er kommet ind og forbedret start 11'eren, mens alle vores dyre luksus spillere (Soldado, Pau, Stambouli) er sendt videre. Lig dertil at spillere som Lennon og Capoue (som var i bad standing) heller ikke er her mere.

De er skiftet ud med unge talenter som Alli (har set stærk ud) Dier på midten (trods min store skepsis har han overrasket positivt) Carroll, Clinton.

1 hold:
Lloris, Walker, Toby, Jan, Rose, Bente, Mason, Son, CE, Chadli, Kane

Cup hold:
Vorm, Trippier, Wimmer, Fazio, Davis, Dier, Alli, Towns, Dembele, Pritchard, Clinton.

Ubenyttet spillere:
Lamela, Carroll, McGee

Det er altså to rigtigt fine hold imo. Samt en rigtig god trup hvor spillernes store alsidighed giver Poch gode muligheder for at blande kortene.

COYS

COYSs billede
Offline

Jeg er ikke helt uenig, Jonas. Også herfra står den på en positiv tilgang, selvom jeg som mange andre er direkte forundrede over vores manglende indkøb på den centrale midtbane og i angrebet. Det er virkelig mærkeligt!

MEN: Jeg vil i stedet glæde mig over de spillere, der er her. Om sæsonen byder på den ene eller anden placering, er jeg sådan set kold over for - så længe vi ikke ligger for lavt, naturligvis. Hvis vores spil udvikler sig i positiv retning, er jeg glad. Desuden synes jeg, det er spændende, om nogle af vores unge folk kan udvikle sig yderligere. Vi så nogle helt overraskende ting sidste sæson (fx Mason og Kane), ligesom Bente udviklede sig yderligere. Der er ud over disse andre unge, spændende spillere.

Jeg ærgrer mig dog over, at vi ikke fik offloaded Ade og Lamela, men er direkte imponeret over de mange og nødvendige afgange.

Af tilgange kender vi Toby, mens jeg glæder mig til at se Son. Jeg tror, vi har gjort et godt køb. Onwards and upwards!

jonaspoulsens billede
Offline

Ville selvfølgelig gerne have haft fx Wayama og SB, men mener virkelig ikke at truppen er så dårlig som folk gør den til.

Personligt mener jeg at den er til en 5-6 plads. Syntes vi og Pool ligger meget lige. Vi er begge afhængig af at vores "stjerner" leverer og gør forskellen.

COYSs billede
Offline

Jeg mener bestemt også, at vi skulle have købt en cm og især en striker. Det er lidt bekymrende, men hvis vi ikke kunne få dem, vi ville have, er jeg glad for, at vi ikke købte i panik.

Hoddles billede
Offline

 Godt indlæg Jonas. Selvom jeg nok allerhelst så en dmc, da jeg måske ikke har været helt så begejstret for Dier som dig, er jeg glad for at vi ikke sprængte boksen på Wayama. Han er imo ikke hylde 1, og derfor skal vi hellere udvikle de sultne knægte vi har i forvejen. 

Ærgerligt vi ikke fik Berahino, sikke dog en farce at følge på Twitter det seneste døgn. Men hvis det vitterligt er ham selv der lavede det hyle-tweet hvor wba ledelse bliver svinet til, er jeg glad for at vi ikke fik ham. Sikke en forkælet møgunge. Han får det ikke let på hjemmebane fremadrettet. 

Plougs billede
Offline

Heller ikke helt uenig her. Men lur mig om vi ikke får noget bøvl med den der dm. Er ikke så bange mht til striker, da Kane er ung og frisk og måske lige nøjagtig har brug ikke at have den store konkurrence. 

Men men men. Tager man nej-hatten på, så kan jeg også se store svagheder som kan udvikle sig i negativ retning, hvis vi ikke snart begynder at vinde nogle kampe. Jan spiller sjældent en rigtig god kamp, og hans manglende levne til at styre forsvaret er et problem. Walker er jo nat og dag sammen med Rose. På gode dage blandt de bedste i ligaen. På dårlige dage helt igennem forfærdelig ringe. Davies er i mine øjne ikke god nok. Så forsvaret står og falder med, om Toby kan skabe den nødvendige ro og kommunikation. Helt sikkert er det, at det igen i år ofte vil komme til at se shaky ud. 

På midten er vi lidt i samme situation. Mason løber og løber og løber, nogle gange med hovedet under armen, andre gange booster han holdet. Bente er fandme klasse på sine gode dage, men han skal være mere ydmyg om sit talent og gøre det mere simpelt. Dier på dm. En virkelig joker om det holder. Vores kanter er vel ok besat, men hvad vil vi rent taktisk med dem Poch? Igen i år står det og falder med CE og hans evne til at skabe tempo og kreativitet, men har vi i Delli fået en yndling, der kan få tilskuerne op at køre? Det kan vise sig afgørende. 

På toppen må vi jo sætte vores lid til Kane. Han er stadig ung og vil få sine udsving. Men tænk, hvor mange store klubber, der går og sukker efter sådan en striker. Men vi har ham! 

Min tro på at vi klarer os fint igennem sæsonen er stor. Vi har en talentfuld trup, men også en ung og meget uerfaren. Poch får nok at se til og vores stamme med Lloris, Toby/jan, CE og kane skal virkelig ramme niveauet, hvis vi skal gøre os forhåbninger om top 6. 

COYS

 

COYS

Mathuss billede
Offline

 Tror lige vi skal fordøje dette vindue lidt, og lade vores nuværende tre point være hvad de er. Ret uheldige få...

JA - det havde været lækkert og tiltrængt med en angriber og en central midtbanespiller yderligere...

MEN... Når nu de ønskede spillere af den ene eller anden grund ikke kom til os, så er jeg faktisk glad ved, at vi ikke panikkede og købte løsning C eller D.

Vi HAR en super talentfuld trup, vores kamp mod Utd beviste det delvist, første halvleg mod Stoke ligeså og mod Everton var vi direkte uheldige, at Tim H. skulle have en af de dage.

Siden sidste sæsons 5.plads, har vi nu tilføjet Toby og Son til startpladserne. 

Vi har skippet stort set alle de middelmådige og løntunge trupspillere og fået nogle unge spændende spillere ind omkring holdet, ikke mindst Pritchard, Alli og N'Jie. 

Walker og Rose biiver bedre (Walker kunne dog heller ikke blive værre) og bredden i forsvaret er bedre end jeg mindes.

Dier er ikke den optimale løsning på den defensive midtbane, men selv jeg kan se, at han faktisk kan gøre et job for os der. Han skal også lige vænne sig til en ny position, såfremt han vælges over Bentaleb etc.

I det hele taget, så synes jeg ikke vi skal være så negative omkring det. Vi ved at klubben har en politik der følges, Poch er indforstået med den og så har vi altså ikke mistet en eneste af vores bærerende spillere. Hellere beholde Hugo end få Wanyama til vores midtbane, hvis man kan stille det sådan op.

Kig lige på vores mulige opstilling og tænk, at vi nu kan bytte Toby med Fazio, Son med Townsend i forhold til et hold der slog Chelsea 5-3. 

Adebayor er et unikum, omend et tåbeligt og nederdrægtigt et af slagsen, men ellers har vi jo clearet alt det vi ønskede væk.

Og ja - jeg har ja-hatten på, for jeg synes stadig jeg ser en positiv udvikling i vores elskede klub. 

COYS for en god sæson, som vil udvikle vores hold og trup yderligere.

eastupperblocks billede
Offline

 Flot skrevet Mathus... Er 99% enig... Dog stadig ærgeligt at vi blev narret med Berahino... Er nervøs for om vi skulle ha' haft en decideret angriber mere... Vi må se. Ellers har jeg i den grad også ja-hatten på... (Bortset fra Ade). COYS

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

eastupperblocks billede
Offline

 Fra Supporters trust til Levy og co. Om vinduet og truppen: http://www.thstofficial.com/thst-news/tottenham-hotspurs-transfer-window

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

DenFedes billede
Offline

 Er 100% enig med Mathus og East!!!

 

 

Mabbutts billede
Offline

 

Godt og meget fornuftigt skrevet - Mathus !!!j

For vi skal nok ikke gå helt i panik (endnu) for mod United skulle vi have uafgjort, mod Stoke skulle vi have ført 3-0 og mod Everton skulle vi have vundet meget klart, samt ikke have fået en 1-0 føring mod Leicester, udlignet 7-8 minutter før slutfløjtet.

Så havde vi haft 7 point mere og dermed 10 point, så ville vi ALLE have været meget tilfredse og Poch var GUD !!!

Så jeg tror også på det lange seje træk, med alle de Unge spillere vi har fået på holdet og jeg bliver ikke helt overrasket, såfremt vi først har det helt rigtige hold, sammen med det nye White Hart Lane.

NB: Jeg tror og støtter fuldt ud det projekt, som Poch har gang i og jeg tror IKKE Levy er så tosset, som nogen tror herinde, for han er en fandens dygtig Forretningsmand, men dog indrømmet LIDT nærig ind imellem.

 

 

 

ccs billede
Offline

Er bestemt også med på "positiv-siden" - trods den tvivlsomme sidste dag i går - hvor der jo skete mindre end ingenting for vores vedkommende (hvis man ser bort fra at Lennon endelig kom helt ud) ...

Jeg er ikke så vanvittig bekymret for 6'er positionen - selvom det da havde lunet gevaldigt med en tilgang på den plads .. Dier har gjort det langt bedre end forventet, og imo er det på sigt Bentaleb der skal være vores anker på midten .. Han mangler stadig en del - men der er der jeg ser ham over tid ..

Mest bekymrende er det at vi åbenlyst nu er afhængige af en Harry Kane der pt virker til at have mistet selvtilliden, og som sandsynligvis får en svær sæson-2, nu hvor alle andre hold er opmærksomme på ham - og han ikke er en "ukendt faktor" længere ... N'jie, Son, Chadli eller sågar Lamela kommer til at agere back-up, og støtte, og det er vel - trods alt - ikke så skidt endda ..

Berahino havde da været super - men hvem kunne vide at WBA's chairman pludselig viste sig at være mindst lige så dumstædig som Levy .. Wink

COYS !

bjarkehs billede
Offline

Hoddle skrev:

Ærgerligt vi ikke fik Berahino, sikke dog en farce at følge på Twitter det seneste døgn. Men hvis det vitterligt er ham selv der lavede det hyle-tweet hvor wba ledelse bliver svinet til, er jeg glad for at vi ikke fik ham. Sikke en forkælet møgunge. Han får det ikke let på hjemmebane fremadrettet. 

SIKKE ET FJOLS! Jeg er så træt af, at spillere der har indgået en kontrakt agerer på den måde. Det er så ynkeligt. Havde det været en af vores spillere havde vi gået helt amok. Berahino får det ikke let den kommende tid!

jonasluffes billede
Offline

100% enig med Supporters Trust !

eastupperblocks billede
Offline

 Forrygende ord om Dele Alli: http://www.skysports.com/football/news/11675/9976578/from-mk-dons-to-spurs-rising-star-dele-alli-showing-exciting-potential

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

Halils billede
Offline

 Jeg er lidt spændt på, hvad der sker i PL.

Det ligner, at PL er blevet mere udlignet(som følge af de ekstremt mange skillinger), så flere hold kan trænge sig på i toppen. Se blot på i år med Spurs og Leicester.

Med de skuffende placeringer til særligt City og bluescum, samt at de får nye managers, så forventer jeg at de går transferamok, hvilket kun vil gøre kampen om top4 endnu hårdere.

Hvad kan Spurs gøre for at blive endnu bedre?

Tja, jeg synes det ser ret positivt ud. En reserve for Kane er oplagt - Det har det været i lang tid.

Ellers bliver det en erstatning for Dier og Dembele - Mason, Carroll og Bentelab er OK squad players, men heller ikke mere. Bente har dog været meget skadet i denne sæson, så han kan måske udvikle sig.

En 4 CB ville også være på sin plads, selvom Wimmer, Vertonghen og Toby alle er fremragende, mens Dier har været en fin 4 CB i år.

For at løbe holdet igennem:

GK: Lloris og Vorm - Ingen grund til at ændre på den kombo.

DR: Walker og Trippier er jeg også godt tilfreds med. Yedlin skal vel ud igen. For at forbedre dem skal der virkeligt smides kassen - Et tema der går igen på holdet.

DL: Rose og Davies. Som med DR er jeg også godt tilfreds med dem.

DC: Vertonghen, Toby og Wimmer(Dier). En ny 4. CB kunne være på sin plads til en, forhåbentlig, meget lang sæson næste år.

CM: Dier, Dembele, Bentelab, Mason, Carroll. Kvantitetsmæssigt er det fint. En lidt bedre reserve kunne være en mulighed.

AM: Lamela, Eriksen, Alli, Son, Chadli, Njie, Onomah. Kvantitetsmæssigt igen fint. Niveaumæssigt er det også fint. Skal der være kvalitetsmæssig forbedring vil det kræve gigant beløb for en marginal forbedring. Spillerne er dog også så unge, at de sagtens kan flytte deres niveau et niveau op og nærme sig verdensklasse.

AC: Kane... Der er vel en grund til at #9 er ledig. Her skal der minimum en ny fuldblodsangriber ind der kan aflaste Kane. Klart den plads jeg ser mest frem til at der bliver fundet en ny spiller til.

Hvad mener i? 

 

 

Halils billede
Offline

 En x-factor til næste sæson er sommerens EM.

Hele Spurs holdet skal vel mere eller mindre med, så Poch & Pals skal finde den helt rigtige formel i opstarten, hvor der må være en hel del spillere der er slidte. 

Dette kan også påvirke transferstrategien, hvor der måske skal købes et par ekstra spillere ind til sikkerhed.

arayas billede
Offline

 Rimelig enig Halil... håber vi henter de få spillere vi mangler HURTIGT!! Williams i Bilbao er ham jeg helst vil have og så en striker som du nævner. ¤ DC er et must, der så jeg gerne Vestergaard!! 

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

DenFedes billede
Offline

 Enig i betragtningerne Smile

Kender dog ikke ham Williams...

 

 

Thomas91s billede
Offline

 Jeg er meget enig i din analyse. 

Dog vil jeg godt have stærkere alternativer på midten, istedet for carroll, bentaleb og mason.

De kunne godt bruges i rotation til EL, men er lidt nervøs når vi skal spille CHL.

Jeg er os lidt nervøs for om Kieran kan stå distancen i større kampe hvis KW skulle gå i stykker.

 

 

Halils billede
Offline

 Skuffende afslutning på sæsonen.

Håbløst kollaps, godt hjulpet af en mærkelig ændring af formationen, så der kun var 3 nede bagi - Det fattede spillerne åbenlyst intet af.

ØV!

Men den står på CL til næste sæson og det kræver nogle investeringer. Efter at have set kampen idag, så skal der ihvertfald to spillere ind:

1. En angriber

2. En central midtbane(reserve)

Næste sæson bliver særligt CL prioriteret lidt højere, hvorfor spillerne kan blive meget slidte. Derfor skal der noget bedre  ind end det som er pt.

Mason har været alt andet end overbevisende, Carroll ligeså, mens Benta ikke har vist noget længe.

Vi har ikke en angriber udover Kane.

Der burde heldigvis være masser af skillinger til at købe noget kvalitet.

mhs billede
Offline

 Ved ikke om Walker var skadet, men den udskiftning var fatal, på det tidspunkt var vi på vej mod en udligning

 

Klinsmann: Tottenham is and always was about entertainment. They want to have a blast, they want to move forward. It's just fun to see."

DenFedes billede
Offline

 Han havde jo lige fået et ordentligt drøn, og Newcastle havde lige fået en mand udvist. Det gav god mening for mig.

 

 

Halils billede
Offline

 Problemet var at der ikke var nogen til at true bredt, samt at tremandsforsvaret ikke fattede en skid af, hvad de skulle gøre, når de forsvarede.

Udskiftningen kom også efter Spurs bedste periode, hvor der var blevet lavet et mål.

Det er nemt at være bagklog, men jeg synes ikke det var skide smart af Poch.

spursfcs billede
Offline

Jeg er fuldstændig enig med Benny.

Synes også det var helt rigtigt at udskifte Walker for Chadli. Jeg skrev i replikboksen at han skulle skifte Davies ud for Chadli. Men gav nok bedre mening at skifte Walker ud da han var blevet hårdt ramt..

Vi skulle gå efter et point, og de spillede uden angribere med deres udvisning. Så helt rigtigt valg af Poch IMO.

Son og Mason var også helt væk i første halvleg, så synes også det var fornuftigt at flå dem ud.

jonaspoulsens billede
Offline

Personligt syntes jeg det var dumt at gå over til 3 mands forsvar. Vores Backs er nogle af vores bedste våben, da vi spiller uden wings.

Syntes også det var dumt at tage Son ud. Ja, han spillede skidt I første halveg, men det gjorde hele holdet. Son er stort set den eneste som kan udfordre og sætte sin direkte oppasser, så hans speed kunne vi godt have brugt I anden (onomah gjorde heller ingen forskel da han kom ind)

Mason udskiftningen gav meget god mening, da Carroll er mere fremadrettet I sine pasninger.

Men kampen I søndags blev ikke tabt pga. for dårlig trup, eller pga. Dembele og Alli. Den blev tabt fordi vi ikke mentalt var klar. Der var ingen genpres. Ingen løb for hinanden, og vi virkede som om vi allerede var på sommerferie.

Her skylder Poch og Spillerne alle os fans en stor undskyldning. De har formået at pisse en ellers god sæson på gulvet.

alfieconns billede
Offline

 Helt enig, Jonas spørg bare på Langebro, jeg var rasende da både Mason og Son blev taget ud. Mason selvfølgelig, men selv om Son også var elendig, så laver han pludselig dethelt uventede. Det et også en dum satsning med hele to i pausen og at lægge et enormt ansvar på unge Onumah. Også handicappet med Davies i startopstillingen. Har hørt rygterne om Rose, men hvorfor er der ikke en eneste journalist, der har fulgt op på historien? Tror nærmere Poch satsede defensivt. 

Halils billede
Offline

 Wanyama til 11 mio pund.

Det er sgu fornuftigt og et sted, hvor der manglede en reserve. Wanyama er et ordenligt jern med en god alder, der kan sparke folk ned og aflevere bolden tilfredsstillende(82.4 % succes i sidste sæson).

Han fik dog 3 røde kort i sidste sæson, hvilket er uacceptabelt. Det tror jeg også han godt ved.

Prisen er bestemt også godkendt for en spiller der kender PL og har bevist sig på et godt niveau. Nu skal han løfte niveauet yderligere og det er der håb for.

Indkøbet giver samtidigt ro på den fjerde/femte centerforsvarer, da Dier stadig kan gå ned på pladsen skulle uheldene være ude.

God start på transfervinduet.

Halils billede
Offline

 Vincent Janssen for 17(eller 18.6) mio pund.

En fuldblodsangriber og konkurrent til Kane. Formentlig den position, som Spurs fans har håbet mest på et indkøb til de sidste 1-2 år.

Det giver en masse ro, da der nu er en angriber, hvis Kane skulle blive skadet.

Skal der købes flere spillere?

Tja. Behovet falder noget, som det ser ud nu synes jeg. Så skal der ryge nogle spillere først.

A_BOs billede
Offline

Med godt 52 timer til vinduet lukket hvad tænker folk.

Jeg ser os skulle ud og købe 2-3 stykker med kvalitet. Den bænk vi har haft de første par kampe har været til at få helt ondt i maven af.

Med salget af Chadli, Mason (tror han ryger), Bentaleb (leje), Njie og måske Son (der er rygtet nok) vil jeg mene vi skal ud og have 3 nye til de tre offensive pladser og måske en til den centrale midtbane.

Det er vildt hvis vi sælger både Njie og Son efter bare et år. Det ville man så kunne kalde fejlcastet. Men lad os se, tror kun Njie ryger.

Vi har været rygtet med Isco, den tror jeg ikke på. Der må være en klub over os der er interesseret i ham. Men må da godt drømme, for det ville da være vildt.

Jeg tror vi henter vi Nkoudou (Njie 2:-)), men hvem vi ellers henter er svært at se.
Men jeg vil mene vi skal have 1 mere til det offensive og 2 hvis Son sælges. Ser helst at Onamah får noget hår på brystet via udlejning.
Zaha kunne være en mulighed, men tror ikke CP vil sælge til os. Ligner Berahino om igen.
Måske ham fra Leverkusen, men tror ikke de sælger nu hvor vi er kommet i CL gruppe.
Kan faktisk ikke komme på nogle som jeg lige ser.
Måske Berahino:-)

På midtbanen vil jeg gerne have en 8 til at afløse Dembele, som vi jo ved ikke holder til alle kampe. Her kunne Sissoko vel være en mulighed fra Newcastle eller er han mere ving?

I forsvaret synes vi står fint. Hvis altså vi beholder Wimmer har vi en fin backup til de to belgier.

Spændende bliver det..

jonaspoulsens billede
Offline

Diskutionen om truppen kørte også får fulde drøn sidste sæson. Jacob og Co fygtede det ville gå helt galt, mens andre var mere optimistiske Smile

Har kopieret lidt fra sidste sæson og opdateret med de nye. 

 

Målmænd: Lloris, Vorm,

Her er vi fint besat. Lloris er klasse og Vorm er god Backup. Derudover lader det til at 3 målmand er på vej ind på lån. 

HB: Walker, Trippier

En fin konstellation. Dier og Toby kan evt. dække af, hvis begge bliver skadet

VB: Rose, Davis

Også en fin konstellation. Rose er førstevalg i mine øjne, men Davis er kompetent reserve. Jan kan dække af ved skader.

CB: Jan, Toby, Wimmer, Carter wickers

Her har vi fire spillere til to pladser. Det er fint i mine øjne. Jan og Toby er førstevalg, mens Wimmer banker på. Dier kan gardere i nødstilfælde.

DM: Dier, Waya

Her er vi super besat, med to meget dygtige spillere.

CM: , , Alli, DembeleCarroll

Vores måske tyndeste position. Dembele er klart førstevalg. Når han ikke er med kan Waya, Carroll, Alli og CE dække ind.

HM: Lamela, Son, Njie/N'koukou, Onomah

Her har vi tre spillere. Lamela sidder på pladsen pt. men forventer at en Son i form vil kunne presse ham, 

VM: Alli, CE, Son, Onomah

En plads som er delt mellem Ce og Alli. Son og Lamela kan også spille pladsen.

AM: CE,  Alli, Kane, Onomah

Igen en plads som er delt af CE og Alli. Kane har ligeledes spillet pladsen, når Poch skal have plads til både ham og Janssen.

SC: Kane, Janssen

Kane og Janssen sidder på pladsen. I tilfælde af skader til begge kan Son dække ind.

Konklussion:

Min konklussion er at vi har en ganske god og spændende trup. Der er mange sultne unge spillere, som gerne vil vise sig frem.

Så alt i alt har vi mange spillere til hver position, så forstår ikke at folk går sådan i panik

Halils billede
Offline

 Enig, jonas.(Du har dog glemt Josh Onomah)

Spurs truppen er ung og skal udvikle sig. Er der pladser, hvor det vil gøre nas, hvis spillere bliver skadet? Det er der. Men sådan er gamet.

Skulle der købes til en plads? Tjo, En ekstra kant kunne nok være godt, mens en 8'er også kunne være en mulighed.

Dog håber jeg, at et manglende køb af en 8'er er pga. Alli skal derned med tiden, når Dembele ikke er frisk.

Jeg er fortrøstningsfuld og jeg ville have svært ved at se en plads, hvor Spurs skulle smide 2-300 mio efter en spiller.

jonaspoulsens billede
Offline

 Så ser det jo endnu bedre ud Halil Smile

En trup er altid såbar. Bliver Kane og Janssen skadet på samme tid osv. Men sådan vil gamet altid være.

Kigger vi på to hold vi kan stille vil disse være et bud

 

PL og CL

Lloris

Walker, Toby, Jan, Rose

Dier, Dembele

Lamela, Alli, CE

Kane

 

CC og FA

Vorm

Trippier, Wimmer, Wickers, Davis

Waya, Carroll,

N'Koukou, Onomah, Son

Janssen

 

Lig dertil at vi slet ikke har nævnt nogen acaemy spillere. Regner med en spiller som Edwards vil få lidt kampe i denne sæson. Især hvis vi kommer langt i CC eller får nemme lodtrækninger i FA.

Og kan vores "A" spillere ikke holde til samlet 44 CL/PL kampe, så er det fandme sløjt!

Halils billede
Offline

 To fornuftige hold, hvor særligt Janssen pynter i forhold til sidste år.

Samtidigt ved vi, at der er spillere der bare kan spille spandevis af kampe, så det bliver næppe så opdelt som Jonas' hold. Desuden er der selvfølgelig skader og karantæner.

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

 Enig halil

Holdene er også "kun" lavet så Jacob kan se at det ikke står så skidt til som han gerne vil gøre det til. Smile

spursfcs billede
Offline

Har ikke lige tiden til at svarer dig Jonas.. Men har tid til at citere "min ven" fra spurs-list, som jeg er helt enig med..

"

Personally I don't think we'll see any players coming in other than those that are apparently very close, N'Koudou and Pau Lopez. I just don't see it. Levy is always after driving down the price and we've left it too late for any significant negotiations to take place.

This would be a massive disappointment as competing in the Premier League and Champions League is gonna be much more difficult than the PL and Europa League from last season. PL cause, (we have to be honest), last season there were definitely at least three teams who massively underperfomed, but who now have new managers and have spent heavily on their squads and the CL cause it's just a different class to the EL.

I don't want to be all doom and gloom, but if we really wanted to build on last season, and be up there again, challenging, then we really needed to have bought quality players in already. We've seen already that it takes time for players to adjust to Poch's rigorous training regime and playing style. Just my opinion and I hope I'm proved wrong

"

 

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Så du mener ikke at den første start 11 kan spille 44 kampe Jacob?

Hvor er det du syntes vi mangler, og hvem vil du gerne hente ind

spursfcs billede
Offline

Dembele kan i hvert fald ikke spille 44 kampe. Og tvivler også på at alle de øvrige 10 spillere kan det. Der vil jo komme skader, karantæner og så bliver spillerne også trætte af at spille som vi gør. Og vores garderinger er bare ikke gode nok. Se på bænken mod Pool. Den er altså ikke et tophold værdig IMO.

 

Vi mangler en 8'er, og Sissoko er et rigtig godt bud. Det er simplethen et krav at vi køber en 8'er i dette her vindue.

Fint med GKN som gardering på venstrekanten, og så skal der selvfølgelig en gardering til højrekanten hvis Son forsvinder.

Og så har jeg efterlyst en ung målmand til fremtiden. Og der ser det ud til at vi får Lopez.

Men synes stadig at truppen er for smal til alle de kampe der skal spilles. Nu kan vi ikke bare stilles et reservespækket hold i CL som vi ofte gjorde sidste sæson i EL.

spursfcs billede
Offline

Dembele kan i hvert fald ikke spille 44 kampe. Og tvivler også på at alle de øvrige 10 spillere kan det. Der vil jo komme skader, karantæner og så bliver spillerne også trætte af at spille som vi gør. Og vores garderinger er bare ikke gode nok. Se på bænken mod Pool. Den er altså ikke et tophold værdig IMO.

 

Vi mangler en 8'er, og Sissoko er et rigtig godt bud. Det er simplethen et krav at vi køber en 8'er i dette her vindue.

Fint med GKN som gardering på venstrekanten, og så skal der selvfølgelig en gardering til højrekanten hvis Son forsvinder.

Og så har jeg efterlyst en ung målmand til fremtiden. Og der ser det ud til at vi får Lopez.

Men synes stadig at truppen er for smal til alle de kampe der skal spilles. Nu kan vi ikke bare stilles et reservespækket hold i CL som vi ofte gjorde sidste sæson i EL.

DenFedes billede
Offline

 Sissoko er da et ligeså ringe valg som f.eks. Eriksen eller Alli, da han er klart bedst på højre side af midten.

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

 Sissoko er jo ikke 8'er. Han er højremidt??

Derudover kan både CE, Alli og Waya dække Dembeles plads afhængig af modstander. Mod de gode på udebane hvor vi skal have stål kan vi stille på med både Waya og Dier. Mod mindre gode hold kan vi sætte CE eller Alli ned på pladsen.

Det vil betyde at de tre offensive fx kunne hedder Son-Alli-Lamela. Eller Son-CE-Lamela.

Vi har ligeledes set Poch spille både med Kane og Janssen. Gør vi det kan midtbanen hedde fx hedde CE-Kane-Lamela eller Alli-Kane-Lamela. Får vi endnu flere skader kunne man også stille Son-Kane-Lamela osv.

Mulighederne er uendelige da vores spillere er så flexible.

Men vil gerne høre hvilken "backup" 8'er du mener er realistisk, samt også er bedre end Alli og CE på positionen?

DenFedes billede
Offline

 Nå, her min vurdering af truppen og transfervinduet:

Alt i alt, så synes jeg klart, at dem vi har købt er bedre end dem, vi har solgt - ingen tvivl om det (N'Koudou ligner dog en lottokupon). Jeg kan dog stadig sagtens se, at vi er sårbare på nogen pladser, men det er som nævnt utallige gange, ikke noget jeg synes er kritisk eller blodtrykforhøjende.

Vi fik en voldsomt god pris for både Pritchard, Mason og Chadli og gik så ud og betale en vanvittig sum for Sissoko, som selvfølgelig er tiltænkt en rolle i samme position som Dembele.Diskussionen går så voldsomt på, om han er 8'er eller ej - det mener jeg ikke, at han naturligt er, men selvfølgelig kan han da bruges som 8'er, ligesom Eriksen kan bruges som 11'er eller hvad det nu hedder ude på venstrekanten.

The future is bright, guys... The future is Lilywhite.

COYS!!

 

 

spursfcs billede
Offline

Sissoko mener også selv han er 8'er (box to box) spiller. Hvilket han jo også spillede i Toulouse..

Læs interview fra december:

http://www.themag.co.uk/2015/12/moussa-sissoko-gives-his-latest-intervie...