VDV

jonaspoulsens billede
Online

Nu er det ingen hemmelig hed at jeg er træt af VDV. Manden scorer en del mål, men bortset fra det så bidrager han med intet!

I dag ligger han i hans yndlings position bag den ene angriber, men manden er jo ikke i nærheden af feltet. Gang på gang søger han dybt i banen for at få bolden så han kan spille den frem. Det betød desværre bare at hvergang Adebayor fik bolden, så var han total alene op foran. Bruger man tilgengæld VDV i en 4-4-2 formation så ligger han konstant næsten som forreste mand, hvilket giver kæmpe huller bagude.

Allerede da vi købte VDV satte jeg spørgsmåls tegn ved hans rolle på vores hold. Vi gik over til at spille 4-5-1 med VDV som hængene. Det gik super for VDV som scorede mange mål. Holdet derimod spillede skidt og vi producerede ingen chancer. Jeg mener stadig ikke at VDV passer på holdet, og han har vel reelt ikke spillet en god kamp siden 3-3 kampen mod Arsenal på hjemmebane i april. Inden den kamp havde han ligeledes spillet rigtigt skidt

Kigger vi på Sky sport samt brugernes karakter givning ligger han på henholdsvis 6.4 og 5.9. Det er dårligere end både Defoe og Adebayor. Kigger vi på midtbanespillerne (dem som har fået rimeligt med spilletid) er det kun Lennon som ligger lavere og det skyldes vel primært at han har været skadet i de kampe vi har vundet. Så jeg er bestemt ikke den eneste som mener at VDV efterhånden er en af vores dårligste.

Jeg ved at mange elsker VDV, men sandheden er bare at han efterhånden er en af vores ringeste spillere, som skader mere end han gavner

gazza10s billede
Offline

Jonas har spurgt tidligere, kom med noget dokumentation på vi skabte færre chancer med 4-5-1 end 4-4-2 uden VDV..

Husker tydeligt, at vi misbrugte mange kæmpe chancer især mod de svage hold hjemme og derfor spillede mange uafgjort..

Tilbage til VDV spids kompetencer, hans skaphed foran mål det ved alle..

Noget helt andet, er at finde hullerne bagved midtbanen og modstanderes fire back kæde..

Dette kræver især vores defensiv midtbane spillere spiller bolden op imellem kæderne..

Dette magtede Parker ikke i dag og livermore kan ikke se hullerne inde de opstår, derfor render VDV rundt i ingen mands land og ser dum ud...

I dag spillede både parker og livermore bolden tilbage eller på tværs..

Det bliver VDV ikke bedre af og det gjorde Modric heller ikke i dag..

Får Modric bolden, ved han VDV ligger i de huller og dermed opstår mulighederne og vi kommer meget mere i bold besidelse..

New var gode til at lukke de huller ned, men derfor skal boldene spilles hurtigere igennem kæderne end tilfældet var i dag.. Tingene hænger altså bare sammen..

DenFedes billede
Offline

Jeg kan godt lide VdV - synes at han er en fantastisk spiller. Ha har sine gode dage og sine dårlige dage, ligesom de fleste andre spillere på holdet.

442, 451... Talkombinationer som jo er meget mere flydende, end de umiddelbart ser ud. VdV er så ringe defensivt, at jeg vil vove at kalde det 442 uanset om han er med eller ej Smile

Jeg synes, at 451 var den helt rigtige opstilling til at starte med i en svær udekamp mod et formstærkt Newcastlegold. Ved godt at der er mange, der mener at de bare er heldige og ikke burde ligge i toppen, men det er jo den nuværende form, man er nødt til at tage udgangspunkt i, når man sætter holdet.

Vi kom ikke frem til meget i første halvleg, men det gjorde de heller ikke. Det var en uskøn og med neutrale øjne sikkert en røvsyg og dårligt spillet kamp. Vi var i overtal på midten og burde have fået mere ud af det, men som Gazza10 siger, så skyldes det midtbanen. Jeg synes dog mere, at det var kanterne end den centrale, den var gal med. Bale var endnu en gang fejlplaceret i højre side og han kom aldrig ind i kampen. Jeg synes, at der var masser af dybdeafleveringer, men vi kom bare ikke helt frem til det store.

Det er klart, at det giver en helt anden tyngde oppe foran, når Defoe kommer ind. Han er meget mere bevægelig og målfarlig end VdV, og det gav os flere chancer. At han kommer ind giver også mere plads til midtbanen, hvilket vi kunne se på antallet af målchancer.

Øhm... VdV handler det jo om Smile Jeg er lidt splittet. På den ene side synes jeg, at han er en luksusspiller, som vi ikke har behov for og som jeg er irriteret over, vi indretter taktikken efter. Men på den anden side, synes jeg, at det er fantastisk, at vi har mulighed for flere forskellige opstillinger alt efter modstander. Men jeg vil aldrig nogensinde se ham i en traditionel 442 opstilling Smile

 

 

kcs billede
Offline

Jeg må erklære mig enig med DenFede omkring VDV. En fantastisk spiller, som har et matchwinner-gen, der i hans korte karriere som Spurs spiller, har reddet mange point. Så jeg er også delt. Mener hans kvaliteter er åbenbare. Målfarlig, geniale afleveringer, godt spark - kort sagt, han kan afgøre kampe på et splitsekund.

Problemet er bare at han ikke passer ind i den form for fodbold vi spiller. Eller rettere sagt - han er bedst i 4-5-1, men vi er farligst som hold i 4-4-2 med to deciderede klassiske angribere. For igen er jeg enig med DenFede - når vi snakker tal-kombinationer. Når VDV spiller, så spiller vi altså 4-4-2 - uanset hvor VDV spiller.. Men med Ade på toppen, fungerer det bare bedre med Defoe, der ganske simpelthen kommer frem til flere muligheder, afslutninger og farlige situationer.

Min konklusion er at der skal være plads til VDV i Spurs - han er en topspiller og en af de spillere vi ikke må smide væk. Men pt. er vi bedst i 4-4-2 med Ade og JD i front - ergo må VDV starte på bænken.

Dog mener jeg at 4-5-1 er godkendt i svære udebanekampe som i går mod newcastle..

jonaspoulsens billede
Online

Igen må jeg bare spørge. Hvordan baserer man at VDV er en top spiller?? Han startede godt hos os, men siden dengang er bare faldet i nivaeu. Karakterer fra eksperterne og brugerne er i den dårlige ende, så hvad er det som får folk til at sige at han er super god og at der skal være plads til ham?? Er det hans mål og enkelte assist? I min verden er topspillere spillere som præsterer uge efter uge (med enkelte dårlige kampe) Med VDV er det omvendt, Mange skuffende kampe også kommer der enkelte gode.

kcs billede
Offline

Jeg mener VDV var blandt vores bedste spillere sidste sæson, han havde en god første sæson.. Vi kan hurtigt blive enige om at han i denne sæson ikke har vist det niveau som man forventer af ham. - Derfor mener jeg heller ikke han pt. er en starter i vores idealformation.

Jeg vurderer VDV som en topspiller pga lige netop de ting jeg nævner i første indlæg. Han er målfarlig (har nu scoret 3 PL kampe i træk), han er en game-winner - laver det uventede og geniale på vigtige tidspunkter..

Jeg vil dog nødig fremstå som om jeg forsvarer VDV. Som jeg skriver, skal vi se meget mere fra ham, han er pt ikke i idealopstillingen efter min mening og han ligner ikke en mand der kan spille mere end 65-70 min. Så pt er vi enige, Jonas. VDV lever ikke op til mine forventninger i øjeblikket.

Jeg mener dog stadigvæk at VDV I DEN GRAD har sin berettigelse i Spurs - og såfremt vi skal opbygge et tophold over de næste år, tror jeg på at det sker med VDV på banen og ikke VDV på bænken..

jonaspoulsens billede
Online

Problemet er vel bare at VDV IKKE vil på bænken. Manden er mere en "ener" spiller end en holdspiller. Syntes bestemt ikke at VDV er nogen dårlig spiller, mener bare at vi har flere som er bedre end ham og får holdet. Hvis han kan acceptere at være squad player, og ellers spille når der er brug for ham skal vi helt sikkert beholde ham. Tror desværre bare at han vil skabe en del uro, så hvis milan smider 15 mill£ er et bare at sælge i mine øjne. Så kunne vi måske få købt en super angriber som kan spille med Ade (Defoe er okay, men er jo langt fra verdensklasse)

@Gazza

Det er jo svært at dokumentere. Kan bare konkludere at jeg stort set har set alle spurs kampe i snart 10 sæsoner i træk. Sidste år skabte vi slet ikke de chancer vi plejer, hvilket resulterede i mange færre mål. Min kritik af VDV går jo ikke kun på sidste kamp. Som skrevet så har han spillet halvskidt i stort set alle kampe siden 3-3 kampen mod Arsenal. Og angående medspillerne så er det for nemt at give dem skylden. Igår så vi ofte VDV trække dybt i banen for at deltage i spillet. Det betød at vi slet ikke var farlige oppe foran hvor han skulle befinde sig. Det ødelagde konceptet og spillet blev krampagtigt da vores defensive midtbane spiller ofte manglende spilstationer længere fremme af banen.

Fodbold er en hold sport hvor alle spillerne har en rolle at udfylde. Her hjælper det ikke at VDV kun udfylder hvad han selv har lyst til. Vi så det mod Arsenal (hvor han kostede et mål og scorede et mål) og vi så det i går hvor han ofte lagde sig som playmaker foran fire back kæden.

gazza10s billede
Offline

Er der ingen som vender tingene og se på det rent fodbold fagligt..

Hvorfor kører det ikke for VDV i hver kamp..

kampen igår kunne alle se, at Parker og Livermore ikke magtede af finde de rigtige afleveringer, hverken til Modric eller VDV, derfor blev vi ikke farlige, måske derfor Bale spillede en lorte kamp..

Det er sgu så nemt, at give kritik til hver enkelt spiller uden at sætte tingene i perspektiv..

Jeg kan konkluderer at vi sidste sæson brændte  den ene store chance på hjemmebane mod de svage hold og derfor spillede mange uafgjorte kampe..

Kun Defoe var skarpere forrige sæson, så igen tror ikke en meter på vi skabte mindre chancer, men at vi ikke var skarpe nok som forrige sæson, bevis jeg ikke har ret...

jonaspoulsens billede
Online

Syntes det er nemt at "bare" at give angriberne skylden sidste sæson, Som folk ofte snakkede om så havde vi ikke angriberen til at kun spille med en fremme. Alligevel fortsatte vi den taktik og de resulterede i at angriberne aldrig scorede mål. Havde vi i stedet spillet 4-4-2 som passer holdet bedre havde vi imo og produceret flere chancer og lavet flere mål. I denne sæson mener jeg faktisk også at vi har spillet bedst når Defoe og Adebayor er sammen på toppen. (også tydeligt i går at der kom meget bedre gang i spillet da vi skiftede VDV ud med Defoe) Inden det havde vi reelt ikke skabt en eneste chance.

kcs billede
Offline

Mener nu bestemt at alle ovenstående indlæg har en fin fodbold-fagligheden, Gazza. Det vender jo blot tilbage til den evige tal-diskution, og jeg må give Jonas ret i at vi generelt laver flere chancer - og mål når vi spiller i en klassisk 4-4-2. Det skal dog, efter min mening, ikke tage noget fra VDV's sæson i fjor, hvor han eftermin mening, præsterede godt.

Derfor mener jeg han er absolut brugbar i Spurs-trøjen - uanset opstilling. Jeg mener også sagtens at han kan spille kant i en 4-4-2. det skal dog ikke være mod de store hold, som mod Gooners i denne sæson - det havde nær kostet sejren. Men på hjemmebane mod mindre klubber - måske fra 12-20 i tabellen, ser jeg ham stadigvæk brugbar på en kant!!

 

gazza10s billede
Offline

Sidste sæson skabte vi lige så mange chancer som vi plejer, forskellen er bare vi ikke udnyttede dem..

Skarphed har intet med 4-4-2 eller 4-5-1 osv osv at gøre..

Det gjorde Defoe forrige sæson, sidste sæson var han heller ikke skap..

Jeg kunne spørge Jonas igen, om han gider forklare grunden til VDV ikke fungerer optimalt  mere end han gør???

Jonas kan åbenbart kun have forståelse for et spille system og hans evige påstand om, at vi skaber flere chancer i 4-4-2 holder ikke en meter..

Igår fik Modric ikke skabt mange overtals muligheder, det samme med VDV..

Hvorfor ikke, alle kunne vel se Livermore og Parker ikke spillede bolden op imellem kæderne og dermed skabte noget konstruktivt, det vil jonas heller ikke forholde sig til, så er det umuligt, at nævne det igen og igen..

Ja Defoe scorede igår, men alligevel smed han bolden væk i nogle situationer som kunne have været farlige, plus den meget nemme bold som skulle ligges på tværs aldrig kom og dermed mistede vi måske to point, kalder du det skaphed, jeg gør ikke.. Fik han chancen ja tog han den nej..

 

 

jonaspoulsens billede
Online

@Gazza

Så læs da for pokker hvad jeg skriver i stedet for at ævle løs. Din hukommelse er åbenbart som en gammel mand på 150 år. Vi spillede store dele af sidste år som en pose lort. De fleste var inde på at det var pga vi var gået væk fra 4-4-2 og i stedet kun spillede med en fremme. Så det er som ikke noget jeg har fundet på.

Og grunden til at VDV ikke fungerer optimalt rager mig en bønne. Jeg vil have Spurs skal fungere optimalt og ikke VDV! Så hvis de andre spillere ikke er gode til at gøre VDV god, så må han jo på bænken. Vi kan sgu da ikke have en spiller rendende rundt, som alle andre skal tilpasse sig efter. Vi så i forrige sæson at holdet fungerede i en 4-4-2 og vi spillede ofte blændende angrebs bold med stor sejre tilfølge. Det er det spil jeg vil se igen også er jeg sgu ligeglad hvem som spiller.

Og igen læs hvad jeg skriver! Hvorfor spillede Parker og Livermore ikke bolden frem som du skriver. Ja det kunne jo være det fact at VDV løb nede foran fireback kæden og ville lege playmaker. Det betød at kun Adebayor var fremme og det var alt for nemt at dække op. Og angående Modric så er det sjovt nok først da VDV gik ud at han begyndte at røre på sig, da der blev mere plads på midtbanen. Det var faktisk modric som stort set skabte alle vores chancer.

Og at sige Defoe spillede skidt er der totalt til grin og manglende spil forståelse. Ja, han laver en fejl, men resten var da super. SKY og brugerne på SKY har ham som vores bedste spiller i går, men de har vel heller ikke forstand på fodbold. (desuden kan jeg nævne at brugerne har VDV som vores klart dårligste spiller)

Så hvis du gider tage hovedet ud af din R** og lytte til hvad jeg, samt mange andre siger så vi du opdage at der er en verden ved siden af den lille bobble som du åbenbart lever i.

gazza10s billede
Offline

jeg spørger igen, hvis du påstår vi skabte flere chancer med 4-4-2 så bevis det??????

Hvis VDV løb ned, vil det betyde mere plads til Modric, kunner Livermnore og parker finde ham..

Se dog kampen igen mand, der var to overspilles situationer hvor Defoe ikke fik spillet den  rigtige bold, er du blind..

Store sejre forige sæson ja uha der var mange kampe vi vandt stort.. Hvis du ikke selv har en hukommelse, så drop dit karl smart op i R.... selv..

Fordi Defoe fik prisen igår skyldes kun en ting nemlig målet og fordi alle andre stort set spillede af lort..

Var det forbudt for Modric at glide frem i hullerne når VDV løb ned efter bolden, nej uha uha det skal være total styret stystem ikke Jonas..

Nu skal du ikke spille smart med bobble osv, for du ved intet om det eller hvilke beviser jeg har mht til fodbold spillet..

 

FAKTA er bare du hader VDV elsker DEFOE længerer er den ikke og at du forsøge at kloge dig ang min tilgang til spillet og drive andre ind over er bare sørgeligt..

 

 

jonaspoulsens billede
Online

Det er håbløst så lad os droppe den her. De andre fortjener ikke at høre på sådan en gang vrøvl.

Case closed.

kcs billede
Offline

Jeg mener Jonas argumenterer glimrende for sit argument. Tottenham producerede ikke nok chancer i sidste sæson, specielt på hjemmebane mod de små hold - og spillet flød heller ikke som sæsonen før. Det tror jeg stort set alle spurs fans er enige om!

Der hvor jeg er uenig med Jonas, er at jeg ikke mener det nødvendigvis er VDV's skyld Smile. Fakta er dog at pt flyder spillet bedst i 4-4-2..

kcs billede
Offline

Jeg mener Jonas argumenterer glimrende for sit argument. Tottenham producerede ikke nok chancer i sidste sæson, specielt på hjemmebane mod de små hold - og spillet flød heller ikke som sæsonen før. Det tror jeg stort set alle spurs fans er enige om!

Der hvor jeg er uenig med Jonas, er at jeg ikke mener det nødvendigvis er VDV's skyld Smile. Fakta er dog at pt flyder spillet bedst i 4-4-2..

gazza10s billede
Offline

Lidt statistik med Defoe.. Forrige sæson  34 kampe 18 mål..

Sidste sæson 22 kampe 4 mål jamen  er det så ikke tydeligt defoe ikke var skap sidste sæson

Storken forrige sæson 38 kampe 8 mål..

Storken sidste sæson 34 kampe 4 mål...

VDV sidste sæson 28 kampe 13 mål...

Synes klart det viser at skapheden ikke var tilstede sidste sæson med Defoe eller Storken..

Synes når vi ser på, vores hjemmebane statistik.. 9 kampe uafgjort og i alt 14 kampe uafgjort..

Det betyder jo ikke vi ikke har skabt chancer nok

Forrige sæson spillede vi kun 7 kampe uafgjort alt i alt..

Huske i ikke feks kampen mod City på hjemme bane, var det 5-0 det burde have stået ved pausen eller kampen mod Wigan vi taber, der brænder vi et hav af chancer, så er ikke enig med vi ikke skabte chancer, men når vi ikke scorer glemmer man de ting..

Vores hjemmebane statistik sidste sæson gjorde forskellen i forhold til året før..

 

 

 

 

kcs billede
Offline

Når nu du skyder efter Jonas, er jeg nødt til at kommentere din statistisk Wink. Den siger vel ikke en pind om tingene. - Ud fra dine tal kan du ikke konkludere om de færre mål er grundet manglende skarphed eller færre chancer!?Smile.

 

Når det så er sagt, så er det jo nok en blanding!! Angriberne var elendige i sidste sæson, men efter min mening, så skabte vi ej heller de chancer vi burde!

bjarkehs billede
Offline

 Godt vi kan tage denne her på fællesturen - nu har vi jo ikke Hudd mere (selvom du sikkert synes han skal starte inde når han er klar)

VdV er den første mand på mit holdkort. Og det er han pga. han altid kan vinde en kamp for os. Derudover har han 2-3 geniale aktioner hvor han får skabt farlige situationer, ligesom han er pisse målfarlig. Fatter ikke at du ikke vil have enerne på vores hold. I min verden skal holdet bygges op omkring Bale, VdV og Modric. Bale spillede som en pose lort mod Newcastle - det ringeste han har spillet i flere sæsoner, med et tons fejlafleveringer, ligesom han var fejlplaceret på banen til at starte med. Men det betyder ikke, at holdet ikke skal bygges op omkring Bales kvaliteter på en fodboldbane. Det samme med VdV.

Mod Newcastle talte jeg 3 brændte kæmpechancer VdV, Defoe og Ade. Derudover mister vi en chance fordi Ade ikke afleverer til Defoe. Så jeg synes egentligt vi får skabt nok i en svær udekamp. Men jeg har svært ved at se hvad VdV gør rigtigt forkert i den kamp!

Mod Villa på mandag skal han starte inde igen hvis I spørger mig. Vi er bedre og farligere med VdV end uden - det samme gælder for Bale - lortekampen mod Newcastle gør ham ikke til en dårlig spiller.

spursfcs billede
Offline

bjarkeh skrev:

Mod Villa på mandag skal han starte inde igen hvis I spørger mig. Vi er bedre og farligere med VdV end uden - det samme gælder for Bale - lortekampen mod Newcastle gør ham ikke til en dårlig spiller.

Vi møder Blackburn på søndag.

Villa kampen er godt nok en mandag, men først den 21. november

JonasGs billede

...Villa maatte gerne vaere paa mandag, for den kamp har jeg billet til Wink

DenFedes billede
Offline

Og dagens kamp kan jo så passende sætte gang i debatten igen Smile

 

 

jonaspoulsens billede
Online

Ja Benny helt sikkert. Dagens kamp sætter hovedet på sømmet. Vi spiller elendigt og VDV laver to flotte mål. Og det er jo netop det jeg har sagt hele tiden. VDV spiller fantastisk som hængene i en 4-5-1 formation. Desværre passer den formation bare ikke holdet. Vi møder ligaens pt dårligste hold og vi overmatchet i store dele af kampen. Ja i min verden er det et mirakel at vi får alle tre point.

Ser vi på de to mandskaber er der ingen tvivl om at vi er klasse bedre end Blackburn, men formationen for os til at se ud som vi skulle lige side om side i bunden. Adebayor ligger alt for alene fremme og han skal nærmest ene mand sørge for at holde spillet igang, da VDV ofte trækker dybt i banen (hvilket Parker og Modric også gør) Det betyder at vi kommer under for meget pres, da vi ikke kan holde momentum fremad banen (det så vi også mod Newcastle) Mange af vores mål er jo kommet efter hurtige omstillinger eller fejl fra modstanderne. Ikke at vi har haft sublimt overtag og bare skabt chance på chance.

Jeg er siger ikke at vi skal spille 4-4-2 hvergang, men mod hold som vi burde dominere (alle hold undtagen Utd, City, Chelsea) skal vi imo spille 4-4-2 hvergang, og gerne med Lennon og Bale på kanterne. Så kan den centrale midt deles af Modric/Parker eller Modric/Sandro. Så kan VDV bruges som sub hvis der skal ske noget andet.

Jeg ved godt at mange mener at VDV er gud, og ja han er rigtigt god i 4-5-1, men som tidligere skrevet så er det også den eneste formation han er god i.

raycs billede
Offline

Spot on

Elkjaers billede
Offline

Jeg tror ikke man kan give formationen skylden. Vi har da også spillet 4-4-2 masser af gange, hvor vi har spillet af h.... til. 

Når folk i shoutboxen klager over det dårlig spil og at vi skal vinde via smuk fodbold etc, så vil jeg bare lige minde dem om, at for få år siden havde vi spillet på samme måde mod Blackburn som i dag - vi havde bare tabt kampen...

Mht. hele debatten omkring opstillingen, så mener jeg ikke at man skal bruge så meget tid på at diskutere VDV. jeg har længe været fortaler for Redknapp som træner, men jeg mener det er ham der fejler, hvis han ikke kan få dette hold til at fungere i en 4-5-1 - vi taler altså om en forskel på en spiller (VDV eller Defoe). VDV ligger måske 10-15 meter længere tilbage i banen end Defoe - det bør i mine øjne ikke være forskellen på drømmefodbold og destruktiv fodbold. I så fald ligger problemet ikke hos VDV, men snarere tværtimod de andre spilleres tilpasningevne eller trænerens taktiske evner (ved godt jeg sikkert sætter en diskussion i gang om Redknapps taktiske evner).  

En kamp med Tottenham - og hvilken en Spurs-Arsenal 2. oktober 2011 2-1

DenFedes billede
Offline

Uhada - og der fik du lige raget til endnu et hvepsebo Wink

Jeg har højst sandsynligt sagt det før, og siger det gerne igen: Det er fedt, at vi kan spille to systemer afhængig af modstander og tilgængelige spillere, og det er vigtigt, at VdV ikke kommer i nærheden af startopstillingen i en såkaldt 442.

Og så tilskriver jeg det dårlige spil formen hos forskellige spillere. VdV er ikke 100% fit, Adebayor er ikke 100% fit, forsvaret er usikkert og det forplanter sig helt sikkert til resten af holdet.

 

 

Elkjaers billede
Offline

Ja, jeg ved det godt

Mener bare ikke man kan tilskrive det dårlige spil på baggrund af nogle talkombinationer, men som du skriver så er der dårlig form, småskader og offdays som spiller ind.

F.eks. tror jeg også vi havde slået pølen 4-0 med VDV på banen i stedet for Defoe, idet alle ramte dagen i denne kamp.

En kamp med Tottenham - og hvilken en Spurs-Arsenal 2. oktober 2011 2-1

kcs billede
Offline

Og hvilken herlig fornemmelse det er at vinde selvom spillet ikke sider som det skal. Vi vil alle gerne se det spil fra holdet som vi så mod Liverpool, men det er en super kompetence at kunne vinde når man ikke spiller sit bedste. Det har vi før savnet fra holdet, og havde det været Man U vi omtalte, ville vi sige at det er 'typisk United'. Det er tegn på et tophold at man vinder mod bundholdene, selvom man ikke spiller skide godt.

 

Når det så er sagt, skal spillet forbedres væsentligt, men det tror jeg også kommer. Vi skal være skadesfrie i forsvaret og offensiven med Bale, Defoe, Ade og VDV skal nok vise sit værd igen. Jeg er super positiv omkring sæsonstarten!

 

spurs0804s billede
Offline

Fint nok at mange fremhæver Liverpool kampen - bare husk at vi spillede i overtal en stor del af kampen

Stefan Christensens billede
Offline

Det er der da ingen grund til at huske. Hvis du så kampen må du være enig i at vi total udspiller dem i den første tredjedel af kampen hvor de stadig er 11. Naturligvis kan man altid finde noget at være skeptisk over, men lige i denne her situation er det godt nok unødvendigt.

gazza10s billede
Offline

Inden de blev reduseret pøllen udspillede  vi dem i 30 min.. Husk lige det 

 Sjovt nok vil hverken Spurs0808 og Jonas kommenterer mit indlæg i Blackburn tråden som var til deres spørgsmål flere gange igår.

Nu er tingene uddybet, men alligevel begynder man at finde kritik i pøllen kampen fordi vi spillede to i overtal..

Kom dog med nogle fodbold faglige argumenter vi kan debattere om istedet for..

 

kcs billede
Offline

Så vidt jeg husker Liverpool kampen, udstiller vi dem den første halve time - OG spiller faktisk bedre end vi gør 11 mod 10. Da det så bliver 11 mod 9 er det naturligvis legestue. Det er nu heller ikke det mit indlæg var møntet på - mener bare det er en force at vinde selvom spillet ikke sidder som det skal, det tror jeg egentlig ikke at nogen kan være uenige i. Så kan vi diskutere talkombinationer, VDV osv - faktum er at vi vinder vores kampe!!

VDV viser sit værd i går - to gode mål. Som tidligere skrevet - VDV er en matchwinner!! - han afgører kampe. man ser ham måske ikke i 90 min. af kampen, men i de 5-6 glimt han viser sig, er han afgørende for kampens udfald! Bemærk i øvrigt at han er første målscorer for os i de sidste 4 PL-kampe......

spurs0804s billede
Offline

gazza10 skrev:

Inden de blev reduseret pøllen udspillede  vi dem i 30 min.. Husk lige det 

 Sjovt nok vil hverken Spurs0808 og Jonas kommenterer mit indlæg i Blackburn tråden som var til deres spørgsmål flere gange igår.

Nu er tingene uddybet, men alligevel begynder man at finde kritik i pøllen kampen fordi vi spillede to i overtal..

Kom dog med nogle fodbold faglige argumenter vi kan debattere om istedet for..

 

 

Kan du ikke definere fodboldfaglighed - er ikke sikker på at jeg forstår udtrykket?

Du behøver heller ikke afkræve mig svar, for det får du ikke - du svarer aldrig selv på spørgsmål

Mht Poolkampen, er jeg enig - vi udspiller dem de første 30 min, men ingen ved om det havde ændret sig - det er set før, derfor synes jeg det er et svagt argument.

Jeg har heller ikke problemer med VDV for at slå det fast - jeg vil bare gerne prøve 4-4-2 - hvem, der skal på bænken overlader jeg til Harry

raycs billede
Offline

kc skrev:

Og hvilken herlig fornemmelse det er at vinde selvom spillet ikke sider som det skal. Vi vil alle gerne se det spil fra holdet som vi så mod Liverpool, men det er en super kompetence at kunne vinde når man ikke spiller sit bedste. Det har vi før savnet fra holdet, og havde det været Man U vi omtalte, ville vi sige at det er 'typisk United'. Det er tegn på et tophold at man vinder mod bundholdene, selvom man ikke spiller skide godt.

 

Når det så er sagt, skal spillet forbedres væsentligt, men det tror jeg også kommer. Vi skal være skadesfrie i forsvaret og offensiven med Bale, Defoe, Ade og VDV skal nok vise sit værd igen. Jeg er super positiv omkring sæsonstarten!

 

Forskellen er måske - som andre har påpeget - at manu ofte ser bundsolide ud selvom mange af profilerne har en offday. Mod Sortbrænd var vi heldige ikke at indkassere dét mål, vi gjorde mod N'castle; det var ren gys med - som du selv er inde på - vores elendige amputerede forsvar (læs: Bassong). Jeg tror ikke vi kan være heldige hvergang og er derfor selv mere moderat optimist 

kcs billede
Offline

jeg er da enig i at det kan se lalleglad og hyper-optimistisk ud at sammenligne os med de røde fra Manchester Smile - synes nu tit man har set United sejle rundt mod bunshold - men alligevel afgøre kampen på enkeltmandspræstationer, og lige netop de kvaliteter mener jeg vi kan hamle op med. - vi har spillere der i samme grad kan afgøre kampen på splitsekunder.

Jeg synes dog ikke spillet har været helt skidt. I går var skidt, men ellers har den sidste periode set fint ud. Gode indsatser hjemme mod Pool og Gooners, solide sejre ude mod Wolves og Wigan - og så fire point på tvivlsomme indsatser mod Toons og Blackburn.. Med det program der venter os, vil jeg fortsat tillade mig at være mere end moderat optimist....Wink

gazza10s billede
Offline

Du behøver heller ikke afkræve mig svar, for det får du ikke - du svarer aldrig selv på spørgsmål Citat  spurs0804..

Der er jeg ikke enig, svarer altid på spørgsmål der har med fodbolden at gøre.

I søndags med debatten om de forskellige opstillings muligheder og grundlag for dise, smid jeg et langt indlæg i Blackburn tråden, det undgik du at kommentere på, selvom du eftersøgt en uddybelse i replikboxen samme dag..

 

 

 

bjarkehs billede
Offline

Skal VdV sælges? Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret begejstret for manden. Så jeg synes det vil være virkelig dumt at sælge ham. Specielt i en situation, hvor vi kan udnytte ham perfekt i Villas-Boas 4-3-3 formation. VdV er opvokset med den opstilling og jeg tror han kan få en fremragende sæson. Må sige at jeg er ret begejstret for vores muligheder lige nu (hvor kommer den optimisme fra???) VdV er pefekt som spilskaber på den offensive midt/hængende angriber. Og så synes jeg det er essentielt at have nogle luksusspillere som kan skabe alt ud af intet. Og det kan VdV. Derfor skal der være plads til at han kan have udfald og ikke deltager så meget i det defensive spil. Hvis vi ikke kan bygge holdet op omkring det, tror jeg vi kommer til at spille meget omstændigt. Christina Ronaldo (uden sammenligning i øvrigt) bidrager heller ikke meget i det defensive spil af det jeg så under EM (ser ikke Real), og derfor spiller han da en ret vigtig rolle på det hold.

Så behold VdV - jeg er sikker på han bliver fremragende i 2012/13.

kcs billede
Offline

Det er ganske enkelt - VDV skal blive hos os medmindre prisen er sindsyg god og der kan findes bedre erstatning (urealistisk). VDV er en mand for de store kampe. Ja han kan falde ud, men nu har vi jo netop Gylfi, som kan noget af det samme, hvilket vil sige at vi ikke er afhængig af VDV i samme grad!

VDV er manden der laver de geniale ting på de vigtige tidspunkter og så scorer han i de store kampe. Han er vant til 4-3-3 og han er i sin bedste alder. Derudover er han sindsyg vellidt på WHL og jeg synes også hans arbejdsindsats er acceptabel!

Jeg er fan!

Crabman-32s billede
Offline

 Jeg er også stor fan af ham, ser ham meget gerne blive, hvor mange gange har han ikke reddet vores røv når ingen af de andre har kunnet få bolden i kassen!? Har i øvrigt også lige købt en trøje med hans navn i denne sæson. Wink haha

Crabman-32